reklama
K
kobietka22
Gość
Zjola- no czekają nas jeszcze odwiedziny u dwóch milusińskich
ja już jestem zarażona chęcią posiadania dziecka ,mam takie parcie ,że szok
ja już jestem zarażona chęcią posiadania dziecka ,mam takie parcie ,że szok

K
kobietka22
Gość
Tak za rok , ale szybko zleci już rok minął to i drugi tak samo szybko minie
ten czas wykorzystuję na badanka i na rzucanie papierochów bo jak zachorowałam to wróciłam do fajek i teraz nie mogę się ich pozbyć cholerka muszę się sprężyć i odstawić to dziadostwo.
ten czas wykorzystuję na badanka i na rzucanie papierochów bo jak zachorowałam to wróciłam do fajek i teraz nie mogę się ich pozbyć cholerka muszę się sprężyć i odstawić to dziadostwo.
K
kobietka22
Gość
Staram się rzucić właśnie to paskudztwo bo nie chcę być palącą ciężarówką , rzucam ja moja siostra i ciotka na razie stopniowo po jednym papierosie po kłębku do celu , mojemu też nie dam pić nawet piwka jak będą staranka.
Dobrze ,że Twojego wzięło jest odpowiedzialny
Dobrze ,że Twojego wzięło jest odpowiedzialny

Kobietko - widzę, że się zafiksował znowu na to dziecko i podejrzewam, że rozmawia na ten temat z kolegami a zwłaszcza z tym, który nam polecił lekarza. Wiesz, jak żona coś gada, to męska duma nie pozwala słuchać ale jak kolega powie, to trzeba dobrej rady posłuchać 

K
kobietka22
Gość
No tak masz rację
wiesz mojego kolega ma już dziecko ,a jak żona była w ciąży jego to mój opowiadał , że kolegi dziecko kopnęło , że widział jego żonę z brzuszkiem , że mają wizytę i się dowiedzą jaka płeć no wszystko wiedziałam od mojego czasem to nawet byłam zazdrosna o to gadanie ,a on po prostu zazdrościł koledze ,że on ma już w pozytywnym sensie rzecz jasna , to tak jak ja która opowiadam ,że któraś z forum zaszła w ciążę i ,że czuje ruchy ,albo zna już płeć też tak opowiadam jak i on mi opowiadał

reklama
K
kobietka22
Gość
Dokładnie , gorzej by było gdyby nie chcieli