Cześć babeczki!
Na początku napiszę, że smutno mi będzie bez Anulki. Wracaj kochana jak najprędzej i niech Ci się wyprostują życiowe ścieżki. Ja już tęsknię za Tobą
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za kciuki. Zabieg poszedł śpiewająco. Żadnych komplikacji. Teraz nie ma już nawet plamienia. Opieka w szpitalu prywatnym, to ósmy cud świata w porównaniu ze szpitalami państwowymi. Operował mnie ordynator i mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy, bo ma bardzo dobre opinie
Kontrolę mam za 4 tygodnie ale starać się już możemy w następnym cyklu!!! Jestem prze szczęśliwa :-) Znaczy, że za cztery tygodnie boboseksy będą pełną parą
Mój M powiedział, że teraz to tylko trzeba zalewać formę i patrzeć, czy równo puchnie
i że powiesi mnie za nogi pod lampą, żeby ani kropelka nie uciekła
, świr 
. Co prawda potem się naczytał o Zespole Downa, ale mu wytłumaczyłam, że to się też zdarza u młodych matek i żeby za wczasu nie siał paniki. Poza tym statystyki wykazują większe ryzyko wad płodu u starszych matek, bo mniej ich rodzi i stąd prawdopodobieństwo większe. A zresztą ja jestem dobrej myśli. W każdym razie widzę, ze chłop się cieszy i chce się starać a to najważniejsze 
Anniunia - mam nadzieję, że u was wszystko ok
. Pozdrów ode mnie kropka 
Buziam Was wszystkie i mocno ściskam
Na początku napiszę, że smutno mi będzie bez Anulki. Wracaj kochana jak najprędzej i niech Ci się wyprostują życiowe ścieżki. Ja już tęsknię za Tobą
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za kciuki. Zabieg poszedł śpiewająco. Żadnych komplikacji. Teraz nie ma już nawet plamienia. Opieka w szpitalu prywatnym, to ósmy cud świata w porównaniu ze szpitalami państwowymi. Operował mnie ordynator i mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy, bo ma bardzo dobre opinie

Anniunia - mam nadzieję, że u was wszystko ok

Buziam Was wszystkie i mocno ściskam