reklama
karola1388
Poprostu żyj...
kochane przepraszam,ze tak was zaniedbałam,ale ostatnio ciezki czas mamy...chodze z Alą po lekarzach...nie chce jesc zdnych obiadów tzn makaronu,warzyw wszystkich jakie tylko moze,ziemniakow,ryzu,kaszy,mięsa no nic...inne rzeczy typu owoce,jakies przekąski je...wczoraj miala pobierana krew i kał na posiew,dzis mocz...morfologia wyszla porzadku...zobaczymy jak reszta.jutro wizyta u pediatry.dodatkowo za tydzien neurolog,bo mala krzywi głowke na prawą strone...ehh...a dzis konczy juz ROK!!!! rok temu tuliłam ja w szpitalu....niesamowite uczucie...w sobote mamy impreze.do tego popsuł nam sie wózek i musze szukac innego...kolejny wydatek ehh...
jak tam u was? widze,ze wesolo jak zawsze:-).
gatto,ale twoja corcia juz jest duza...pół roku...jakten czas leci...ucałuj ja mocno:-).emy jak sie czujecie? wszytsko dobrze? emka,czarna jak wasze pociechy? emka uspokoiła sie twoja niunia troszke czy nie? czarna a jak wy z azs stoicie?
jak tam u was? widze,ze wesolo jak zawsze:-).
gatto,ale twoja corcia juz jest duza...pół roku...jakten czas leci...ucałuj ja mocno:-).emy jak sie czujecie? wszytsko dobrze? emka,czarna jak wasze pociechy? emka uspokoiła sie twoja niunia troszke czy nie? czarna a jak wy z azs stoicie?
emka01
Szczęśliwa mama:)
STO LAT STO LAT DLA ALICJI))) KAROLA ale ten czas zleciał...szok. Faktycznie u Was jak nie urok to sr..przysłowiowa Może u małej to jakieś kaprysy i nie ma to zwiazku ze zdrówkiem. DZIEWCZYNY hahaha jak piszę "albo co" to ma być "albo co")))Spadówka wredzizny,widzę,że Gatto już Was na mnie napuściła))))
emka01
Pewnie mi tu przysięgasz a za plecami trzymasz skrzyżowane palce)))Kuźwa...małej pokazywałam przez kilka dni bajki -tak fajnie się chichrała na reksiu...a dzisiaj kumpela mnie zrypała,że to zbyt wczesnie,że to tak niezdrowo itd wszystko źle,wszystko niezdrowe...Chyba ogólnie też i ja jestem do dupy))
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Czarna, wow!!!
I dla Ciebie ogromne GRATULACJE!!!
Faktycznie, sporo mnie mnie było
Mikołaj rośnie, rozrabia, odpukać rzadko choruje...
Z większości alergii wyrósł. Mówi ślicznie zdaniami, zaczyna robić na nocnik i szogunuje ile wlezie -urwisek mój kochany
To tak w mega skrócie ;-)
I dla Ciebie ogromne GRATULACJE!!!
Faktycznie, sporo mnie mnie było
Mikołaj rośnie, rozrabia, odpukać rzadko choruje...
Z większości alergii wyrósł. Mówi ślicznie zdaniami, zaczyna robić na nocnik i szogunuje ile wlezie -urwisek mój kochany
To tak w mega skrócie ;-)
Ostatnia edycja:
emka01
Gatto ale tu zaraz straszą,ze będzie rozchwiana nerwowo od nadmiaru bodźców z ekranu,chodzi o te zmiany naświetlenia,błyski itd...Tu się zgodzę,że faktycznie oczopląsu czasami można dostać,ale chyba własnie dlatego dzieci uwielbiają reklamy...
reklama