reklama
No cóż, tak jak myślałam plamienia u mnie mogą oznaczać tylko jedno 
Dzisiaj rano przylazła @. Testować więc będę za miesiąc, chyba, że plamienia będą, to mogę sobie odpuścić.
Nawet już nie jestem zła. Zła, to byłam w poniedziałek, jak zobaczyłam plamienie
Trzymajcie się babki. Do poniedziałku.
P.S. Dzisiaj przychodzi do nas znajomy, który ma szkołę nauki jazdy. Zapisuję się na prawko motocyklowe
Boję się, ale raz kozie śmierć, ja to po prostu uwielbiam!
Dzisiaj rano przylazła @. Testować więc będę za miesiąc, chyba, że plamienia będą, to mogę sobie odpuścić.
Nawet już nie jestem zła. Zła, to byłam w poniedziałek, jak zobaczyłam plamienie
Trzymajcie się babki. Do poniedziałku.
P.S. Dzisiaj przychodzi do nas znajomy, który ma szkołę nauki jazdy. Zapisuję się na prawko motocyklowe
K
kobietka22
Gość
Zjola- to wielka szkoda , no cóż następny cykl przed Wami i trzęsienie ziemi:-)
K
kobietka22
Gość
Wiem wiem ,że nie jest łatwo ,ale dasz radę następny cykl na pewno będzie owocny
tego Wam życzę
reklama
K
kobietka22
Gość
witajcie dziewczynki miłej niedzieli życzę, u mnie już po remoncie ,szafki wiszą pozostaje je napełnić nie wiem jak ja się pomieszczę
Zjola- będziesz myślała o kursie to raz dwa zapomnisz o tym ,że się starasz i będzie niespodziewajka ani się obejrzysz ,a zaskoczysz
Anulka-wzajemnie
Zjola- będziesz myślała o kursie to raz dwa zapomnisz o tym ,że się starasz i będzie niespodziewajka ani się obejrzysz ,a zaskoczysz
Anulka-wzajemnie