reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

GATTO od miesiąca mam łóżeczko w salonie bo całymi dniami tutaj przesiadujemy,więc jak mała ma ochote kimnąć to bach do wyrka...a w jej pokoju to ona śpi ze mną...wiem wiem...ble ble ble,nie oducze jej później,źle robie itd ale tak wyszło i póki co zostanie,choć w tym tyg mam zamiar przywlec do domu drugie łóżeczko i tamto wróci do pokoju i mała będzie spała sama,ale to niedługo;) Co do tej małej absorbującej osóbki-ma już ok.59cm,bynajmniej ciut luźne bodziaki na 62 jej zakładam,waży 5100g. Tak się dzisiaj zastanawiałam co można jeszcze robić z takim babolkiem oprócz gadania,spiewania,czytania,noszenia,zabawy na macie,karuzeli...no i puszczania teledysków albo reksia u taty w tel jak wraca z pracy...Myślałam,że takie babolki dłużej śpią w dzień a tu dupa...

reklama
Emka moja pannica śpi ze mną od urodzenia. Mamy łóżeczko w sypialni, ale nie potrafię się z nią "rozstać". Może i będzie trudno oduczyć. Ale uwielbiam jak w nocy przypełza żeby się przytulić:tak:

Ja nie spie z Gattinka bo ona mnie kopie, czasem jak sie obudzi o 6 i marudzi to ja biore do naszego wyrka i usypia jeszcze, tylko kopie skubana.

Dziewczyny kazdy robi jak uwaza:-D:tak:

To i ja sie przyznam skoro tak szczerze sobie rozmawiacie:)
Ja tez spie z moja córeczka:) zaczelo sie od zabkowania,strasznie dlugo to trwalo,noce byly koszmarne,budzila sie co 1.5h wiec ja wzielam do siebie a teraz spimy bo lubimy:) Czasem ja odkladam do lozeczka ale wtedy to ja nie moge spac,ciagle sie budze i sprawdzam co u niej:) A tak to spimy razem i ja lepiej noce znosze:) hehehe
Pozdrawiam wszystkie,strasznie dawno mnie nie bylo tutaj:)

Witajcie Kochane!
Emka a co Ty jezyka nie masz ?Kurcze ja bym zaraz takiej ,,kolezance,, dokopala w bardzo ,,mily,, sposob. Nie to ze taka wstretna baba ze mnie ale po prostu trzeba sie szanowac i basta!
A ja Wam powiem ze jak maz idzie na noc do pracy to i ja z moim wielkim dzieckiem tez spie ha!
Bibiana gratki!
Zjola sie tu pojawia?przyznam ze podczytuje Was dziennie ale nie mam z czym sie wbic w Wasze rozmowy bo temat kolek to chyba bede przerabiac juz jako babcia:-Doczywiscie wszystko w swoim czasie.

pozdrawiam wszystkie bez wyjatku;-)
Monia moi znajomi zgapili od Ciebie Milana, oczywiscie dzieki mnie, caluski.

Ostatnia edycja:
Anulka - no pewnie, że się pojawiam! Ale mnie też trudno w tematy pieluszkowe się wbić. Musimy chyba forum babć założyć, he he. Ja raczej już nie liczę na rozmnażanie. Korzystam z życia, jeżdżę na motocyklu i właśnie planuję wrześniową dwutygodniową trasę po Polsce. Buźka

Bibianko - wielkie gratki. Cieszę się razem z Tobą :)

A ja z moim koniem już nie śpię, ha ha. Zresztą on teraz z babcią moją mieszka, no i już pracuje :eek:. Nie macie pojęcia jak ten czas leci.

Pozdrowionka dla wszystkich.

Anulka, to milo mi , że nie bedzie jedyny :-p a ja zgapiłam od Shakiry:-D
Zjola , a ja licze , że jeszcze cie życie pozytywnie zaskoczy , w temacie pieluch oczywiście:tak: A jaka trasa będzie ??? jak jedynką przez Cz-we to Ci pomacham:-)
U mojego dziecka lepiej , skóra sucha ale juz nie aż tak , buzia ładna.

hej kochane :biggrin2::biggrin2: jak wiecie miałam dzisiaj wizytę i jestem juz spokojniejsza:tak: nie dość że zobaczyłam swoją FASOLKĘ TO USŁYSZAŁAM SERDUSZKO !!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin2::biggrin2::-D to jest 6 tydz i 2 dni he he he bardzo się cieszę :-D

pozdrawiam was kochane i zycze miłego wieczorku ;-)

reklama
Do góry