reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
co tak mało gadacie ? :-D:-D
kobietka- ładne buciki - ale Ja się ubieram taniej :-p:-pi to wcale nie w ciucholandzie, tylko nówki sztuki :cool: gorzej z mężem - dla niego to 2 rzeczy i ponad stówka :confused2:
aniunnia - HAPPY!!!!!!!!!!!!!! Ja happy ale Ty pewnie też :-)
a cóż Wam jeszcze powiedzieć? może pokaże nad czym się zastanawiam a co już upolowałam :-p
EXTRA SZPILECZKI Z KOKARDĄ 2 W KROPKI r 38 (2223558152) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kupione
Extra czółenka na platformie rozm 38 (2230443768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w trakcie przemyśleń :rofl2:
CZERWONA PODESZWA... SZPILKI DLA CIEBIE!!!! (2221364242) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przegapione :-:)crazy:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tutaj sobie zerknijcie :happy:

Anastazja- dzięki , fajne te buciki ,które pokazujesz , te drugie mi się spodobały szczególnie te w trakcie przemyśleń chyba , a ja idę też na allegro popatrzeć puki co nic nie kupię ,ale popatrzeć zawsze można:)

Anastazja - my mało gadamy, ale ty, to już max rzadko :angry:

Babki zakupiłam właśnie 18 testów owulacyjnych i 5 ciążowych za 30 zł z wysyłką :)

Kobietko - no bo jednak nie mogę się tak dręczyć i nie mieć testów ciążowych a owulacyjne, to zamówiłam w razie jak by miała być inseminacja, bo czasami gin wymaga.

Zjola- pewnie lepiej być przygotowaną tym bardziej ,że oczekujemy efektu w kolejnym cyklu lepiej żeby się obyło bez inseminacji ,a napisz mi na czym dokładnie polega inseminacja?

reklama
Kobietko - podczas inseminacji preparują nasienie partnera i wybierają najzdrowsze plemniki oraz doprowadzają nasienie do odpowiedniego uwodnienia itp. Tak spreparowane nasienie podają kobiecie bezpośrednio do macicy, co pozwala na ominięcie problemów ze śluzem, gdyby był wrogi lub ph pochwy nieodpowiednie dla plemników.

To tyle na razie zmiatam do domciu. Miłego weekendu :)

Do góry