reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anastazja pod Plazą to ja kiedyś łądnego dzwona zaliczyłam.. i to jeszcze jechałam z moją siostrą która w ciąży na wylocie była.. I pech jeszcze chciał ,że z przeciwka policja jechała... O mało mandatu nie dostałam, ale panowie policjanci bardzo mili byli i przegadali tej babie,zeby mi problemu nie robiła.. A jak bym chciała to tez sie moglam kłoćić , bo tam ograniczenie do 20 a ja jechalam prawym pasem i chcialam skrecic na parking podziemny w lewo a ta nie widomo skad mi sie wziela z lewej strony. Tak szybko jechac musiala.. Od tej pory tam nie jezdze..

reklama
No proszę jak naskrobały ,a mnie chwilkę nie było i już troszkę do nadrabiania, ja bym zjadła rybkę po grecku :-pu mnie sypie nadal sypie i sypie i sypie biało już się zrobiło, dostałam zaproszenie na rocznicę ślubu mojej cioci kloci na 4 tego już sie nie mogę doczekać będzie msza ,a potem no właśnie ciasto i kawa:szok:

no tam jest głupio rozwiązany zjazd na parking, a że tam wszyscy jeżdża jak szaleni to też wiem,poza tym tam te pasy tak dziwnie są namalowane a Ja keidyś pracowałam w M1 co jest blisko Plazy, w Krainie dzieci :tak:

anastazja być moze dla mnie jest ok bo dwa, trzy razy do roku. Ogólnie Kraków to dla mnie magiczne miejsce , u nas jak pojedziesz do Katowic to przyjeżdzasz z bólem glowy , i brud wszędzie. A w Krakowie najbardziej mi smakują pierogi jedzone na stojaco przed sukiennicami i grzaniec .
Ale u nas jest SILESIA i pewnie porównywalna do gk a tez tam nie lubie bywac bo za duzo ludzi.

Kobietka no przeciez Ty nie będziesz jeść :-D:-D, juz ci współczuje:-D:-Dczujesz jakie te ciacha tam dobre będą????masakra!:laugh2:

Ostatnia edycja:
A u nas są 3 biedronki , carefour , kaufland , aldi i lidl , jak na takie małe miasto to i tak dużo największy ruch jest w carefourze, galerii handlowej puki co nie ma ,ale mają otworzyć.
Ja mam koleżankę w Krakowie i chcemy się wybrać ,ale puki co M nie dostanie wolnego.
Aniunnia , Anulka- no właśnie ile tam będzie ciach o matko już się boję.
:szok:

Jak się mieszka w Krakowie i ma się prezydenta Majchrowskiego to cały czas pryska, ale zapraszam , jako dla turystów jest fajnie :tak: na rynku krakowskim to bywam tylko jak mam gości, a kiedyś pracowałam niedaleko Plant, to chodziłam na obiad do takiego baru - ale już sobie nie przypomnę ( ale popatrzę na mapie jaka to ulica była ), deser dawali gratis :-D:-D
kobietko - bierz mnie ze sobą, będę za Ciebie jadła :)))))))))

Ostatnia edycja:
anastazja Sylwestra Wam nie zrobił , oglnie głosno o nim bywało.

U nas tez duzo sklepów ale ja tam lubie lidla i biedrone no bo taniej jest wiadomo. Najbardziej mnie smiesza w carefurze te ceny cukierków na wage to jakas paranoja jest:no:

Kobietka musisz sie jakos zmobilizowac i powiesz ;;nie dziękuje , nie jem słodyczy;; albo udawać ze cie taaak boooli żołądek ze naprawde nic nie przełkniesz:-D

Pochwaliłam pogodę w Krakowie, patrzę a tu śnieg sypie, nawet nie WALI :szok: ściana śniegu , wielkie płatki!
Anulka - a daj spokój, wianki - koronna impreza Krakowa - też nie będzie , za to w budżecie jest przewidziana wymiana floty aut , bo są za stare :szok::szok: Ja się pytam czy maks 5 letnie auta są stare ? :szok: ehhh szkoda gadać w ogóle.

reklama
Własnie na przykładzie takiego ,,rządu,, jak jest w Krakowie co my mozemy chciec zmieniac w całej Polsce?Wiesz jak to jest , kto musi zarobić na tym ze będzie przetarg ktos wezmie kase , ktos zarobi na sprzedazy aut , ktos jeszcze na czyms. Wiem jak jezdze do ciotki do Czernichowa to oni sa bardzo negatywnie nastawieni . A.......po co sie denerwowac szkoda na nich czasu i nerwow.
Chcialabym miec ,,stare,, 5letnie auto:tak:

No widzisz ta chmurka całą Polske nawiedza :-)

Do góry