reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

:-) cześć ! chwila czasu, wiec wpadam się przywitać :-) :-D rodziców odstawiliśmy na wesele i mamy wolny czas dla siebie, mieliśmy jechać do siostry ale będą u niej ich znajomi a więc my nie przeszkadzamy :-p Teraz G ma urlop więc mamy czas dla siebie, @ się skończyła więc proszę o fluidki dla mnie :) :-D

reklama
Cześć dziewczynk
Butterfly - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wy tu o makijażach ,a ja żadnych podkładów ani niczego nie używam tylko cień kredka i tusz i to wszystko jakoś tak nie mam potrzeby:tak:
ja już spakowana M też spakowałam i parę innych rzeczy wzięłam jeden garnek bo nie wiem czy tam będzie tak duży na zupkę i wezmę jeszcze miskę do mycia bo tam łazienki nie ma , jest tylko wc ,ale to też i tak na dworze wychodek także warunki będą raczej obozowe , ale damy radę najważniejsze to mieć gdzie spać :tak:jestem przyzwyczajona bo u teściów do niedawna też była miska tylko i wiadro na siku także dla mnie to nie nowość ,a dla M tym bardziej.Najgorsze jest to ,że będę miała @ jutro ,a właśnie jutro wyjeżdżamy pozostają mi tampony do kąpieli.

Magdalena - mi właśnie jeszcze wystarcza jego rozświetlające działanie i bardzo je sobie chwalę - od razu po jego nałożeniu czuję się bardziej wypoczęta, bo nie widzę swoich sińców pod oczami. co do pędzla to ja kupiłam za 30zł pędzel sephory nr 47 i jestem z niego zadowolona. to jest mój pierwszy pędzel i przed jego zakupem nie robiłam żadnego rozeznania, więc możliwe że można znaleźć coś lepszego za niższą cenę. może niech Anulka coś doradzi w tej kwestii
Butterfly - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kobietko - gdyby moja cera mi na to pozwalała to też bym nie używała podkładu, niestety jak się nie umaluję to ludzie się mnie pytają czy jestem chora :tak: życzę udanego urlopu!!!

ja już po śniadanku, idę się zaraz wyszykować i będziemy jechać w odwiedziny do teściów. w ogóle to wczoraj zmierzyłam męża w pasie i powiedziałam mu że dopóki ma w pasie więcej ode mnie to nie może mówić do mnie "gruba" ;-)

:-) hello !!!!!! co do makijażu to ja używam podkładu max factor :) i jestem z niego zadowolona :tak: do tego kuleczki brązujące,trochę różu hmm cień do powiek brokatowy bo takie lubię jak się nad okiem błyszczą :-D no i tusz do rzęs :) polecam lash architeckt 3d :) i błyszczyk i wsio :-D

14095.jpg
coś takiego tylko ja mam ciemny :)
biggrin.gif
! u mnie zimno i pochmurno. W końcu wygmerałam się z łóżka bo w domu wylądowaliśmy o 4;30
p.gif
i poszłam spać dalej, ale mój pies wie jak zdemotywować człowieka i urządzał serenady
sorry2.gif
confused8gj.gif
Dziś dzień lenia, po południu pójdę się ogarnąć i o 20;30 idziemy na imprezę
p.gif
haha, Buziaki dla Was :) miłego dnia
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Magda postaram sie dzisiaj napisac Ci na priva cosik wiecej , bo teraz tylko wpadam zyczyć miłej , spokojnej niedzieli, no! ide do garÓw, papa

hej!
Bett co do pilnikow to papierowy zalezy jakiej scieralnosci,ale one glownie slużą do skracania , polerowac nalezy szklanym.
Zjola a ciekawe gdzies to wybyla co??chlopa w domu ni ma to sie szaleje co?:-D
Pozdrowionka
Magda napisalam Ci info,buziaki.

Anulka - ja wszystko widzę! Byłam w Cieszynie u koleżanki. Dzisiaj wybrałyśmy się na Czantorię przez Małą Czantorię. Super wycieczka. Nie powiem zapraszał nas zabójczy przystojniak na grilla, ale mnie ciężarnej matce nie uchodzi :sorry2: Grzecznie zatem odmówiłyśmy i poszłyśmy w swoją stronę, ale ciacho było nie powiem :tak:. Wnioskuję, że nie jest ze mną tak źle, jak mnie jeszcze podrywają :-D

Witam dziewczynki po weekendzie...
Wszytskie coś tam robicie a ja nigdy nie mam pomysłu na te wolne dni.. Wczoraj przesiedzieliśmy pół dnia zastanawiając się gdzie by tu się przejechać.. No i wylądowaliśmy tylko na lodach w Busku ( gdzie lody mam u siebie w barze :-D )...

reklama
Do góry