reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

:-D:-D:-D

Najwyżej to wlazłam, na piechotę zaznaczam, na Kasprowy Wierch. Zaliczyłam też najwyższy szczyt Bieszczad i masywu Śnieżnika :)

reklama
Zjola- to jeszcze 2 godzinki Ci zostały do papu już niedługo.
Anulka- myślę o mojej letniej sukience ,w którą się nie mieszczę i jeść się odechciewa:tak:
skąd Ty jesteś bo u mnie też sypie może my sąsiadki????
:-D:-D:-D

kobietka ja baba ze śląska jeste:-D, ale po śląsku godać nie umia:-D

zjola a na połoninach bylaś? na Tarnicy?

No sypie sypie ma sypac wszędzie bo mówili ze jak ferie będą u nas to w całej Polsce będzie bialutko. Fajnie niech troche posypie , ja tam chlapy nie lubie.

Ostatnia edycja:
Anulka - no na Tarnicy właśnie i na Połoninie Wetlińskiej :)

Ja też ze Śląska ale nie jestem rdzennym mieszkańcem. Gwara leży na łopatkach.

Kobietko a ty jaki region, bo my z Anulką to dawno wiemy, że my sąsiadki :-)

Łaaaaaaaaaaa ale sypie! Szybka ta chmura :)

Ja chlapy też nie lubię ale śniegu wystarczy tak z 20 cm, bo potem muszę odkopywać samochód :baffled:

Ostatnia edycja:
A te tylko o żarciu....

U mnie chlapisko, że zastanawiam się, czy kaloszy nie ubierać...nie znoszę takiej pogody :angry:

Anulka, a jak robisz takiego kuraka na butelce, to obrzynasz go z tej obleśnej skóry? :-p Bo korpus, jak korpus...same kości i tłuszcz, a w skórze największy syf :-p

Kobietko, króliczki są dobre...sosik taki słodziutki z nich wychodzi :-p

A ja z daleka , bo z województwa Łódzkiego centrum polski prawie , bo centrum jest w Piątku ,a ja mieszkam koło Piątku w Kutnie taka mała dziura:tak:
No to już wiemy jaka prognoza ,że na Śląsku pada w centrum pada ciekawe gdzie jeszcze.
Ewelina - no nie następna amatorka tych słodkich puchatych stworzonek
:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U Ewelinki chlapa, to już wiemy.

Ewelinko - ale pojechałaś po całości z tym opisem kurczaka! Ja chromolę to wszystko, bo chrupiąca skórka jest najlepsza na świecie! Teraz i tak rzadko można spotkać jedzenie w którym nie byłoby chemii i antybiotyków, o aromacie identycznym z naturalnym nie wspominając.

Ewelina no prosze Cie ! ja chyba juz nie będe jadła tych wszystkich zwierzątek , no bo jak nie skóra to króliczek kica i jakby tak pomyśleć i wierzyć w reinkarnację :rofl2::-D eh .....
Może i do Ciebie dojdzie ta ,,nasza,, chmura:-)

Zjola więc chatke puchatka zaliczyłaś?

Kobietka juz zostaw tego biednego bażanta co mu flaki wyrywałas .:-D

reklama
Zjolu, no co! Taka prawda. Dlatego ja kurki, kaczuszki tylko od znajomych biorę, z chowu trawkowego, a nie klatkowego, karmionego paszą rybną...bleh I fakt, teraz wiele spożywki jest faszerowana chemią, więc trzeba choć trochę ograniczać spożywanie ;) Jak to mój P zawsze mówi "teraz to nawet jajko z pangi robią" :-D

Kobietko, ja lubię wsio co puchate i włochate...żartuję...jedynie czego w życiu nie zjem to koniny...ryczę, jak widzę etykietę "konina"...:-(

Anulka, zaraz wegetarianką zostanie :-D :-D

U nas śnieg zapowiadają na weekend....i mam nadzieję, że będzie, bo dzieciowi obiecałam, że pojedziemy na sanki nad morze :-D

Ostatnia edycja:
Do góry