reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

A tu teraz zapodam Wam hit...heheh Mam Pasek św.Dominika...tylko mam problem z powrotem do wiary...Tyle się modliłam...a tak po dupie dostałam...

reklama
wtedy też się modliłam, teraz też, co prawda paska nie mam ale znalazłam modlitwę do św Dominika. Trzeba wierzyć ze będzie dobrze, ja muszę w to wierzyć dla mojego maleństwa i dla siebie.

Emka, jakis sens na pewno w tym jest (Niebieski go pewnie tylko zna), ale wiara czyni cuda i tego sie bede trzymac :) Slonce a ty nie przechodzilas toxo? to tez sobie moze zrob, ale jak juz zobaczysz II :)

Gatto a dlaczego toxo dopiero jak zaciąże? To chyba wczesniej,bo to leczy się jakimś konkretnym antybiotykiem .

No tak, ale jest grozne w ciazy, nie poza nia (chyba). Beh.....nie wiem, aglupilam teraz, ale ty grzebiesz w ziemi wiec na pewno jestes bardziej narazona.

No fakt...buuu...na samą myśl o kolejnym pobraniu krwi heheh Właśnie z doskoku szaleję na ogrodzie;)Upał masakra,ale pewnie z tym u Ciebie to mały pryszcz;)
Buziaki dziewczynki,póxniej znowu zawitam:)

Daj spokoj, ledwo zipie:tak:a jeszcze na bank caly tydzien bedzie 40, bo przyszedl nowy front goraca, co sie Lucyfer nazywa:-) wyzione ducha jak nic..

Witam:-)
Jak wspominałam czytam was codziennie po wejściu do pracy, niestety na odpisywanie już nie miałam czasu.
Kłaczku jak byłam w Anglii to też często odwiedzałam w niedziele car boot, zakupiłam tam sporo niedrogich mebli bo wynajmowaliśmy dom nieumeblowany. Ale na taką okazję jak ty ze stołem i krzesłami nigdy nie trafiłam, gratuluję zakupu.
Ziola miałaś rację, że przełożyłaś egzamin nie ma co się męczyc, obys szybciutko doszła do siebie :)
Karola ale ten czas płynie, w każdej chwili możesz zacząć rodzić:-D jesteś już spakowana do szpitala?
Kobietko ale laseczka z Ciebie, fotki super:tak:
Gatto współczuje upałów u nas też jest ciepło ale nie aż tak.
A u mnie bez zmian, coraz więcej czasu spędzam w pracy pomimo że pracodawca nie płaci mi w terminie co mnie wkurza bo mam ostatnio sporo wydatków, za 2 tyg znów idę na wesele do kuzyna więc pensja w terminie by się przydała. We wrześniu P kończy 30 lat i chce mu zrobić tematyczne przyjęcie niespodziankę. Na zumbie już nie byłam ponad miesiąc ale obiecałam sobie, że wracam na zajęcia od września bo znacznie poprawiało mi to humor.
Pozdrawiam wszystkie kobietki których nie wymieniłam powyżej, buuziaki ;)

reklama
Do góry