reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Oby oby:) No nic,po mega długiej kolacji...czas się zebrać z kanapy i kulnąć do wyrka;) Jestem mega objedzona więc pewnie ze snu nici,czyli w normie,zawsze pół nocy wiercę się albo łapie komary...
Mam nadzieję,że zanim wstanę to Zjolka juz da znać.
Angel,dziewczyny miłej spokojnej nocki:)))))

No nie mogę heheh dobra ta historia o małoletniej zaciążonej. Nie wiesz,że te mamuśki co wszystkim wytykają błedy wychowawcze same pod dachem hodują jakieś patologie...U mnie było tak,że ktoś tam próbował mi opinie zszargac,że niby latam z chłopakami i z każdym... No to chłopaki znaleźli plotkarza ściemniacza i spuścili mu łomot:)

Ostatnia edycja:
reklama
emka papa dobrej nocki wypoczywaj a na komary jest dobra lampa z swiatlem ultrafioletowym komarki do niej podlatuja a je kopnie prad i padaja:-D:-D:-D ja zawsze na noc wlacze i spokoj mam.

Śmiertelna lampka???:-D:-D:-D:-DA odgłos kopania prądem Ci nie przeszkadza??:-DChyba,że masz jakąś delikatną tą lampkę,znajomi mieli taka na ogrodzie,jak coś podleciało to odgłos był konkretny:-D:-D:-D

ojj to chyba nie ta sama:-D:-D:-D ja mam taka mala co ma sie w domu nie pamietam dokladnie ale wylapuje na 30 czy 50m2 ja osobiscie nie slysze w sumie to nie wiem bo spie:-D:-Dwiec moze jest mega kopniecie:szok:

No i widzisz jak trudno odejść od kompa:-DPo pierwsze uzależnienie od forum;-)po drugie obżarstwo i lenistwo;-)
Uciekam,miłej nocki jeszcze raz,do jutra:)))

Emka - spokojnie, ja na początku jadłam jak głupia i leżąc w łóżku plackiem schudłam 1,5kg :tak: Twój mały pasożyt wyssie wszystko co mu potrzebne. :-D ale się uśmiałam z tej zatkanej dupy...
Angel - bo to właśnie tak jest jak dziewczyny są pod kloszem trzymane - jak tylko zaznają trochę wolności to szaleją...

witam kochane;-)jak tu cichutko,wszystkie spicie wtulone w mężulków pewnie:-) a ja siedzę pije kawke i czekam na O za jakies 2godz bedzie ale sie stęskniłam:-)życzę kochane miłego weekendu i pięknej pogody za oknem:tak:pozdrawiam

reklama
Wpadłam na chwilę, żeby powiedzieć, że nie jest dobrze. Wczoraj na usg pęcherzyk urósł z 9,6 do 21 mm, w środku maleńki zarodek bez akcji serca :( Zlecono betę: pierwsza wczoraj, druga we wtorek. We wtorek następna wizyta i usg, wtedy ostateczny wyrok. Wiem co powiecie, że będzie dobrze i że ktoś też tak miał ale u mnie tak już było 2 razy i ciąża obumarła, więc nie robię sobie nadziei. Odezwę się we wtorek lub w środę. Buziaki dla wszystkich

Do góry