reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Angel - dobrze, że serducho bije :)

Anastazja - Ty stary rowerze :-) Dobrze, że rośniecie zdrowo. Trzymaj się kobitko a ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarna - trasa jeszcze nie ustalona, zobaczy się.

Gatto - licz, licz, licz :)

Emcia - no jasne, że się będę odzywać :) Nawet pieluchy mnie nie odstraszą.

No to jak na odskocznię przystało napiszę że byliśmy w Pradze. Nie na motorkach na szczęście, bo już o drugiej w nocy znaleźliśmy nocleg:szok:, w hotelu, który wyglądał, jak tani akademik. Okazało się jednak, że pokoje były całkiem znośne. Praga piękna i muszę tam wrócić znowu, bo jeden dzień łażenia to zdecydowanie za mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buźka kochane

reklama
Yyyyyy Lili jak sie tam przeniesiemy to nam Odskocznia zemrze :-) juz byla posucha tu, ze ho ho! Moze jak przyjdzie jesien/zima to znow sie zacznie wirtualne picie wisniowki i takie tam, jak kazdemu bedzie marzl tylek na dworze:-) W kazdym razie trzeba przeczekac.

Zjola zazdroszcze Pragi. Ja bylam jako male dziecko i malo raczej skumalam....chcialabym pojechac z wieksza swiadomoscia:-D
Ale jaka taka podrozniczka, ze nawet Wiednia nie widzialam! W przyszly rok koniecznie musimy sie tam wybrac, jakos daleko nie mamy:tak:

My za to 31 ruszamy na Polandie! nie moge sie juz doczekac! szkoda, ze nie bedziemy przejezdzac przez Pyrownie :-p:-p to bym do Emci zajrzala i mloda ucalowala!

hej hej , a no mnie tez pieluchy nie przestrasza nie nie, bede zagladac:-D
Ja dzis od rana siedze na all i kupuje ksiazki dla mlodego, wiecie co zeby ksiazka do anglika kosztowala 80 zl?:szok::baffled:, mam stara z zeszlego roku no ale ona juz nie pasuje !masakra, jeszcze jak sie ma jedno dziecko a jak ktos ma 2, 3 ?polityka prorodzinna przeciez w naszym kraju jest tylko dla kogo??:no:
Zjolka ja tam dalej licze na to ze kiedys przyjedziesz po mnie na tym motorze :-D
a wogole pomidorowke robie , ze swoich pomidorkow, ktos chetny???

Anulka wiesz co ja przeczytalam?? ze masz nadzieje ze Zjola przejedzie po tobie :-D:-D:-D
nie lubie pomidorowki, ale mozesz mnie zaprosic na malosolne:tak:

Ło matko Anulka - dawaj tą pomidorową! Co do przejażdżki, to może w przyszłym roku, bo muszę wprawy nabrać. Jak na razie czasami klnę jak szewc do kasku, bo bez k..wa nie idzie jakoś :-D. Muszę się podszkolić, bo nie wybaczyłabym sobie gdybym Ci krzywdę zrobiła, o nie.

Gatto - bo padnę, nie będę po Anulce jeździła :no:

Angel - super!!!! i tak trzymać! (z tym spokojem) a jak się Twój mały przystojniaczek miewa?

Gatto - a gdzie będziesz stacjonować w PL? jak można nie lubić pomidorówki?????????????????????

Zjola - zazdroszczę, też mi się Praga marzy. masz rację, lepiej po Anulce nie jeździć bo jak ona później będzie chodziła z takimi śladami opon?

Anulka - też dzisiaj robię pomidorową tylko że z kupnych pomidorków, więc z chęcią spróbuję Twojej ze swojskich. a z tymi cenami to porażka. za "moich" czasów aż tak często się książki nie zmieniały i spokojnie można było kupować używane

Anastazja - super, że się odezwałaś. domyślam się, że nie tak sobie wyobrażałaś swoją ciążę i że chciałaś jeszcze popracować no ale niestety życie weryfikuje nasze plany a praca nie jest najważniejsza. odpoczywaj i dbaj o siebie. na 70% gratuluję synka a na 30% dziewczynki

od kiedy wróciłam z urlopu jakoś nie mogę się ogarnąć. najpierw sprzątanie, później szukanie niani, bo od września wracam do pracy, jeszcze w międzyczasie planowanie chrzcin i tak trochę Was zaniedbałam, ale wiem że mi wybaczycie. staram się jeszcze nacieszyć tymi ostatnimi chwilami z młodą

buziaki!!!!!!!!!

Anulka ty uwazaj, bo jak Zjola nie ma wprawy to faktycznie moze cie przejechac hahaha :-D
Ja bym reflektowala na przepis konserwowych z tym, ze nie wiem czy na moim trzecim swiecie ja dostane male ogorki :-( bo chcialam sobie zrobic malosolne i nigdzie nie dostalam ogoreczkow:-:)-(

Bett ja bede stacjonowac w Debicy, a pozniej chyba jedna nocke w Katowicach;-) wiec Anulka strzez sie!!:evil:

reklama
Do góry