reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anulka mama zamówiła sobie te staniki ohh bra czy jakoś tak... i też wzięłam jeden to mi bimbały wisiały :baffled: jestem cały czas na diecie, ale nie chce za bardzo szaleć ze względów na może już żyjącą tam fasolinkę :)

reklama
Anulka nie ładnie to wyglądało nawet ... i (.)(.) takie obwisłe przez ciężar i nic ich nie podtrzymywało ... :baffled: ale to uroki reklam :) ludzie biorą a nas tak oszukują :-D jak np. super reklama tuszu do rzęs a w reklamie babka maluje rzęsy czystą szczoteczką bez grama tuszu :-D ehh, postaram się bardziej dietowo żyć - ale kupie sobie nową kieckę :) teraz są fajne wyprzedaże :) i nie będę szaleć z ćwiczeniami bo mnie pobolewa podbrzusze :baffled:

Gatto ja o 14 dopiero:( A tak poza tym to mega buziaki:))) Co u Gattolinka słychać?/Dużo dziwnych dań dzisiaj sobie zamówił???:-)

Gatto , Emka ,jak wstaniecie kiedys o 3 nad ranem i wsiadziecie w auto zeby jechac po hamburgera z 7 kilometrow to to dopiero heca będzie .

14 sierpnia jade do częstochowy to sie pomodle za wasze wizyty.

Motylku dobre podejsie do sprawy, kiecka nowa zawsze jest potrzebna.

Ostatnia edycja:
Anulka jak okaże się,że z fasolką wszystko ok to i nawet z buta mogę co noc napieprzać po przekąski,a blisko nie mam...:-D:-D:-D Mam nadzieję,że w tej Częstochowie zdziałasz cuda:)))

reklama
Gatto ja o 14 dopiero:( A tak poza tym to mega buziaki:))) Co u Gattolinka słychać?/Dużo dziwnych dań dzisiaj sobie zamówił???:-)

a nawet nie...dzis zjadl 2 kanapki na sniadanie, sok z pomaranczy, potem paste z pomidorami (znaczy makaron) i melona z szynka parmenska, troche morel suszonych i banana, na kolacje risotto i nektaryne. Za chwile chyba zje muffinke:tak:

Do góry