reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
a pamiętacie jak po poronieniu mówiłam ze schudnę z 5 kilo, i co tere fere, guzik, teraz ważę 57 a mam 164, no gruba nie jestem ale mam taki wypukły brzuch. Teraz to będę mogła zwalić na ciążę , a co, chociaż tak naprawde to wolałabym żeby nikt nic nie wiedział. A pod koniec września idziemy na wesele i jak nic będzie już coś widać, b ędę im wmawiać ze tyle przytyłam:-D:szok:

Kobietko moim zdaniem wyglądasz dobrze ale jak chciałabyś coś zrzucić to trzymam &&&&

Widzę, że odchudzanko na tapecie. Ja na razie o tym nie myślę.

Kobietko - zachęciłaś mnie. Piszę bloga. Link w sygnaturze. Twojego też czytałam. Czasami dobrze wyrzucić z siebie to co człowieka trapi.
Ja mojego bloga polecam raczej jako powieść przygodowo - kryminalną i jadę z moją historią od samego początku. Na razie mało tego ale pewnie co jakiś czas będę ciągnęła swoją opowieść.

Zjola - no to zaraz lecę czytać :)Masz racje czasem dobrze z siebie wszystko wyrzucić , ja piszę pamiętniki jeszcze ostatnio piszę o oczekiwaniu na staranka i mam nadzieję pokazać jeden z takich pamiętników mojemu dziecku kiedyś w przyszłości jak to matka na nie czekała cierpliwie:)
dzięki za kciuki Lenko
Zjola - chciałam dodać komentarz ,ale chyba mi nie wyszło :/ no musiałaś się bidulko nacierpieć jako dziecko bardzo współczuję i dobrze ,że jak napisałaś nie pamiętasz tego...czekam na dalsze opowieści z niecierpliwością.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietko - ja też kiedyś pisałam pamiętnik, pewnie go gdzieś wykopię z szafy i jak dojdę w mojej opowieści do dni z tego pamiętnika, to na pewno odświeżę nim sobie pamięć.

Kobietko - dla mnie najważniejsze zawsze było żeby się dobrze czuć w swojej skórze i nie wymieniać całej garderoby na większy rozmiar, więc jeśli rzeczywiście się nie mieścisz w ciuchy to możesz troszkę się poodchudzać, byle nie za dużo bo w kompleksy powpadamy przy takiej lasce :tak:

u mnie dziś święto narodowe -> wzięłam się za sprzątanie :-):-):-)
jutro wizyta i jak mnie doktorek wpakuje na stałe do łóżka to przynajmniej będę miała trochę posprzątane

Kurde, zjola! DO zielonego motocykla trudno dobrac kask! Cholera, normalne kaski, takie bez "ryja" (w sensie otwarte a nie zintegrowane) sa przewaznie czarne, srebrne lub czerwone. W sumie ja mialam w PL wisniowy metalic i fajnie sie komponowal z czerwono-kremowym Cuba. Tu kroluja "integrale" co mnie do pasji doprowadza, na razie jednak nie martwie sie o kask skoro ze wzgl. na zimorosl nie moge jezdzic.
Kobietko, skoro nie wchodzisz w swoje ciuszki to moze faktycznie troche... Chociaz jak dla mnie wygladasz baardzo w porzadku.

A ja dzis szybkie jednogarnkowe - do rondla wrzucilam pokrojone w kawalki ziemniaki, na to cale kapelusze pieczarek, na to uda z kuraka, posolic, popieprzyc i w piekarnik. Proste, malo roboty i smaczne.

Madzia - fotki oryginalne, jak najbardziej. To ja w całej swej osobie. W trakcie pisania pojawią się następne.
Mówisz, że da się poczytać?

Kłaczku - umrę ze śmiechu, właśnie to są nasze dylematy. Kask do zielonego :-D. Ja mam kask biały taki bardzo delikatnie się skrzący. Biały pasuje do wszystkiego, no i on jest 8 w 1 :-D Może być ze szczęką i bez, może być z daszkiem i bez, ma do tego jeszcze blendę, więc nie trzeba „gogli„ zakładać jak Klara świeci, więc obleci :tak:. Jak na razie facet nie chce się poddać, bo ma jeszcze jednego klienta. Jak tamten zrezygnuje, to my kupujemy a jak kupi, to jest drugi identyczny z tego samego rocznika z tym, że przebieg 25000. No ale pojedziemy oblukać, jak mawia mój młody.

reklama
Zjola, czemu facet trzyma motor dla kogo innego? Wiem jaki masz - odpinana szczena, blenda i dluga szyba. Mam nadzieje ze dluga, krotka szybka to sobie mozna komary spomiedzy zebow wydlubywac. Jeszcze mi powiedz ze NOLAN, to zdejme majtki przez glowe.

Karol mi sie dobral do sledzia. Wcina jak nakrecony, po prostu w szoku jestem.
Rozmowa sms z tatusiem:
- Mlody wcina sledzia
- Mojego???
- Sknera, dziecku zaluje
- A potem piwo mi rabnie bo sledzia trzeba popic, tak?

Do góry