reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Nie ukrywam, że sie boję tego badania....znaczy nie samego badania, a wyniku......
Dzięki za &&, P już ma stresa, ale ostatnio zaczął żartować na temat swoich żołnierzy i stwierdził, że chyba za mocno włazem czołgu dostawały po główce, że takie słabe :-D:-D:-D (P z zawodu żołnierz-czołgista):-D:-D:-D

heheh:-D:-D:-D dobre :) no to kochana humor to podstawa... choc czasami tak ciezko przychodzi....

reklama
okropniasta..... brrrrrr ciemno jak nie powiem gdzie.... jeszcze nie pada ale za chwile chyba lunie :( mam dosc to kolejny dzien taki wczoraj to tak wialo ze znow TV nie mam i na wieczor to myslalam ze zwariuje tak gwizdalo wszedzie.... :wściekła/y::wściekła/y:
No u nas tylko pada, a temperatura gdzieś około 5 stopni, więc tragedii nie ma....ale jak teraz przymrozi to będzie "szklanka" :zawstydzona/y:

Nie ukrywam, że sie boję tego badania....znaczy nie samego badania, a wyniku......
Dzięki za &&, P już ma stresa, ale ostatnio zaczął żartować na temat swoich żołnierzy i stwierdził, że chyba za mocno włazem czołgu dostawały po główce, że takie słabe :-D:-D:-D (P z zawodu żołnierz-czołgista):-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D agenciak :-D:-D:-D:-DMoże nie będzie tak żle ja się też bałam a prosze nie potrzebnie........ale wiem wiem czasami tak bez wiednie człowiek ma stracha...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D agenciak :-D:-D:-D:-DMoże nie będzie tak żle ja się też bałam a prosze nie potrzebnie........ale wiem wiem czasami tak bez wiednie człowiek ma stracha...
Dokładnie, to silniejsze od nas.....
Taaaa, mój P to niezły agencior.......się humorkiem dobraliśmy, nie ma co....:-D:-D:-D:-D Moja mam mówi, że dwóch wariatów w rodzinie to zdecydowanie za dużo.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
kiedy macie wyniki???

Chyba w piątek...
Bo muszą najpierw wysłać siuśki do laboratorium itp.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry