reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola, o tym wlasnie mowie. Nie czuje owulacji zwykle, a nie obserwowalam objawow, natomiast @ by byla za wczesnie po zabiegu - mam inne doswiadczenia.
Gatto, jak dla mnie nietypowo, spodziewalam sie raczej za jakie 3 tygodnie.

Cześć dziewczynki:) Ja dzisiaj tylko przelotem,nie dałam rady doczytać wszystkiego...pewnie dopiero jutro popołudniu ze spokojem usiądę przed kompem.
Gatto nie znalazłam posta o tym zabiegu/operacji:(( Kiedy i dlaczego?? To coś poważnego?Gattinek będzie bezpieczny??
Plenitude, angel mam chwilowo mały zawrót głowy,ale wrócę,wrócę i będę z Wami częściej:)
Aniunia nie martw się,zobaczysz,że wszystko skończy się tak jak powinno:) Dotarłaś już tak daleko,zostało jeszcze tylko troszkę,dasz radę:)
Zjolka jedziesz w trase nowym furaczem??:)
Dla wszystkich buziaki

Ostatnia edycja:
Klaczku- moja @ zawsze przychodzila wczesniej,bo jakos w ciagu 3 tygodniu po stracie,po kazdej mniej wiecej w tym samym czasie. Jakos myslalam ze u Ciebie dopiero 2tyg...niezdalam
sobie sprawy ze wiecej, wiec
mysle ze to jest ok na normalny okres.
Ja pamietam ze starcilam ciaze ok 12tyg dokladnie 13wrzesnia a juz 7czy 8pazdziernika mialan okres.
Zdaj sie na los- tylko nie zdziw sie jak next month bedZiesz w ciazy,oczywiscie bedziemy happy tylko chodzibmi czy psychicznie bedziecie gotowi?
Ja zdalam sie na los,nawet powiedzialam mezowi- sluchak jeden raz byl sex w tym miesiacu(co to jakis post!!??) wiec bierz sie za robote bo okres zaraz bedzie znow... jakos czasu na przyjemnosci nie bylo a okres nie przyszedl,wiec dla nas to poczecie to jest CUD. Ale niestety ani fizycznie ani psychicznie nie bylam gotowa na takie szybkie wspaniale wiadomosci.,mimo to jestem happy!!
powodzenia

Ostatnia edycja:
Gatto :-p czyli głodnemu chleb na myśli... ha , ha , ha :)
anastazja , dobrze by było tak jak mówisz

Będzie , będzie :tak:
czesc dziewczynki... Pozdrawiam cieplutko...

Czytałam co nieco co u Ciebie, ale tutaj to rzadko się odzywasz , zresztą jak ja :zawstydzona/y: Trzymam kciuki - jeszcze 3-4 tyg wytrzymaj :tak:

zjola - no wiem wiem że nic nie wymyśli, ale kurczę no musi być coś żeby się udało:sorry2:

Cześć
co do bęcwała to racja po co sobie nerwy psuć tym bardziej przy moim schorzeniu.
ja dziś się obijam bo mam zupkę wczorajszą leniu****e sobie:)

reklama
Aniunnia - super wieści! trzymam mocno kciuki żeby mały jeszcze troszkę posiedział &&&&&&&&&&&&

ja czytam, ale nie mam za dużo czasu żeby pisać. złożyłam przed chwilą łóżeczko. sama :tak::tak::tak:
buziaki dla wszystkich kobitek!!!!!

Do góry