reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anastazja no wreszcie się pojawiłaś.. Gdzie Cię na tyle wywiało?? Mmmmm buciki.... uwielbiam kupować i torebki do kompletu..

Ale zima nastała... U Was tez tak grad sypał? Ja to nawet na dwór nie wychodze... Od 3 dni mnie gardło boli i mam lekki katarek.. Znacie jakieś domowe sposoby na takie dolegliwości??

reklama
Aniunnia- u nas tylko deszczyk przepaduje, nie wiem co Ci poradzić na gardziołko ja to pijam mleko z miodkiem i czosnkiem jak mnie bierze przeziębienie ,a na katarek to mi kiedyś dziewczyny poleciły olejek oil olbas i sobie wdychałam jak się bałam ,że jestem w ciąży.

Anulka- kurczę to nie dobrze ,a co lekarz mówi na temat tych nerek?
ja mam nr do poradni ginekologiczno endokrynologicznej i zamierzam się zapisać na cytologię i pogadankę o mojej tarczycy w razie ciąży za rok dwóch lekarzy w jednym jak to mówię.

Czy ktoś coś wie co u Magdaleny jak tam z tym blondynem/brunetem, bo nie pamiętam, który wygrał wyścig :zawstydzona/y: Coś się rozwinęło, pisala?

Lili - pisała i chyba blondyn się ostał z tego co pamiętam. Potem jednak najbardziej cieszyła ją nowa praca.

Lili- nie wiem co u Magdalenki niestety ,ale na pewno się pojawi za niedługo może ją zawołamy
Magdaleno odezwij się:)

Magda z tego co wiem to nad dupką pracuje:-D
Hej dziewczęta:-)

Lili jestem z blondynem, jeśli chodzi o życie uczuciowe to usiadłam na tyłku. Pracę mam wreszcie fajną, mój szef "dziadek" (jest po 60) przywozi mi naleśniki swojej żony, które są pyszne:-) przez niego mam co spalać na siłowni bo ciągle jemy coś słodkiego do kawy. Ćwiczenia tak mnie wciągnęły, że 2 razy w tyg tańczę zumbę, do tego 2 razy ćwiczenia na brzuch uda i pośladki, raz cardio i TBC:-)

Kobietko butki fajowe, ja na ten sezon nic jeszcze sobie nie kupiłam bo i szpilki i balerinki mam z zeszłego sezonu.
Ziola nieźle szalejecie:-D
Pozdrawiam was wszystkie bez wyjątków :tak:

Ostatnia edycja:
Magdalenko -dzięki:) to fajnego masz szefa kochana , fajnie ,że ćwiczysz też bym poszła sobie gdzieś pogimnastykować się ,ale kaski brak puki co w domu ćwiczę.
Moja waga jak stanęła w miejscu tak stoi

Magdalenko -dzięki:) to fajnego masz szefa kochana , fajnie ,że ćwiczysz też bym poszła sobie gdzieś pogimnastykować się ,ale kaski brak puki co w domu ćwiczę.
Moja waga jak stanęła w miejscu tak stoi
Kobietko wpisz w youtube zumba fitness i tańczysz przed komputerem spalając kalorie:-)

Miłego weekendu;-)

reklama
a co tu taka cisza dzisiaj ?hę?
ja i M byliśmy u mojej siostry jednak pobawiłam się z trójką jej dzieci w tym z moim chrześniakiem, siostra wyjeżdża na cały maj do niemiec i dostałam zaproszenie narazie nieoficjalne na dzień matki do mojego chrześniaka i na dzień dziecka 1 czerwca pękam z dumy:-), no i byliśmy wczoraj u siostry M odwiedzić ich 3 miesięcznego synka Szymonka no przesłodki jest po prostu potrzymałam go troszkę i się rozpłynęłam :)

ale zimno jest u nas brrrr

Do góry