reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Ziolu czasu brak, staram się was czytać jak tylko mam chwilkę.Madzia , Danula - pozdrowionkaCo tak rzadko zaglądacie?
Madzia - dobrze, że zadowolona jesteś z pracy
Buziaki dla wszystkich![]()
Może i by chciał ale musi to ze mną uzgodnićHeło , piękny dziś dzień, słońce świeci :-)
magda - baaaaardzo się cieszę, moze warto było właśnie poczekać na tę prace ;-) opowiadaj jak tam się układa z drugą połówką, ostatnie co pamiętam to już by chciał mieć dzieci ;-)
Buziaki dla wszystkich, piszcie częściej.
![]()

W Łodzi też słonko pięknie świeci:-)

Pozdrawiam serdecznie:*
aniunnia
Fanka BB :)
czesc dziewczynki..
Jestem, jestem i to codziennie ..tyko ostatnio tu sie tak pusto zrobiło.. U nas bez zmian.. Lezymy oboje z meżem w łózku..Jego ciągle noga boli po operacji a z kulami nic nie moze zrobic , bo rece zajete.. Ja czasem wstane i zrobie jakies sniadanie.. MAma nam obiad przyniesie.. i tak leci dzien za dniem.. W majtki ciagle patrze.. A w nocy, zeby juz nie zeschizowac to ide do lazienki przy zgaszonym swietle.. Nawet krew mi sie po nocach sni.. Ciezka ta ciąża... Mam nadzieje, że przezyje do przyszlej srody bez zadnych niespodzianek i na wizycie okaze sie, że wszystko jest ok.. Choc i to zapewne mnie nie uspkoi... To straszne... ciaza powinna byc czasem radosci i nadziei a ja przechodze męki..
U nas dzis tez pieknie sloneczko swieci za oknem.. az chcialoby sie wyjsc...
Jestem, jestem i to codziennie ..tyko ostatnio tu sie tak pusto zrobiło.. U nas bez zmian.. Lezymy oboje z meżem w łózku..Jego ciągle noga boli po operacji a z kulami nic nie moze zrobic , bo rece zajete.. Ja czasem wstane i zrobie jakies sniadanie.. MAma nam obiad przyniesie.. i tak leci dzien za dniem.. W majtki ciagle patrze.. A w nocy, zeby juz nie zeschizowac to ide do lazienki przy zgaszonym swietle.. Nawet krew mi sie po nocach sni.. Ciezka ta ciąża... Mam nadzieje, że przezyje do przyszlej srody bez zadnych niespodzianek i na wizycie okaze sie, że wszystko jest ok.. Choc i to zapewne mnie nie uspkoi... To straszne... ciaza powinna byc czasem radosci i nadziei a ja przechodze męki..
U nas dzis tez pieknie sloneczko swieci za oknem.. az chcialoby sie wyjsc...
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
zjola - jak nie my to kto, jak nie nas to kogo 
magdalena - teraz będzie inaczej, wszystko jest inne przecież w Twoim życiu ;-)
aniunnia - dobrze że jesteś, nie znikaj, bo patrzę a ostatnie logowanie 20 lutego
i ani kukuruku ani komkurumkum 
Biedactwo - ale wiesz że to wszystko dla tego maleństwa co rośnie w brzuchu
myślę że warto leżeć dla niego/niej ;-) teraz się wylegujesz a później jak się maluch urodzi będziesz biegała i korzystaj z obiadów mamy :-) Gratutuluję z okazji połówkowej rocznicy 2 lata i 6 miesięcy 
My na weekend wybieramy się do teściów, także moje odchudzanie pójdzie się paść, ale to nic - przynajmniej nie trzeba będzie gotować i zmywać

magdalena - teraz będzie inaczej, wszystko jest inne przecież w Twoim życiu ;-)
aniunnia - dobrze że jesteś, nie znikaj, bo patrzę a ostatnie logowanie 20 lutego

My na weekend wybieramy się do teściów, także moje odchudzanie pójdzie się paść, ale to nic - przynajmniej nie trzeba będzie gotować i zmywać

K
kobietka22
Gość
Witajcie dziewczynki ja dziś byłam na promocji wędlin i troszkę zarobiłam grosza przynajmniej trochę odłożę
Pozdrawiam serdecznie
Aniunnia- to leżcie leżcie puki możecie;-).Nie martw się kochana wszystko będzie dobrze na wizycie zobaczysz będziesz nam tu pisała ,że dzidzia zdrowo rośnie
Pozdrawiam serdecznie
Aniunnia- to leżcie leżcie puki możecie;-).Nie martw się kochana wszystko będzie dobrze na wizycie zobaczysz będziesz nam tu pisała ,że dzidzia zdrowo rośnie
czarna76
Fanka BB :)
cześć , mnie też mało teraz ale mam gorący okres w pracy i niestety może dopiero w sobotę trochę nadrobię
ćwiczę dalej , schudłam 1 kg , jestem zadowolona ....ach i T kupił mi wreszcie wagę , więc mogę się sprawdzać na bieżąco
Buziaki dla wszystkich
ćwiczę dalej , schudłam 1 kg , jestem zadowolona ....ach i T kupił mi wreszcie wagę , więc mogę się sprawdzać na bieżąco
Buziaki dla wszystkich
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Przesyłam wszystkim wiosenne pozdrowienia i buziaki*
Cześć baki 
Anniunia - ja tam jestem dobrej mysli i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Zazdroszczę leżakowania, bo ja latam jak torpeda cały dzień
Czarna - brak czasu, jak u wszystkich, widzę.
Ewelinko - już wiosennie
Miło. Cmok
U nas wczoraj trzęsła się ziemia ale to jeszcze o parę dni za wcześnie. Trzymata kciuki może co bedzie
Buziam wszystkie bez wyjątku
Anniunia - ja tam jestem dobrej mysli i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Zazdroszczę leżakowania, bo ja latam jak torpeda cały dzień
Czarna - brak czasu, jak u wszystkich, widzę.
Ewelinko - już wiosennie
U nas wczoraj trzęsła się ziemia ale to jeszcze o parę dni za wcześnie. Trzymata kciuki może co bedzie

Buziam wszystkie bez wyjątku
K
kobietka22
Gość
Zjola-to trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja mam dziś lenia
a ja mam dziś lenia
reklama