reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Czarna mowisz że macie testy z krwi? Nam nie zlecili bo pediatra stwierdziła że Oliwka jest za mała a przez to może jej nie wyjść alergia z krwi. A i ciesz się że nie dostalaś nutra:tak: to dopiero jest nie dobre mleko:szok::-D Oliwka je dostała jak miała 3 mc ale od razu ładnie jadła.
Karola ręce opadają. Moja teściowa stwierdziła że Oliwka ma alergie przeze mnie bo mało mleka piłam jak byłam w ciąży! Taaa tylko M jak był mały to miał skazę białkową.
Zmieniamy to mleko powoli i żadnych zmian nie ma na skórze, kupki ładne robi ale martwi mnie to że purka. Barrrrrdzo... Brzuch ją nie boli, tylko tak po prostu puszcza gazy jak stary chłop :szok::rofl2::baffled::-D mam się martwić?

reklama
Kwiatuszekk23 - nie masz się martwić, masz się cieszyć. :tak: Dzieci tak pierdzą, jak stary dziad. :-p To normalne, lipiej tak niż gdyby nie robiła, wtedy gazy zistają w brzuszku i potem brzuszek boli.

Hej !
Piękna pogoda a do mnie się przyplątał katar i ból gardła nie wiem skąd. Od kilku dni czułam jakbym miała podrażnioną śluzówkę w nosie, aż troszkę krwi było na chsteczkach. pomyślałam, że to objaw ciąży. ale od wczoraj to podrażnienie przeszło na gardło i trzyma. z nosa powoli zaczyna coś lecieć, z tym się akurat lepiej czuję, bo już tak nie boli, ale za to gardło dokucza
nie bardzo wiem co mogę brać, a domowe sposoby słabo działają

miłego długiego weekendu!
buziaki dla maluszków!

Emy - nawilżaj śluzówkę wodą morską, Nasivin do nosa, ten z żółta końcówką. Syrop calcium na wzmocnienie. Dalej czosnek. Na gardło ISLA, płukanie wodą i solą. Kaszlu nie ma tak? Maść majerankowa pod nos.

Emy, na gardło można też tantum verde, na mnie Isla wcale nie działała.
Można też domowe inhalacje sobie robić, garnek z gorącą wodą, głowa pod ręcznik

Nie gadajcie, że śpicie, za oknem słońce, 30 stopni ma być, ale odczuwalnie inaczej niż w lipcu, bo powietrze bardziej nawilżone. No no no? To jak śpicie czy nie śpicie? :-p

Miłego weekendu.

Lilianna kto rano wstaje ten ma dzieci:-p:-D ja już zdążyłam zrobić karpatkę, jedno pranie wywiesić i czekam aż mama wróci z kościoła i będziemy skubać kaczkę:szok::szok::eek::confused2: i musze ją jeszcze zawieść do kuzyna który ma dom weselny bo państwo młodzi nie będą mieli rosołu :-D:rofl2::cool2::biggrin2:
Emy tak jak dziewczyny pisały mi gin pozwolił tamtum verde w spreju i syrop *spam*.
Udanego weekendu :tak:

reklama
karola , napisz mi proszę jaka wit D podawałaś , bo Milan chyba uczulony na to co mam i muszę odstawić:wściekła/y: dałam wczoraj wieczorem , a w nocy już nieźle wysypany , cała buzia czerwona - myslę że to od tego.

Do góry