reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Karola - gratulacje!!!

Kłaczku - ano Nolan :tak:, nowiutki spod igły zakupiony w tym roku na wiosnę :-). M ma taki sam czarny. Młody nam doradził, żeby drugi kupić innego koloru, bo mamy różne rozmiary i będziemy ku…mi na parkingu rzucać, jak się nam będą myliły :-D. A więc są czarny i biały.

Zjola, Nolany sa zajebiste i.. ciutke drogawe jak na moje mozliwosci. Dawno, dawno temu, w odleglej galaktyce, ogladalam taki garnek - mordament odpinany, blenda, dosc dluga szyba, wentylacja, miekki gdzie trzeba... Mniamniusny po prostu. Mial jedna wade - kosztowal cos ponad 8 stowek. No i jeszcze czepilabym sie wagi bo cosik ponad 1,5kg to sporo jak sie jezdzi dlugie trasy, ale to by bylo do przezycia wobec swietnosci tych wszystkich udogodnien. Looknelam na ebay - mozna tu wydebic za jakies 180 funtow Nolana sredniej klasy. My mielismy kaski bardzo podobne, roznily sie minimalnie odcieniem i dawalo rade - nie mylily sie.
Gatto, normalnie, na srodku skrzyzowania.:-D Nolan to bardzo dobra marka jesli chodzi o kaski.
Bett, bo kupilismy sledzika roznego - dla mnie tzatziki, dla Rajmunda po hiszpansku i myslal biedak ze malemu dalam JEGO sledzika. A tak BTW, to Karol wciagnal 3 kawalki sledzia... Jestem pod wrazeniem.

Kłaczek - ciekawa jestem czy będzie jakaś reakcja po tym niezapitym śledziku czy zostanie strawiony bez żadnych sensacji ;-)

reklama
Bett- spokojnie nie powpadacie w kompleksy toż u nas na wątku same laski są zapewne ,a że waga różna to nie ważne:tak:.
Trzymam kciuki za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kłaczek- chyba zacznę brać u Ciebie lekcje gotowania :)
Dzięki za miłe słowa, no nie we wszystko się jeszcze mieszczę dlatego jeszcze troszkę schudnę mam nadzieję.
Uśmiałam się z tej rozmowy sms , Wy to wogóle taka wesoła rodzinka jesteście i bardzo dobrze :-)
Karola- GRATULACJE !!!!!! Tak bardzo się cieszę banan mi z twarzy nie schodzi czekamy na fotki.

Do góry