Sen piękny oby tak było w realu bez powikłań
no teraz to moje jedyne marzenie zeby tym razem poczuc jak to jest.... ehhhhh szkoda ze tom tego nie rozumie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sen piękny oby tak było w realu bez powikłań
Eeeeeee.....no jakich takich ???????No też uważam,że to zdecydowanie za dużo a do tego jeszcze takich wariatów![]()
A huź go wi....
Przystawiał sie do mnie
Eeeeeee.....no jakich takich ???????
Pamiętam w zeszłym roku...jak P indyka zwędził mojej mamie i założył go na głowę....., i założyłam się z nim, że pójdzie do sąsiadki pożyczyć szklankę mąki.....oczywiście każdy myślała, że se jaja robimy.....poszedł. Dobrze, że sąsiadka poczucie humoru miała, a mama mieszka w bloku - więc nie musiał po podwórzu paradować, choć pewnie dla niego żaden problem....
Wiele takich historii mamy.....
Cześć wróżko dobrych wieści :-)
dziendoberek Anetko :*
Obyło sie bez takich przygód.....ale sobie usiadła ze smiechu......dobrze ze sasiadka zawalu nie dotala
![]()
łłłłłooooooo matkoopowiadaj jak bylo
![]()
Eeeeeee.....no jakich takich ???????
Pamiętam w zeszłym roku...jak P indyka zwędził mojej mamie i założył go na głowę....., i założyłam się z nim, że pójdzie do sąsiadki pożyczyć szklankę mąki.....oczywiście każdy myślał, że se jaja robimy.....poszedł. Dobrze, że sąsiadka poczucie humoru miała, a mama mieszka w bloku - więc nie musiał po podwórzu paradować, choć pewnie dla niego żaden problem....
Wiele takich historii mamy.....
a mój M kiedys na wakacjach pojechał do sklepu... przyjeżdża wita się ze mną, buzi, obejmuje mnie ręką.... ja patrzę krzyczę bo w rękaw miał wsadzoną ratke świńska... myślałam że go ukatrupię![]()