reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie
Zjolu- trzymaj się kochana ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja po urlopie nad morzem fajnie było codziennie zachody słońca przepiękne, kąpiele w morzu no bomba :)nasze morze jest piękne, teraz miałam w domku dwóch urwisków mojego chrześniaka i jego młodszego braciszka rozrabiali jak szaleni nie mogłam włączyć laptopa spokojnie bo zaraz koło mnie siedzieli i mi wciskali klawisze no rozrabiali okropnie Patryk ten młodszy o mało co nie wpadł pod samochód w ogóle nie słucha wyrywa się na ulicy no coś okropnego ,ale już pojechali ,a ja mam chwilę czasu dla Was piszę chwilę bo dziś wyjeżdżamy do teściów a jutro przyjeżdża szwagierka z córkami więc też mnie nie będzie za dużo ,ale pamiętam o Was i pozdrawiam serdecznie:*
Zjolu- jeszcze raz kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&jestem z Tobą myślami.

Witajcie, dziękuje za pamięć. To nie tak ze nie pamiętam ale jakos tak szukam swego miejsca na forum ....
Kłaczku wyrazy współczucia Kochana....

Zjola trzeba wierzyć do końca , wiem wiem gadanie jak życie juz dało popalić i strachu sie nie pozbędziemy...mimo wszystko &&&&&&&&&&&&&& za Ziółko.

Hej Kobietko to super ze zadowolona jestes z urlopu, nasze morze jest fajne tylko drogie ,niestety.

A ze ja zawsze ale to zawsze mam ,,pod górke,, wiec na wakacje jednak nie jedziemy z powodu finansowego ,juz wplacona zaliczka byla ale gosciu nam oddal , no nie ma co jechac i sobie wszystkiego odmawiac. A poza tym to mam rwe kulszowa,nie potrafie sie schylic , wstac i wogole do doopy , tak zescie mi zazdroscily tego mojego boskiego ciala ze mnie pogięło:-Dcwicze na pilkach ale duzo cwiczen nie moge robic , a ból jest okropny. No koniec uzalania sie,buziaki dla wszystkich.
Emka , gatto Czarna buziolki,dla calej reszty dziewuszek buziaczki.

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim, faktycznie tu cisza :tak: kiedyś tu wrzało jak w ulu, ale to zapewne sprawka urlopów i wakacji i dobrej pogody za oknem :tak: bo szkoda siedzieć przed komputerem gdy za okienkiem taka superowa pogoda :)
no.gif
no.gif
dziewczyny no masakra!!!!!! 1 września idziemy z G na ślub a ja się nie wbijam w sukienki
shocked.gif
tzn moje cycki się nie mieszczą :( i nie mogę się w biuście dopiąć
shocked.gif
ale mi bimbałki musiały urosnąć od zeszłego roku
shocked.gif

Motylku zalezy czy tylko cycki urosly czy w obwodzie , bo jak cyce to kup nową kiecke i ciesz sie z takiego skarbu, juz twojem,u napewno one takie ,, urośnięte,, :-Dnie przeszkadzają.

hej emka widzę Cię!

Motylku do 1 wrzesnia jeszcze troszke czasu masz aby zrzucic jakies 2-3 kilo to i w cyckach spadnie.Mówisz D?a co powiesz na Gz porywami do H ?:-D:-Dteraz jak schudłam to kosmicznie to wygląda ale taki juz chyba mój urok.
Kupilam sobie ten sportowy stanik co to reklamuja ze tak ladnie trzyma biust i inne *******y, na cwiczeniach myslalam ze cycki po calej sali bede zbierac tak mi skakaly masakra, jednak to chyba na mniejsze miseczki będzie:-D

reklama
Anulka:-):-):-) byłam na sekundę,patrze a Ciebie już nie ma,więc poszłam z psem. Coś sie mijamy:( Do dupy z tymi wakacjami u Was wyszło:((( Czasami tak jest pod górkę...ale przecież nie będzie tak non stop,więc głowa do góry:)))
A ciałko powykręcane to pewnie masz od forsowania się;) Nieźle tam fikałaś na tej zumbie;)) Wracaj szybko do zdrówka kochana:))) No i na te cycki uważaj jak ćwiczysz:-DPamiętaj o grawitacji:-DPilnuj ich porządnie:-D
Mega mega buziaki:)))
Kobietka widzę,że wakacje miałaś szalone,to teraz odpoczniesz sobie z nami:)

Do góry