reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Cześć babeczki!

Na początku napiszę, że smutno mi będzie bez Anulki. Wracaj kochana jak najprędzej i niech Ci się wyprostują życiowe ścieżki. Ja już tęsknię za Tobą :(

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za kciuki. Zabieg poszedł śpiewająco. Żadnych komplikacji. Teraz nie ma już nawet plamienia. Opieka w szpitalu prywatnym, to ósmy cud świata w porównaniu ze szpitalami państwowymi. Operował mnie ordynator i mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy, bo ma bardzo dobre opinie :) Kontrolę mam za 4 tygodnie ale starać się już możemy w następnym cyklu!!! Jestem prze szczęśliwa :-) Znaczy, że za cztery tygodnie boboseksy będą pełną parą :) Mój M powiedział, że teraz to tylko trzeba zalewać formę i patrzeć, czy równo puchnie :-D i że powiesi mnie za nogi pod lampą, żeby ani kropelka nie uciekła :szok:, świr :baffled::eek:. Co prawda potem się naczytał o Zespole Downa, ale mu wytłumaczyłam, że to się też zdarza u młodych matek i żeby za wczasu nie siał paniki. Poza tym statystyki wykazują większe ryzyko wad płodu u starszych matek, bo mniej ich rodzi i stąd prawdopodobieństwo większe. A zresztą ja jestem dobrej myśli. W każdym razie widzę, ze chłop się cieszy i chce się starać a to najważniejsze :)

Anniunia - mam nadzieję, że u was wszystko ok :tak:. Pozdrów ode mnie kropka :)

Buziam Was wszystkie i mocno ściskam

reklama
Zjolu- bardzo się cieszę ,że już niedługo u Was staranka szybko zleci i zobaczysz dwie kreseczki trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja zrobiłam już dziś zakupy bo jutro wyprawiam urodziny przyjdzie szwagier z dziewczyną która jest moją koleżanką:p
no i szykuję małe co nie co ,a M robi tiramisu dzisiaj już mi ślinka cieknie na samą myśl , aloe muszę przystopować bo wróciłam do 69 kg:szok:boję się ,że to jojo dlatego od dziś ostra dietka.

Zjolu super że wszystko u Ciebie dobrze:tak: mówisz że w marcu staranka? to tak jak u mnie;) mam nadzieję że będziemy się już w kwietniu cieszyć:-D razem z innymi dziewczynami;)

czesc Zjola...ciesze się, że wszytsko poszło sprawnie.. Teraz czekamy na wyniki :-)
Oby dzidzia szybko sie pojawiła...
U mnie ok.. tylko właczyły mi sie schizy, ze mam mokre majtki i ciagle w nie zagladam.. musze sie opanowac.. Mdłosci juz konkretne ...az mi głupio, że tak wydziwiam z jedzeniem a tescu moj spelnia kazda moją zachciankę..

Kbietko - ja nie wiem, czy dzisiaj tylko impreza, czy dzisiaj urodziny, ale życzę Ci kochana spełnienia najskrytszych marzeń a w tym tego jednego, jedynego, najważniejszego !!!

Kwiatuszku - noto fajnie, że razem starujemy :)

Anniunia - tylko spokojnie. Dzidziuś rośnie, serduszko bije. Wszystko będzie w porządeczku :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześc dziewczynki ,
Anulka , współczuje tego galimatiasu rodzinnego , ale pamiętaj my tu na Ciebie czekamy , smutno mi że cię nie ma :-(
Aniunia , a niech Cię mdli - cobyś wiedziała że w ciąży jesteś:-D a tak na poważnie to cieszę się razem z Tobą . Jak operacja u męża przebiegła?
Zjola , no jesteś słońce ! super że wszystko pomyślnie się skończyło , teraz zatem czekam na fotkę z II kreskami ;-)
Kobietka , najlepsze życzenia urodzinowe ! spełnienia marzeń i zdrowia życzę :tak:
Pozostałe koleżanki ściska gorąco i śle buziaki !

U mnie narazie bez zmian , staranek nie ma i rozmowy o nich też nie . Ale że mam moje dwie iskierki to nawet za dużo o tym nie myślę . Wychodzę z założenia że jak T będzie chciał to sam się odezwie , nic na siłę .
Dzisiaj zabieram dziewczyny na basen , żeby miały trochę uciechy.

Zjolu, Czarna- urodziny jutro imprezka dzisiaj , dziękuję za życzonka kochane moje:-)
już podszykowałam kotlety pozostało opanierować i usmażyć , no i upiec udka ,sałatkę już mam wędlinę i warzywka też , goście przyjdą dopiero o 19 wcześniej nie mogą więc mam dużo czasu
:tak:
M próbował wczoraj zrobić tiramisu ,ale mu nie wyszło krem się oważył i nici z ciasta coś innego trzeba wykombinować

kobietko wszytskiego najlepsszego.. i spełnienia tego najwiekszego marzenia...

Czarna
mąz juz w miare funkcjonuje.. W czwartek byla operacja a dzis dopiero go bole przeszly... Jeszcze nie chodzi za bardzo.. tyle co z jakims balkonikiem..

Aniunnia- dziękuję kochaniutka, życzę szybkiego powrotu do formy mężowi:tak:
a ja mam kaca głowa mi pęka ,a miałam wypić tylko jeden kieliszek
:confused2:

reklama
Dziewczyny błagam jutro o kciuki.. Jutro robia mi bhcg, badanie i usg.. Od tego zależy czy jutro wyjde... Tak sie boje.. Juz mam jazdy, ze mi mdłości ustąpiły...

Do góry