reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Zjola, oj tam, oj tam...a wariuj - całe życie z wariatami :-p

Aniunia, choinka dla dorosłych to już nie choinka, a ch*u*janka hahahah jak to mój tato gada...

Anastazja, no ba! ;)

No nic, dzieć się obudził...
Miłego popołudnia babeczki*

Ostatnia edycja:
reklama
a tam ten miód to tez taki chiński:-D... ...fuj...:-Dno co? jakos se cza tłumaczyć nie?

a ja mam ochote na dobrego drinka , z malibu i sokiem ananasowym i z lodem i z limonką ..

Anastazja - u mnie na słynnym węźle Sośnica budują największe centrum handlowe w Europie:szok: A ty jedz kochana i kciuki za dwie kreseczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewelinko - żebyś wiedziała :-D

Wiecie, co za chwilę muszę zmykać i będę płakac, bo cudnie mi się z wami pisze, hlip.

Ale wiecie w rozsądnych granicach to tycie :-)
a Ja dzisiaj w domku, sprzątam:szok: ale lubię to nasze mieszkanko, zwłaszcza ja czyste jest ;-)
Ja dzisiaj na obiad też mam rybkę, dostałam od teściowej , chyba usmażę po prostu jak myślicie?;-)
zjola - a Ty gdzie? do domu z pracy?
anulka - jak mus to mus, tłumacz że czekolada jest pangi też :-D Mój maż ze swoim tatą kiedyś mieli taka zabawę że obzydzali sobie jedzenie i do tej pory mortadeli nie jedzą :-D:-D:-D

Anastazja mieszkam koło Buska a najdokładniej to w Wiślicy.. Do Krakowa jezdze do Bonarki i nie zauważyłam,żeby pusto było. W ostatnią niedzielę byliśmy.. A ja nawet lubiłam początki tej galerii jak pustki były.. spokojnie można było się poruszać..

taaaaaaaaa.... wszystko jest z pangi i z Chin:-D:-) a świstak siedzi i......

No ja rybke usmażyłam normalnie , kiedyś robiłam na parze ale mi nie smakowała, moze zrobiłam nie tak jak trzeba.

Ja uwielbiam Waszą galerie krakowską i wogóle Kraków .;-)

reklama
aniunia - wiedziałam że coś koło Buska :-D ja mieszkam po drugiej stronie Krakowa, ale jak na tygodniu parę razy byłam to pustki, a i kojarzę że parę sklepów się zamknęło i są puste lokale, Ja bardzo lubię Plazę , tam to dopiero pustki, zresztą słyszałam plotę że gość chcę tam jakieś takie wielkie centrum sportowo-rekreacyjne czy coś takiego zrobić, konkurencja dla parku wodnego:tak:
zjola - no to uważaj na siebie w drodze do domku, bo się ściemnia :tak:
anulka - mój mąż białej gorączki dostaje od GK, Ja zresztą też jak mam iść przed świętami albo w weekend. Przed świętami wpadliśmy po książkę dla teściowej i siostry męża do Matrasa - tam często są wyprzedaże i tej co Ja chciałam nie było, a pojechaliśmy do Plazy i ksiażka była i ludzi nie było a w carefourze na spokojnie wybraliśmy kosmetyki :-)

Ostatnia edycja:
Do góry