reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

rozumiemy :-( jeśli nie czułaś się na siłach to dobrze, że przełożyłaś ten egzamin i że nie było z tym żadnego problemu. ja i tak wierzę, że zdasz bez problemu. zdolna babka z Ciebie :tak:
powodzenia na wizycie jutro &&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dzięki kochana!

Przełożyłam bo nie mam noża na gardle. To ma być tylko praca dodatkowa, więc się nie pali a chora całego dnia tam spędzać nie będę, bo to nie ma sensu a i pewnie wynik mógłby być z tego powodu kiepski.

hej babeczki
widzę, że tematy geriatryczne były poruszane :) ja w Was wierzę bardzo jesteście takim światełkiem w tunelu ,nadzieją i dajecie nam wszystkim siłę do walki i cokolwiek postanowicie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&
Ja byłam dziś na komisji i przyznali mi grupę może z tą grupą łatwiej pracę znajdę było miło pogadałam z lekarzem laryngologiem nie mam pojęcia czemu bo ja przecież u psychiatry się leczę potem z psychologiem i kazali 30 przyjść po odbiór papierka jeden mały papierek ,a może wszystko ułatwić często widzę oferty pracy dla osób z grupą.
Byliśmy u teściów na weekend i graliśmy mecz siatkówki M ze swoją chrześniaczką przeciwko mnie , szwagierce, szwagrowi i bratanicy M i wyobraźcie sobie ,że wygrali 2-1 tylko podziwiać siatkarka nam rośnie aż głupio ,że tyle nas było i przegraliśmy więcej nie graliśmy bo już się ciemno zrobiło.
Ja dziś robię prosty obiadek kotlety schabowe z ziemniaczkami ,a Wy co pichcicie?

Cześć dziewczyny!!!! co u Was? ja wczoraj byłam z G, moją kuzynką i jej synkiem nad jeziorkiem ;-) później dojechał G brat i świrowaliśmy, nawet się opaliłam :-D i zapomniałam o mojej porażce. Po rozmowie z G stwierdziliśmy,że nic na siłę - będziemy starać się dalej. Z testów LH też rezygnuję ( ewentualnie sprawdzę jednym w 15 dc, czy jest owulacja ) no chyba,że mi ten test ciążowy przyniósł pecha ... no i jeśli się nie uda jeszcze przez 3 cykle to umówimy się na wizytę co jest nie tak ... ale skoro wyniki są dobre to podejrzewam że to moja psychika robi mi psikusy - i jak chcę zajść w ciąże to nie wychodzi.

zjola && za Ciebie kciuki!

dzien dobry.bett nio to twoj maz z tych co moj,ze jak kobita cos powie na temat remontu to patrza sie na nia jak na ufo...u nas tak bylo jak powiedzialam,ze bedzie musial salon pomalowac w 1 dzien i to nie cały...to tez sie na mnie dziwnie popatrzył:-p.zjola no wlasnie jak patrzylam na twoj suwaczek to sie zastanawialam co ty zrobisz z tym egzaminem czy podejdziesz czy narazie odpuscisz.mysle,ze to dobra decyzja.buterfly mysle,ze to jednak twoja psychika.za bardzo chcesz.kobietko u nas tez jest duzo ogloszen dla osob z grupa i nawet w up maja oferty.mysle,ze teraz bedzie ci troche latwiej.obiadek pytasz...hmmm...nie wiem wlasnie chyba maz napali sie na watróbke,ktora bedzie sam robil,bo ja w taki ukrop stac przy garach nie bede.

anastazja co u ciebie???? nic sie nie odzywasz??? kochana koles z allegro paczki nie odebral:wściekła/y:.pewnie znowu do nas wroci.do zakonczenia sporu zostal tydzien.co pozniej??? kierowac sprawe na policje??? angel,anulka16??????? hop,hop kobitki...magdalenko a co z toba????

Karola - pewnie pewnie niech gotuje :) wyręczy Cię teraz tak gorąco ,że stanie przy garach dla mnie jest męczące ,a co dopiero dla kobiety w ciąży.
Butterfly- to fajnie ,że się poopalałaś wypoczynek na świeżym powietrzu zawsze służy.

karola też tak myślę, dlatego teraz zajmuję się remontem i ślubem koleżanki ;-) jutro z resztą jedziemy po jej suknię ślubną i po coś dla mnie,bo nic nie mam oprócz upatrzonych butów :-)

kobietko super,że ci się udało u lekarza, może będzie ci łatwiej znaleźć pracę. Ja na obiad mam mięsko z wczoraj, tylko sos dorobić, surówkę i obrać ziemniaki :)

Cześć dziewczynki:) Podczytuję ale weny brak na pisanie:(
Zjolka przykro mi,że musisz jeszcze biegac po lekarzach,że walczysz z gorączką i złym samopoczuciem:((( Swoje już wycierpiałaś a tu jeszcze ciąg dalszy:((( Z przełożeniem egzaminu bardzo dobry pomysł,czas szybko zleci,ważne,żebyś czuła się na siłach:) Buziaki kochana
Gatto,Anulka,Plenitude buziaki:))))
Aniunia głowa do góry,będzie dobrze,odpoczywaj ,słuchaj lekarzy a kto wie,może nawet przenosisz ciążę;)
Karola czas tak szybko leci...Nim się obejrzymy zaraz będziemy gartulowac lekkiego porodu:)))
Butterfly spokojnie,bez płaczu,pewnie uda się w następnym cyklu:))
Kobietko gartuluję udanej wizyty na komisji,teraz na spokojnie rozejrzyj się za pracą:)
Bett Ty też nieźle suniesz z tym suwaczkiem:)))
Kłaczek co ja tu czytam??Karolek terroryzuje porę obiadową i wyjada z Twojego talerza??;)))

Miłego dzionka kochane:)))))))))))))))))))))))
Tak się zastanawiam...czy czekać na pierwszą @ po #,czy iść na żywioł...Co Wy na to?

Kobietko teraz to myślę że pracę raz dwa znajdziesz. Ja mam zupkę na obiad, taki kapusniaczek ale z młodą kapustąi do tego cukinie obsmażaną a jajku i bułce, a co będę wymyślać.
Zjola co się odwlecze to nie uciecze, co się będziesz niepotrzebnie męczyć a zdasz na pewno a że w późniejszym terminie to nic.
Motylku uda się następnym razem , przesyłam dla Ciebie ~~~~~~~~~~
Połowę okien mam za sobą, wieczorem reszta.~chcę dzisiaj na jeziorko wyskoczyć. W ogóle mam dużo energii, jakoś tak dziwnie, senna też jestem ale nie mam takiego lenia jak poprzednio.

Witaj Emka, no mi rozsądek podpowiada żeby poczekać na pierwszą @ ale z drugiej strony to nie wiem, co ma być to będzie , jęśli organizm gotowy to się uda. Decyzję i tak musisz podjąć Ty, chociaż niektórzy czekają na zielone a później i tak nic nie wychodzi, to może lepszy żywioł

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry