reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Madzia - aż jęknęłam, jak zobaczyłam tą tunikę. Cudo! Tylko ja bym musiała do tego leginsy mieć bo moje nóżki ciut niewyjściowe są. Po tylu gipsach i zabiegach, udka nieco są sflaczałe ale w grubszych rajstopkach albo leginsach właśnie są ok.

Kłaczku - bluzeczka mniam mniam, widzę że ty, jak ja zakupy w lumpie za dychę robisz :-D. Ja zawsze coś tam wykombinię, poprzerabiam i strój balowy gotowy :cool2:
Wiadomość z ostatniej chwili! Siedziałam na virażce i pasi ale to jeszcze nie koniec. Skręciliśmy kasę! Oby tylko oferta była jeszcze aktualna. Trzymta kciuki, będzie łatwiej odreagować Pitusia.

Nisiao - no to rozumiem ziemia się zatrzęsie :-D

reklama
Zjola - no to super mam nadzieję , że jakieś foty na nowym motorku będą?
Nisiao - no to do dzieła ,a my wszystkie zaciskamy kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nisiao, mnie to wpadlo wtedy w momencie paniki pt. "ja nie mam co na siebie wlozyc", przy czym u mnie taka panika nie jest w obliczu pelnej szafy bo kreacji na imprezki typu wesele to ja po prostu nie miewam - nie moja bajka. No, ciuchy na motocykl to inna bajka, tu jest calkiem niezly wybor - skory w brazie i na czarno, "paradne" z fredzlami, ozdobne i te normalne, do jazdy na "roboczo", kurtka tekstylna, buty miekkie i "kowbojki", zestaw kamizelek od jeansu po skorkowe, od bolerek po ciezkie typu ramoneska... Tu musi byc wybor.:tak:
Zjolka, ja zawsze po lumpeksach polowalam. Pamietam ze wtedy dostalam paniki i ruszylam w rejs, kombinujac ze jak upoluje jakas gore, to dol sie sam dobierze. Ta bluzka mi "siadla" jak slepej kurze ziarno, do niej spodnie kobiece, szerokie za (pamietam do dzis) 12 zeta, buty kupilam nowe za chyba 30 pare i... bransoletke za wiecej niz spodnie i bluzke razem, ale potrzebowalam czegos w klimacie. Smialam sie potem ze bizuteria zawsze wyciaga ostatni grosz. Ale zestaw byl koncertowy i zauwazylam z pewna satysfakcja, ze bylam jedyna kobieta w spodniach na weselu, ale w odroznieniu od kilku pan nie mialam kreacji z lat 80-tych, wytanczonej na wszystkich imprezach w rodzinie. Ja rozumiem ze kasa trzyma, ale naprawde mozna zakombinowac.
Kurcze, jak masz kase na ten motorek, to bajka, tylko... Z tym odreagowywaniem, to kobito uwazaj, bo pol litra w garnku to nie mul.

Kłaczku - e no spoko. On nie muł, ja nie wariat. Będziemy sobie pykać delikatnie, Zresztą na Road Starze jeździmy 70, 80 na godzinę, więc czemu teraz miało by być inaczej.
Co do szafy u mnie podobnie :tak:. Jeszcze wczoraj M śmiał się ze mnie, że inne babki kombinują jaką kieckę kupić albo jak włosy zafarbować a ja się martwię czy mój kask będzie do lakieru motocykla pasował, matulu!!!

Kłaczku - e no spoko. On nie muł, ja nie wariat. Będziemy sobie pykać delikatnie, Zresztą na Road Starze jeździmy 70, 80 na godzinę, więc czemu teraz miało by być inaczej.
Co do szafy u mnie podobnie :tak:. Jeszcze wczoraj M śmiał się ze mnie, że inne babki kombinują jaką kieckę kupić albo jak włosy zafarbować a ja się martwię czy mój kask będzie do lakieru motocykla pasował, matulu!!!
hahaha Ziolu to jakiego koloru masz kask??

kłaczku o ile z postów można poznać człowieka,to wydaje mi się,że raczej nie odpuścisz;-)Trzymam kciuki,żeby tak było...A swoją drogą to jest mega przerażające ile wszelakiego k..........a czyha na taką plamkę,która ma zaledwie 1 mm wielkości.Piszę plamkę,bo gdy byłam na pierwszej w moim życiu wizycie ciążowej lekarz powiedział "no jest ciąża,widzi pani?",a ja spytałam "ta plamka?",bo nic innego nie widziałam na ekranie i dla mnie to juz została "plamka"...Nawet dzisiaj nie potrafię o tym spokojnie pisać:-(
zjola rozbroiłaś mnie tym kaskiem:-):-)

Witajcie
ja znowu o jedzeniu hihi wiecie co przechodzę na dietkę znowu jeszcze z parę kilo może zrzucę bo mam za duży tyłek hehe , ale do rzeczy ja dziś gotuję zupkę jarzynową taką dla mnie sobie odleje bez zaklepki ,a reszcie dam ze śmietanką.

Kobietko - widziałyśmy Twoje zdjęcia i teraz już żadna z nas Ci nie uwierzy, że jest Ci potrzebna jakaś dieta... :-p

Dzięki Bett ,ale wydaje mi się ,że lżej bym się czuła z dawną wagą 60kg bo teraz mam 65 może te 5 kg gdzieś sobie pójdzie:-)chociaż mój M mawia ,że będę za chuda nie wiem już sama...

reklama
Kobietko najważniejsze byś się dobrze czuła sama ze sobą :-) Moim zdaniem wyglądasz idealnie, nie musisz nic zrzucać :tak:
Ja przytyłam 2 kg ostatnio :zawstydzona/y:

Do góry