reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anniunia - superek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mój M zapowiedział, że przed owu robi 5 dni abstynencji i że jak potem wystrzeli, to mi się kucyk wyprostuje:szok:, wariat!!! :-D:-D:-D

Buziaki babeczki :)

Aniunnia - co mam powiedzieć? Co? :-D BOSKO!!! Cieszę się dzisiaj jak głupia :-D:-D:-D Piękny widok, prawda? Trzymam kciuki za dobre wyniki toxo, a jakie Ci wyszło igg i dlaczego od razu nie robiłaś igm? Kolegi z pracy żona ma toxo i dostaje leki, ma bardzo wysokie wskaźniki i jedno dziecko ma już 3 lata i teraz jest w ciąży z drugim i znowu na lekach. B edzie ok. Leki działają.

Zjola- ale się uśmiałam hahahah kucyk się wyprostuje dobre:-D:-D:-D:-D
Anulka - co racja to racja mi to się gęba uśmiecha zawsze jak tu wchodzę:)
a ja zapożyczyłam się u taty i mam butki i spodnie na święta jestem zadowolona z zakupów w 100 się zmieściłam
:-)

Załączniki

• zakupy 005.jpg
    zakupy 005.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej Kobiety!
Kobietko fajne butki, obcas nie za duzy nie za mały lecz w sam raz;-))))
noga od razu inaczej w takim butku wygląda.
U mnie jutro urodzinki-mamy i teściowej , ale sie dobrały;-))), u tesciowej to oni zawsze kazdemu kase daja na urodziny a mnie to wkurza no bo mało wydatków jest???ja zawsze mowie ze cos małego, jakas swieczka zapachowa czy jakis drobny kosmetyk no ale oni tak zwanych wyższych sfer:baffled:, i tam nie ma tego swiętowania tylko kasa, ciastko i wypad do domu. A dla mnie teraz 100zl tak sobie dac to duzo.I w sumie jak jednej to i drugiej mamie tez powinnam dac, a co to moja ma byc gorsza?:-pchore to jest !!!ale sie wygadałam...:-D

Kobietka22 - super butki. :tak:
Anulka - ja rano monitor oplułam. :laugh2:

Czy ktoś coś wie co u Magdaleny jak tam z tym blondynem/brunetem, bo nie pamiętam, który wygrał wyścig :zawstydzona/y: Coś się rozwinęło, pisala?

Kobietko - super te butki! Ja niestety nie mogę chodzić na takich obcasach, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Anulka - ja mam teraz zgryz przed świętami, bo konto świeci pustkami a tu na prezenty trza wydać :( Ja tam mogę nie dostać niczego ale moja babcia i mama zawsze się wysadzą i potem wypada się zrewanżować. Nie pomaga gadanie, że my niczego nie chcemy i wystarczy czekoladowy zając :no:

Lili - pisała i chyba blondyn się ostał z tego co pamiętam. Potem jednak najbardziej cieszyła ją nowa praca.

reklama
Anulka - u nas też była podwójna impreza , imieniny teścia i jego urodziny oraz imieniny szwagra był wydatek i teraz odczuwamy po kieszeni no i ten remont ciężki ten marzec dla nas ,ale w kwietniu będzie lepiej może odda skarbówka to co się nam należy.
Fajnie ,że Wam się podobają butki mi od razu wpadły w oko takie proste nie za wysokie, a jakie szpile są w sklepach po 10cm obcas jak nie więcej na takich koturnach czy jak to się nazywa z przodu jakbym takie kupiła to M by ze mną nie wyszedł bo bym była wyższa:-D
Zjola- my też się cieszymy:-D, szkoda ,że nie możesz w takich chodzić.No popatrz nawet nie wiedziałam ,że u Madzi ja to mam sklerozę jak nic , ja też mam blondyna:)a Wy?
Lili- nie wiem co u Magdalenki niestety ,ale na pewno się pojawi za niedługo może ją zawołamy
Magdaleno odezwij się:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry