reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
hej kochane:-) macie rację że się nie potrzebnie stresuję bo i tak nic mi nie pozostaję jak czekać i być dobrej myśli,tylko to takie trudne :-:)-( bolały mnie piersi po bokach i sutki przy dotyku były jakieś nabrzmiałe a teraz są zupełnie normalne jakbym w ogóle w ciąży nie była tylko sutki nadal bolą.Dlatego się przestraszyłam :-( wiem ze sters nic nie zmieni tylko moze jeszcze pogorszyć ale to silniejsze ode mnie ciągle siedzi mi w głowie ze nie jest dobrze,dziewczyny PALNIJCIE MNIE W GŁOWĘ!!!!!!!!! co w koncu uwierze ze tym razem się uda.
emy jest przepiękny :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Lilianna nic na siłę! Wszystko młotkiem!!!:-D:-D:-D Angel będzie dobrze, musi być! I to normalne że dopadają Cię takie myśli! Ale wiem po swoim przykładzie że musi, po prostu musi być dobrze!:tak:
Czarna, Emka jak tam u Was?
Ja to blondynka jestem i zawsze myliły mi się Emka, Enya i Emy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Rozróżniam tylko tyle że Emka urodziła, Enya walczy a Emy już wnet będzie tulić swój cud. Ale niestety nie pamiętam Waszych historii więc jak bym coś kiedys głupiego napisała nie o Was (a myśląc że piszę o Was) to nie gniewajcie się:tak:

HEJ KOCHANE :-) u nas zapowiada się piękna pogoda:tak:moje nastawienie ma się oki wczoraj rozmawiałam z siostrą i mowiła ze mam przestac tak myslec ze bedzie wszystko dobrze i ze nie mam mojemu O mowic o swoich obawach bo tylko nie potrzebnie się denerwuje i są kłótnie teraz tak sobie mysle ze nie potrzebnie mu mowilam bo zaczal sie denerwowac i zauwazylam ze go to przerasta bardzo mu zalezy na naszej fasolce:tak:więc powiedziałam sobie dosyc stresu BEDZIE DOBRZE I KONIEC :-) dziękuje wam bardzo kochane za wsparcie :*:**:*:*:*:
emcia dziękuję kochana opowiadaj jak niunka się chowa >?:*:*:*
lilijanna ręka raczej nie zdziała ,porządny młot zeby wbic do glowy co nie co ...:szok::-D:-D:-D:-D
kwiatuszek dziękuję kochana masz rację musi byc dobrze i koniec nie ma innej opcji ;-)
Pozdrawiam zycze wam i waszym małym pociechą miłego dzionka;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam jeszcze pytanko odnośnie mojej wizyty mam 19stego to będzie 29dc od owulacji mnie wiecej oczywiscie :tak:myslicie ze bedzie juz cos widac na usg??

reklama
Hello :) miałam wolne od kompa przez weekend
dziewczyny wróciły do domu , więc i galimatias też wrócił :)
czas ucieka za szybko zdecydowanie , niedługo szkoła... ech a tak fajnie jest nie wstawać o 7 rano , buuuu:-(
U nas , trochę ochłodzenia było przez sobotę , ale znów ciepło , oby już nie tak upalnie .
Milan rosnie jak na drożdzach , teraz sobie spi obok słodko . Zaczynamy mysleć o chrzcinach , tylko czy nam go ochrzczą jak my tacy innowiercy:-p muszę się przejść do kancelarii i popytać , do tego chcemy dwie matki chrzestne , nie wiem jak się na to proboszcz zapatruje...hmmm

Emy , cudny chlopczyk :)

Do góry