reklama
Oto mój Wojtuś!
15012012054.mp4 - YouTube
15012012054.mp4 - YouTube
Hejka!
Danula - dobrze, że wpadłaś
U mnie w skrócie szykuje się histeroskopia 15 lutego o godz. 7.10 rano.
Anniunia - trzymaj się! Mężu Ani Ty też. Kciuki za szczęśliwe zakończenie. Niejeden krwiak na forum poszedł sobie w siną dal, więc i u was tak będzie.
V_jolka - ale kruszynka z twojego Wojtusia. Śliczniutki
Anulka - napisz mi na pw co u Ani.
A ja już wiem, że zabieg mam 15 lutego na 7.10.
Pozdrowionka dla wszystkich
Danula - dobrze, że wpadłaś
Anniunia - trzymaj się! Mężu Ani Ty też. Kciuki za szczęśliwe zakończenie. Niejeden krwiak na forum poszedł sobie w siną dal, więc i u was tak będzie.
V_jolka - ale kruszynka z twojego Wojtusia. Śliczniutki

Anulka - napisz mi na pw co u Ani.
A ja już wiem, że zabieg mam 15 lutego na 7.10.
Pozdrowionka dla wszystkich
K
kobietka22
Gość
Anulka- u nas też podsypało śniegu
Vjolka- moje gratulacje cudo macie cukiereczek tylko schrupać
Zjola- witaj
a ja wczoraj byłam na pizzy z koleżankami i zjadłam kawałeczek ,żeby nie było ,ale dobra była mniaaaam
narobię Wam smaka
teraz doczytałam ,Aniu trzymamy za Ciebie mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Vjolka- moje gratulacje cudo macie cukiereczek tylko schrupać

Zjola- witaj
a ja wczoraj byłam na pizzy z koleżankami i zjadłam kawałeczek ,żeby nie było ,ale dobra była mniaaaam

teraz doczytałam ,Aniu trzymamy za Ciebie mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka - ja ranny ptaszek, bo w pracy siedzę a mam na 7-ą
. Co do bania, to lekki stresik jest ale raczej o to, żeby efekt tej operacji był taki jak ma być. Sam fakt zabiegu nie robi na mnie wielkiego wrażenia, bo ja już w swoim życiu miałam 13 różnego rodzaju zabiegów.
Kobietko - nie rób smaka!

Kobietko - nie rób smaka!
K
kobietka22
Gość
Zjola- to ty jesteś twarda babka, :-) a ja się załapałam na poniedziałek na promocję wędlin nowa hurtownia sie otwiera będę musiała być tam na 5 rano
do 13 ,płacą 7 zł za godzinę coś tam wpadnie zawsze do kieszeni
Anulka- a ja właśnie nie wiem co tu na śniadanie wciągnąć może kanapeczkę z wędlinką drobiową

Anulka- a ja właśnie nie wiem co tu na śniadanie wciągnąć może kanapeczkę z wędlinką drobiową
reklama
Anulka - tego jeszcze nie wiem. Czytałam, że po trzech miesiącach, ale zobaczę co gin powie, bo każdy przypadek jest inny.
Kobietko - twarda nie twarda, czy ja wiem. Chyba musiałam się do tego przyzwyczaić, bo bym zwariowała. Traktuję, to jak okazję do wyspania się
A z hurtownią dobry pomysł, zawsze grosz jakiś wpadnie.
Kobietko - twarda nie twarda, czy ja wiem. Chyba musiałam się do tego przyzwyczaić, bo bym zwariowała. Traktuję, to jak okazję do wyspania się

A z hurtownią dobry pomysł, zawsze grosz jakiś wpadnie.