reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Madzia , Danula - pozdrowionka :) Co tak rzadko zaglądacie?

Madzia - dobrze, że zadowolona jesteś z pracy :)

Buziaki dla wszystkich :)
Ziolu czasu brak, staram się was czytać jak tylko mam chwilkę.

Heło , piękny dziś dzień, słońce świeci :-):cool2:
magda - baaaaardzo się cieszę, moze warto było właśnie poczekać na tę prace ;-) opowiadaj jak tam się układa z drugą połówką, ostatnie co pamiętam to już by chciał mieć dzieci ;-)

Buziaki dla wszystkich, piszcie częściej.
:tak:
Może i by chciał ale musi to ze mną uzgodnić:-p a tak serio to strasznie się boję momentu kiedy się zdecyduję znów zajść w ciążę:sorry:
W Łodzi też słonko pięknie świeci:-):cool2:
Pozdrawiam serdecznie:*

czesc dziewczynki..

Jestem, jestem i to codziennie ..tyko ostatnio tu sie tak pusto zrobiło.. U nas bez zmian.. Lezymy oboje z meżem w łózku..Jego ciągle noga boli po operacji a z kulami nic nie moze zrobic , bo rece zajete.. Ja czasem wstane i zrobie jakies sniadanie.. MAma nam obiad przyniesie.. i tak leci dzien za dniem.. W majtki ciagle patrze.. A w nocy, zeby juz nie zeschizowac to ide do lazienki przy zgaszonym swietle.. Nawet krew mi sie po nocach sni.. Ciezka ta ciąża... Mam nadzieje, że przezyje do przyszlej srody bez zadnych niespodzianek i na wizycie okaze sie, że wszystko jest ok.. Choc i to zapewne mnie nie uspkoi... To straszne... ciaza powinna byc czasem radosci i nadziei a ja przechodze męki..

U nas dzis tez pieknie sloneczko swieci za oknem.. az chcialoby sie wyjsc...

zjola - jak nie my to kto, jak nie nas to kogo :-D
magdalena - teraz będzie inaczej, wszystko jest inne przecież w Twoim życiu ;-)
aniunnia - dobrze że jesteś, nie znikaj, bo patrzę a ostatnie logowanie 20 lutego :szok: i ani kukuruku ani komkurumkum :-p:-pBiedactwo - ale wiesz że to wszystko dla tego maleństwa co rośnie w brzuchu:tak: myślę że warto leżeć dla niego/niej ;-) teraz się wylegujesz a później jak się maluch urodzi będziesz biegała i korzystaj z obiadów mamy :-) Gratutuluję z okazji połówkowej rocznicy 2 lata i 6 miesięcy :happy:
My na weekend wybieramy się do teściów, także moje odchudzanie pójdzie się paść, ale to nic - przynajmniej nie trzeba będzie gotować i zmywać :rofl2:

Witajcie dziewczynki ja dziś byłam na promocji wędlin i troszkę zarobiłam grosza przynajmniej trochę odłożę:)
Pozdrawiam serdecznie
Aniunnia- to leżcie leżcie puki możecie;-).Nie martw się kochana wszystko będzie dobrze na wizycie zobaczysz będziesz nam tu pisała ,że dzidzia zdrowo rośnie:)

cześć , mnie też mało teraz ale mam gorący okres w pracy i niestety może dopiero w sobotę trochę nadrobię

ćwiczę dalej , schudłam 1 kg , jestem zadowolona ....ach i T kupił mi wreszcie wagę , więc mogę się sprawdzać na bieżąco :)

Buziaki dla wszystkich

Cześć baki :)

Anniunia - ja tam jestem dobrej mysli i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Zazdroszczę leżakowania, bo ja latam jak torpeda cały dzień :(

Czarna - brak czasu, jak u wszystkich, widzę.

Ewelinko - już wiosennie :) Miło. Cmok

U nas wczoraj trzęsła się ziemia ale to jeszcze o parę dni za wcześnie. Trzymata kciuki może co bedzie :-D

Buziam wszystkie bez wyjątku

reklama
Do góry