reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Kobietko - u nas też zimno i w ogóle wstrętnie :baffled:
No to się dzieciaczków naoglądałaś :) Może się zarazisz? :tak:

Anulka - a co z tą nerką?

reklama
Zjola- no czekają nas jeszcze odwiedziny u dwóch milusińskich :)
ja już jestem zarażona chęcią posiadania dziecka ,mam takie parcie ,że szok:-D

Tak za rok , ale szybko zleci już rok minął to i drugi tak samo szybko minie:)
ten czas wykorzystuję na badanka i na rzucanie papierochów bo jak zachorowałam to wróciłam do fajek i teraz nie mogę się ich pozbyć cholerka muszę się sprężyć i odstawić to dziadostwo.

Nie pal, nie pal, to wpływa na płodność. Mój M nawet alkoholu nie używa i to sam z własnej, nieprzymuszonej woli! Ale go wzięło! Oby tylko to coś dało.

Staram się rzucić właśnie to paskudztwo bo nie chcę być palącą ciężarówką , rzucam ja moja siostra i ciotka na razie stopniowo po jednym papierosie po kłębku do celu , mojemu też nie dam pić nawet piwka jak będą staranka.
Dobrze ,że Twojego wzięło jest odpowiedzialny:tak:

Kobietko - widzę, że się zafiksował znowu na to dziecko i podejrzewam, że rozmawia na ten temat z kolegami a zwłaszcza z tym, który nam polecił lekarza. Wiesz, jak żona coś gada, to męska duma nie pozwala słuchać ale jak kolega powie, to trzeba dobrej rady posłuchać :tak:

No tak masz rację :-Dwiesz mojego kolega ma już dziecko ,a jak żona była w ciąży jego to mój opowiadał , że kolegi dziecko kopnęło , że widział jego żonę z brzuszkiem , że mają wizytę i się dowiedzą jaka płeć no wszystko wiedziałam od mojego czasem to nawet byłam zazdrosna o to gadanie ,a on po prostu zazdrościł koledze ,że on ma już w pozytywnym sensie rzecz jasna , to tak jak ja która opowiadam ,że któraś z forum zaszła w ciążę i ,że czuje ruchy ,albo zna już płeć też tak opowiadam jak i on mi opowiadał:tak:

reklama
Do góry