reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
:-) dzień dobry, witam się z Wami z rana :baffled: pochmurno ale czemu mnie to nie dziwi :-):-) haha, wczoraj do Was już nie zajrzałam bo miałam kilka spraw do pozałatwiania, a dziś odbieram wyniki TSH od którego wszystko zależy ... HELP :-)

Buziaki dziewczyny :-)

Kłaczek i weź tu idź sama na spacer z takim wozem... Ciekawe jak to moja mama rozwiązała.. Kiedy urodziły się moje siostry bliźniaczki ja miałam wtedy 11 miesięcy..

Czesc Dziewczyny:-)

Melduje ze chyba od dzisiaj rana rozpoczelismy staranka:zawstydzona/y:a raczej postanowilismy nie przeszkadzac naturze i w pelni cieszyc sie przytulankami;-)co ma byc to bedzie:-)mielismy czekac az prawko zrobie ale sa rzeczy wazne i wazniejsze bez prawka tez da sie zyc a bez dzidzi niebardzo:tak:Poza tym mamy z J urlop a pogoda do doopy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aaaaaa ale ze mnie niekulturalne bydlatko:zawstydzona/y:tak tylko o sobie...wybaczcie:sorry::sorry:czytam Was regularnie tylko weny brak pozdrawiam Ciezaroweczki, Staraczki i wszystkie wszystkie Dziewczyny z forum buziam :*

Ostatnia edycja:
Wiem jak ja rozwiazalam bliznieta i 15 miesieczna corke. Mialam duzy wozek gondolowy - wtedy byly spore, a ten w ogole byl dlugi nawet jak na owe czasy i wysoki, taki jeszcze na rzemiennych paskach zawieszony. Wiec blizniaki "na waleta" do gondoli, a cora pod wozek do koszyka na zakupy. Koszyk byl metalowy, wiec dostala miekka podkladke pod dupcie i poduszke zeby sie mogla oprzec, a wozek byl dosc wysoki, zeby swobodnie siedziala. I git. Tyle ze ludzie sie namietnie pytali czemu woze dziecko "nogami do przodu" bo nie zawsze od razu widzieli ze drugie jest i lezy normalnie, za to gebule "waleta" widzieli od razu, a jak sie cora z dolu odezwala to juz byl szok. Tyle ze przejezdzila z pol roku, a potem zaczela chodzic przy blizniaczej spacerowce. I dalo rade.

Kłaczek no to znalazłaś dobre rozwiązanie :-)

Ja właśnie składam zaproszenia ślubne mojej siostry... Muszę zaadresować koperty.. Poskładać zaproszenia, zawiązać kokardki i przykleić takie kamyczki.. Już mnie ręka boli.. a gdzie tam koniec.. Co najlepsze wesele jest jakies 2 tyg po moim porodzie, więc nawet na nim nie będę:-(

dziewczyny udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
yes2.gif
laugh.gif
laugh.gif

TSH miało być poniżej 2 !!!!!!!!! i mam 1,91 !!!!!!!! więc możemy się starać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

reklama
Witam kobietki,
śmigam zaraz do pracy, buziam nasze ciężaróweczki i trzymam kciuki za staraczki &&&&&

zjola spokojnie, będzie dobrze, zobaczysz :tak:
motylku super a więc do dzieła

ja raczek lipcowy :-D więc też trygon wodny :tak:

pozdrawiam

Do góry