reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

czesc dziewczynki...

no to u mnie dziś rano istne lodowisko.. Aż teściowa rękę złamała, bo się przewróciła i dopiero co ze szpitala wróciliśmy.. Gips na 5 tygodni a za tydzień na choinkę mieliśmy isć.. A teraz taka ciapa, ze sie zyc odechciewa..

Ja juz po naleśnikach... nie mogłam się powstrzymać, bo mama dzieciakom siostry zrobiła.. Tak to bym pozniej jadła obiadek..

reklama
W Krakowie nie pada, a rano nawet piękne słońce świeciło :-)
Witam się , a Wy znowu o jedzeniu, aż mi się zachciało i zrobiłam sobie chlebek z masełkiem i miodem :-D

no my o jedzeniu ale kto może to może sobie chlebek z MASEŁKIEM I MIODEM zjeść:angry:az mi ślinka cieknie...
Wy sie tam nie martwcie ta chmura i do Was przyjdzie , choc slisko jest i to bardzo. Oj Anunnia no to kiepsko , ale wiesz dobrze ze nic powazniejszego , ze nie biodro np.

Anulka - chatka Puchatka, to pryszcz ale ten kibel!!!
Co do żarcia, czas przejść na płatki owsiane :-D

Ewelinko - :-D:-D:-D jajko z Pangi :-D:-D:-D. Padnę zaraz :-D
Ja niestety nie mam znajomych z kurkami i kaczuszkami w aglomeracji śląskiej łatwiej o węgiel, zdecydowanie. No nie wspomnę już o tym, że u nas hipermarket na hipermarkecie hipermarketem pogania :szok:

Anniunia - na choinkę? Potraficie cofać czas?
Bidulka ta twoja teściowa. Ja byłam zagipsowana z dwiema nogami aż po szyję, wiem jaki to ból :baffled:

WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI: U MNIE JUŻ NIE PADA

Ostatnia edycja:
Anulka, eeee, ale każdy może masełko z miodem, tylko nie każdy chce :-D:-D:-D

Zjola, no mój P czasem, jak coś palnie...:-D Dla niego wszystko co chińskie to z pangi...ten typ tak ma;-)

Ewelinko - ja nie chcę i nie mogę i zwariuję zaraz!

Anniunia - sorki, bo my się tu nabijamy a wy macie problem :( Sprostowanie, to ja się nabijam :-(

aniunia - naleśniki mniam , chętnie bym zjadła z miodkiem :tak: a Ty z Buska jesteś? dobrze pamiętam? nasz świadek ślubny jest Buska ;-)
ewelina - no się wie co jest dobre :-p
anulka - Ja mam nadzieję że odchudzać się będe dopiero za 9 mies :tak: teraz czas na tycie, oby się spełniło to marzenie moje ;-)
zjola - w Krakowie kolejny market buduja, tylko nie wiem po co, jak opróćz Galerii Krakowskiej reszta pustkami świeci, no może jeszcze kilka się trzyma, ale te nowe to w półowie puste!

reklama
Aniunnia- to zdrówka teściowej:tak:
Mmmm- chlebek z masełkiem i miodkiem jami jami
a u mnie już M wrócił muszę mu podać obiadek.
Anulka-bażant był w niedzielę ,źle napisałam teść nam dał bażanta na niedzielę:tak:
Anastazja- to ja Ci życzę szybkiego utycia
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry