reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

gatto nie dawno pamietam jak cieszylam sie twoim tesciorem,a teraz prawie półmetek:-) a u mnie dalej nic robilam test dwa dni temu i negatyw ale test jakiejs nie znanej firmy.Brzuch mnie juz bolal kilka dni temu na @ a tu nic ciagle czekam:-(

reklama
emka ale jajca nawet nie wiedzialam ze zaciążone wysyłają:-D:-D:-Dale moje moze tez komus dadzą radosc;-) u mnie to znajac zycie nic z tego i to mnie doluje bo M byl myslalam ze moze teraz sie uda.W przyszlym tyg wyjezdza i znowu lipa.

angel ja o tym,że fluidki wysyłają tylko ciężarne dowiedziałam się kiedyś przez przypadek,gdzieś przeczytałam jak któraś z dziewczyn korygowała w tym temacie inną:-D
A z drugiej strony nie mamy pewności,że nie jesteś zafasolkowana,pisałaś,że brzuch boli jak na @ ale jej jeszcze nie ma:-)Może akurat się udało,a testom nie ma co zawsze wierzyć;)
Ja właśnie zaczęłam tulanka,mam nadzieję,że i tym razem moja płodność mnie nie zawiedzie...tylko,że tym razem mogłoby się wszystko zakończyć szczęśliwie...
Ja tu chciałam z kochaną Gatto przeżywać ciążę,a proszę jak Gattinek szybko rośnie:))No nic,mój junior będzie miał straszego "forumowego kuzyna":))))Takiej opcji się trzymam:)

Hahahaha, no dobre jestescie laski, Angel tak fluidy to wysylaja ciezarne:tak:hahahaha, ty mozesz kciuki potrzymac, ja trzymam za ciebie, zeby wredota nie przylazla i wtedy bedziesz mogla rozsiewac ile wlezie tych fluidow!!:tak:;-):-D:-D

Emka nie boj boba, jak szybko zaciazysz, to bedziesz jeszcze do marca sie swoim z moim lamentowaniem wymieniac:tak::tak:

no gatto ledwo wrocilam i dalam pole popisu:-D:-D:-Dto w takim razie trzymam kciuki a ty mi i emce wyslij fluidki;-)i bedzie kwita:-Demka powiem ci ze nie mam pojecia jeszcze mnie test nie oszukal ale jakby mu sie udalo to bede mile zaskoczona :-)tylko piersi nie bola po bokach tylko sutki wiec pewnie @.

Gatto jak ja będę na etapie mdłości to Ty będziesz wyprawkę szykować:)))) No ale już będziesz bardziej doświadczoną mamuśką,więc zaleję Cię pewnie setkami pytań:))))
No nic dziewczynki muszę zabrac się za obiad...Buziaki i do potem;)

Angel - ja też zdębiałam jak wysłałaś te fluidki ale sobie pomyślałam, że dawno mnie na forum nie było, więc pewnie przegapiłam żeś w ciąży.

Emeczko - buziak

Gatto - nic nie szkodzi, że spóźnione w końcu ja nie królowa angielska :-D

reklama
Do góry