reklama
Aniunnia - co mam powiedzieć? Co?
BOSKO!!! Cieszę się dzisiaj jak głupia 

Piękny widok, prawda? Trzymam kciuki za dobre wyniki toxo, a jakie Ci wyszło igg i dlaczego od razu nie robiłaś igm? Kolegi z pracy żona ma toxo i dostaje leki, ma bardzo wysokie wskaźniki i jedno dziecko ma już 3 lata i teraz jest w ciąży z drugim i znowu na lekach. B edzie ok. Leki działają.

A mój M zapowiedział, że przed owu robi 5 dni abstynencji i że jak potem wystrzeli, to mi się kucyk wyprostuje, wariat!!!
Buziaki babeczki![]()
masz zły dzień??wejdz na forum a od razu sie poprawia

Buziaki dla wszystkich.
Ostatnia edycja:
K
kobietka22
Gość
Zjola- ale się uśmiałam hahahah kucyk się wyprostuje dobre

Anulka - co racja to racja mi to się gęba uśmiecha zawsze jak tu wchodzę
a ja zapożyczyłam się u taty i mam butki i spodnie na święta jestem zadowolona z zakupów w 100 się zmieściłam :-)

Anulka - co racja to racja mi to się gęba uśmiecha zawsze jak tu wchodzę
a ja zapożyczyłam się u taty i mam butki i spodnie na święta jestem zadowolona z zakupów w 100 się zmieściłam :-)
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej Kobiety!
Kobietko fajne butki, obcas nie za duzy nie za mały lecz w sam raz;-))))
noga od razu inaczej w takim butku wygląda.
U mnie jutro urodzinki-mamy i teściowej , ale sie dobrały;-))), u tesciowej to oni zawsze kazdemu kase daja na urodziny a mnie to wkurza no bo mało wydatków jest???ja zawsze mowie ze cos małego, jakas swieczka zapachowa czy jakis drobny kosmetyk no ale oni tak zwanych wyższych sfer
, i tam nie ma tego swiętowania tylko kasa, ciastko i wypad do domu. A dla mnie teraz 100zl tak sobie dac to duzo.I w sumie jak jednej to i drugiej mamie tez powinnam dac, a co to moja ma byc gorsza?
chore to jest !!!ale sie wygadałam...
Kobietko fajne butki, obcas nie za duzy nie za mały lecz w sam raz;-))))
noga od razu inaczej w takim butku wygląda.
U mnie jutro urodzinki-mamy i teściowej , ale sie dobrały;-))), u tesciowej to oni zawsze kazdemu kase daja na urodziny a mnie to wkurza no bo mało wydatków jest???ja zawsze mowie ze cos małego, jakas swieczka zapachowa czy jakis drobny kosmetyk no ale oni tak zwanych wyższych sfer

Kobietko - super te butki! Ja niestety nie mogę chodzić na takich obcasach, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Anulka - ja mam teraz zgryz przed świętami, bo konto świeci pustkami a tu na prezenty trza wydać
Ja tam mogę nie dostać niczego ale moja babcia i mama zawsze się wysadzą i potem wypada się zrewanżować. Nie pomaga gadanie, że my niczego nie chcemy i wystarczy czekoladowy zając 
Lili - pisała i chyba blondyn się ostał z tego co pamiętam. Potem jednak najbardziej cieszyła ją nowa praca.
Anulka - ja mam teraz zgryz przed świętami, bo konto świeci pustkami a tu na prezenty trza wydać

Lili - pisała i chyba blondyn się ostał z tego co pamiętam. Potem jednak najbardziej cieszyła ją nowa praca.
reklama
K
kobietka22
Gość
Anulka - u nas też była podwójna impreza , imieniny teścia i jego urodziny oraz imieniny szwagra był wydatek i teraz odczuwamy po kieszeni no i ten remont ciężki ten marzec dla nas ,ale w kwietniu będzie lepiej może odda skarbówka to co się nam należy.
Fajnie ,że Wam się podobają butki mi od razu wpadły w oko takie proste nie za wysokie, a jakie szpile są w sklepach po 10cm obcas jak nie więcej na takich koturnach czy jak to się nazywa z przodu jakbym takie kupiła to M by ze mną nie wyszedł bo bym była wyższa
Zjola- my też się cieszymy
, szkoda ,że nie możesz w takich chodzić.No popatrz nawet nie wiedziałam ,że u Madzi ja to mam sklerozę jak nic , ja też mam blondyna
a Wy?
Lili- nie wiem co u Magdalenki niestety ,ale na pewno się pojawi za niedługo może ją zawołamy
Magdaleno odezwij się
Fajnie ,że Wam się podobają butki mi od razu wpadły w oko takie proste nie za wysokie, a jakie szpile są w sklepach po 10cm obcas jak nie więcej na takich koturnach czy jak to się nazywa z przodu jakbym takie kupiła to M by ze mną nie wyszedł bo bym była wyższa

Zjola- my też się cieszymy

Lili- nie wiem co u Magdalenki niestety ,ale na pewno się pojawi za niedługo może ją zawołamy
Magdaleno odezwij się
Ostatnio edytowane przez moderatora: