reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p, no juz mi lepiej bo pomyślałam ze sie obraziłas :-p, to teraz ja zmykam bo ja tutaj cały dzien siedze , normalnie nienormalna jestem chyba.paaaaaaaaaaaaa

reklama
No cóż, tak jak myślałam plamienia u mnie mogą oznaczać tylko jedno :(
Dzisiaj rano przylazła @. Testować więc będę za miesiąc, chyba, że plamienia będą, to mogę sobie odpuścić.
Nawet już nie jestem zła. Zła, to byłam w poniedziałek, jak zobaczyłam plamienie :(

Trzymajcie się babki. Do poniedziałku.

P.S. Dzisiaj przychodzi do nas znajomy, który ma szkołę nauki jazdy. Zapisuję się na prawko motocyklowe :) Boję się, ale raz kozie śmierć, ja to po prostu uwielbiam!

O to ja sie pisze na jazde, w sumie to nie tak daleko;-))));-), oczywiście będe robić za plecaczek:-D

Miłego dnia babki, ależ cudowna ta wiosna jest!

reklama
witajcie dziewczynki miłej niedzieli życzę, u mnie już po remoncie ,szafki wiszą pozostaje je napełnić nie wiem jak ja się pomieszczę:)
Zjola- będziesz myślała o kursie to raz dwa zapomnisz o tym ,że się starasz i będzie niespodziewajka ani się obejrzysz ,a zaskoczysz:)
Anulka-wzajemnie :)

Do góry