reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

heja kochane nawet nie dałam rady was nadrobić M śpi jeszcze więc wpadłam zajrzeć co u was,u mnie oki jezdzimy z M i Alanem zwiedzamy bylismy w mieście miniaturek pozniej pokaze wam fotki,i w zoo z gadami egzotycznymi M mial na szyi węża:szok:mi tez chcialy dac ale ja sie nie przełamałam zawsze węże mnie przerażały:no:wiec grzałam gdzie pieprz rośnie:-Dale za to trzymałam kameleona i agawę są piękne a piling to ma sie za darmo maja taka szorstką skórę:-D
zjolka,emka myslalam caly czas o was,tak mi przykro dzisiaj czytajac wiesci mocno was przytulam i jestem z wami,musimy walczyć.światełka dla aniołków
[*]
[*]gatto super ze gattolinka ma sie dobrze przeslij jej caluska od e ciotki,buziaczki:*kobietko jaka z ciebie laska faktycznie piekny widok jednak to prawda ze jak cos sie ma na codzien to sie nie docenia,a ja tak blisko morza a nie mam ani jednej fotki:zawstydzona/y:super ze wypoczelas,buziaki:*

pozdrawiam was wszystkie kochane:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zjola jak zawsze pomysl... Faktycznie przeciez spodnie i bluzka.. Kurcze, sama mialam na weselu kolegi spodnie i chinska bluzke - satyna, haftowana z lamoweczkami, z tym udawanym zapieciem na ozdobne guziczki-rozyczki, (zamek wszyty dyskretnie z tylu), krotki rekaw - bluzka czerwona, do tego szerokie, czarne spodnie, butki na malym obcasie (wygodnie) i po krzyku. Delikatne kolczyki, bransoletka, na szyje nic bo bluzka ze stojka i wygladalo to w sumie naprawde fajnie. I nietuzinkowo.:tak:A z kieckami tez mam problem, bo przy moim rozmiarze to juz pasuja tylko namioty wezyra, w fasonach mocno emeryckich, tymczasem ja jednak nie czuje sie na pastelowe kolorki i zlote guziki. Spodnie w polaczeniu z obcasikiem wyciagnely nogi, bluzka dopasowana, ale nie obcisla, podkreslila resztki talii, nie uwydatniajac "baleronkow", krotka na tyle ze konczyla sie nad najszerszym miejscem w d... wiec go nie podkreslala i nie obnizala "srodka ciezkosci" i bylo ok.
Butterfly, moze sprobuj faktycznie kombinacji.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-)
Motylku ziola z kłaczkiem daja dobre rady:-p teraz jest tyle fajnych ładnych bluzek modnych do tego spodnie, jeśli nie chcesz iść w spodniach ja proponuje ci luźna tunikę z przodu krótszą a z tyłu dłuższą, byłam na weselu w tym miesiącu i wiele dziewczyn takowe miało:-) do tego szpilki i będziesz laska jakich mało:tak:
To pierwsza lepsza jaka znalazłam na allegro ale myślę że na wesele się nadaje, a jak poszukasz to z pewnością znajdziesz coś co tobie się spodoba.
http://allegro.pl/asymetryczna-zwiewna-sukienka-tunika-i2524253550.html

Ostatnia edycja:
Witajcie
Angel - dzięki za komplement :)
ja byłam na rozmowie o pracę w restauracji przy hotelu ,ale nici z tego bo ja z angielskim kuleje ,a tam dużo zagranicznych gości podobno i nie dałabym sobie rady więc szukam dalej.

Mialam cos takiego: Bluzka chinska smok v6b satyna rozmiary smok L-2XL (2542622390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko nie byla na bokach rozcieta, byla dopasowana, bogato haftowana w drobne wzory smokow i kwiatow, dobrze odszyta i miala cieniutkie zlote lamowki na wykonczeniach rekawow i pod szyja. Na podszewce i w ogole z wszelkimi szykanami. No i kupilam ja za 10zeta w lumpeksie - jak tu widze cene to mnie mdli - moja do tej pory wyglada jak nowka.:-D

kłaczku głupota ludzka nie ma granic:no:.Nie,no wiadomo że bezbarwnym lakierem trzeba malnąć,bo inaczej wysiadka przy sprzątaniu,chodziło mi o to,że dla mnie malowanie drewna na kolorowo to lekka zbrodnia:-) Jeśli to faktycznie te bakterie ponoszą winę za Ziabcie to wściec się można na całego.
zjola i o to mi chodziło,czyli teraz będę mogła zaszpanować dogłębną wiedzą w temacie klapek:-)
butterfly zawsze możesz twierdzić,że to antyczna tunika:-)

Anty, nie ma mowy o kolorze, przynajmniej na razie - jak mi sie "odwidzi" kiedys, to kto wie... Moze sie poleci jaka bejca. Wiesz, kiedys sie drewna nie lakierowalo, tylko szorowalo do bialosci po prostu, ale to nie byla wygodna opcja. Rajmund mowi ze sie prysnie lakier z pistoletu i bedzie ok, tylko trzeba wczesniej zdjac stary lakier i tu widze imprezke na korkowa kostke i glancpapier.:tak: Nie wiem czy ponosza wine, po prostu MOGA byc przyczyna. Wsciec... Jak dla mnie to walic lbem w sciane bo *******a warta 5 dni antybiotyku mogla zabic dziecko. Ano, nic... Bede zrec ten antybiotyk i sie zobaczy co dalej.

reklama
Wyniki badań wyszły dobrze,czyli zielone światło.myslalam ,że 3 miesiące się nigdy nie skończą,a tu proszę jak zleciało.
Widzę ,że macie ciuchowy temat min.butterfly wiem co to za ból,jak przyjdzie mi szukać kiecy czy czegoś tam na imprezę to szlak mnie trafia.Rady dziewczyn trafne,tuniki zawsze ładnie wyglądają a teraz taki wybór kłaczek TA BLUZKA ,,smok chiński''super,podoba mi się taki styl

Do góry