reklama
mysiak
Fanka BB :)
Emy śliczny jest ten Twoj syneczek cudownści o
czarna76
Emy , gratuluje jeszcze raz ! sliczne słoneczko z tego Alego ja smarowałam suty maścią MALTAN , ok 12zł kosztuje , pomiędzy karmieniami posmarowałam i wkładke do stanika , przynosilo ulge .
Ja dzis przeprowadzałam akcje pt"pająk" , mieszkał sobie dosyć spory byk pod lodówką .... wykurzyłam dziada i skończył pod moim klapkiem , brrrrr . Już mi lepiej że go tam nie ma , mam nadzieję że nie zdążył się rozmnozyć Dziewczyny w szkole , Milan śpi obok , a ja zamiast gotować jakąś zupinę to se czytam .... i wciąż lukam na fota synka Emy
Ja dzis przeprowadzałam akcje pt"pająk" , mieszkał sobie dosyć spory byk pod lodówką .... wykurzyłam dziada i skończył pod moim klapkiem , brrrrr . Już mi lepiej że go tam nie ma , mam nadzieję że nie zdążył się rozmnozyć Dziewczyny w szkole , Milan śpi obok , a ja zamiast gotować jakąś zupinę to se czytam .... i wciąż lukam na fota synka Emy
karola1388
Poprostu żyj...
witajcie.
liljanko ucaluj małą z okazji roczku:-).
aniunia Ala tez juz chodzi...wszedzie jej pełno...ciezko upilnować...a rozrabia tak jakby było dwoje dzieci...
emy ależ on cudny:-):-) zakochałam się.ciesze sie,ze taka opieką zostałaś otoczona.warto było przyjechac do PL.jednak nasz kraj nie jest taki zły.co do karmienia itd wejdziesz w rytm zobaczysz.poczatki zawsze sa ciezkie.dacie rade.jak cos to masz nas.wiadomo ze za ciebie nie nakarmimy,ale mozemy doradzać.
czarna nie znoszę pajaków...boję sie ich jak cholera...potrafię nawet przytomność stracić jak zobaczę wiekszego osobnika......
liljanko ucaluj małą z okazji roczku:-).
aniunia Ala tez juz chodzi...wszedzie jej pełno...ciezko upilnować...a rozrabia tak jakby było dwoje dzieci...
emy ależ on cudny:-):-) zakochałam się.ciesze sie,ze taka opieką zostałaś otoczona.warto było przyjechac do PL.jednak nasz kraj nie jest taki zły.co do karmienia itd wejdziesz w rytm zobaczysz.poczatki zawsze sa ciezkie.dacie rade.jak cos to masz nas.wiadomo ze za ciebie nie nakarmimy,ale mozemy doradzać.
czarna nie znoszę pajaków...boję sie ich jak cholera...potrafię nawet przytomność stracić jak zobaczę wiekszego osobnika......
czarna76
karola , ja też właśnie zasypiając miałam wizję jak wyłazi z pod lodówki by pobuszować po domu dlatego urządziłam to polowanie
Milanowi chyba idzie ząb ,maruder się zrobil . Natomiast ze skóra lepiej nie ma wysypek tylko sucha wiec smarujemy no i nareszcie przekonał się do tego śmierdzącego mleka.
Milanowi chyba idzie ząb ,maruder się zrobil . Natomiast ze skóra lepiej nie ma wysypek tylko sucha wiec smarujemy no i nareszcie przekonał się do tego śmierdzącego mleka.
karola1388
Poprostu żyj...
czarna nio ja tez miala bym takie mysli...wrrr ojjj nawet sobie nie wyobrażam,bo zaraz zejde na zawał.cieszę się,ze u was juz lepiej...dziecko sie do smrodu przekonało,a ty???? bo ja nie mogę do dziś,a Ala na dwójce juz jedzie...my też się smarujemy,bo Ala ma nawrót na plecach...całe są jak tartka i w plamach... nigdzie tylko tam,a serki rąbie aż jej sie uszy trzesą.jak nie jadła to plecy były taie same wiec nie wiem juz sama czy to ma związek z tym co dostaje do jedzenia.bakterie wyleczyliśmy wiec teraz wciaz by jadła:-).az miło się patrzy na takie dziecko.u nas też zebów idzie kilka naraz...pediatra wczoraj naliczyła 6
reklama