reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ewelinko - a co tam u ciebie na froncie, bo nie ogarniam trochę naszej grupy. Za dużo tam na pogaduchach tematów, smoczkowo, pieluchowo, niemowlęcych, w których ja na razie mam nadzieję tylko, nie jestem na bieżąco :no: Co z teściową?
Wiem, że Miłoszek postawił dwa kroczki:) Gratulacje, jeszcze raz :-)

Cześć dziewczynki jestem i ja:)
Zjola- ja też nie ogarniam trochę grupy dziewczyny mają tematy właśnie takie jak piszesz ,a mi daleko do tego jeszcze puki co:-)
ja dziś pichcę zupkę ogórkową
:-p

Kobietko - no właśnie, my jeszcze nie w temacie ale podkreślam jeszcze :) Ja co prawda 20 lat temu miałam niemowlę, ale kiedy to byłooooooooooooooooooooooooooooo ...?
Ja mam dzisiaj spagetti bolonese

Miałam kłopoty z netem, uczę się angielskiego, nie mam czasu, nie mam głowy, mąż chyba znowu nie zdecydowany, w lipcu zostanę słomianą wdową na miesiąc, nie mam weny ...

Buziam wszystkie

Jakas taka cisza tu nastała,
aniunnia - co u Ciebie ? gdzie jesteś ?
zjola - english very good :-p ja tez musze się zabrać ale w ogóle nie mam nastroju :zawstydzona/y:
magdalena - jak praca? ;-)
ewelino - życzę żeby te wszystkie ciężkości życiowe odstąpiły i odpuściły:tak: będzie dobrze :tak:
kobietko - jak dieta ?
Ja miałam chwilę przerwy, bo nie powiem że jest mi smutno bo jest , ale wszyscy dookoła w ciąży albo mają dzieci , no ale precz z takim humorem , oby do wiosny, bo dzisiaj to koszmar jest - mokry śnieg :crazy:

reklama
A stoję z wagą zatrzymała się na 68 -w porywach 69 i tak się waha ,a już bym chciała ważyć te 60 ,ale to pewnie marzenie ściętej głowy , no nic nie odpuszczam cały czas czekam na spadek wagi.
Zjolu- to nie fajnie , że zostaniesz słomianą wdową, ucz się ucz nauka to potęgi klucz:tak:

Do góry