reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Ale genetyk nie będzie oglądał Wam wyników innych badań chyba, że coś wyjdzie Wam nie tak w genetyce inaczej nie ma z nim rozmowy, tak było u nas. Przyjęła nas zwykła lekarka chciała zobaczyć wypisy ze szpitala czy faktycznie były martwe ciąże powiedziała ile się czeka na wynik i to wsio, potem tylko na pobranie krwi i czekaliśmy na wynik....tak przynajmniej było z nami..
Przypuszczam, że nie wiele wcześniej pójdziesz na kariotyp prywatnie, mają swoje kolejki i trzeba odczekać. Nie my tylko kariotyp to jest podstawa jak tam wyjdzie coś nie tak wtedy robi się dokładniejsze i weż pod uwagę, że jak kariotyp coś wyjdzie nie tak potem za każde badanie znowu płacicie a to są nie małe sumy...więc może warto robić na kasę i trochę poczekać?

Może faktycznie, a od rodzinnego skierowanie do genetyka dostanę, czy tylko gin....bo mój gin. dopiero w styczniu będzie....ech....:zawstydzona/y:

reklama
Już jestem....
Czy mogę prosić o kawę????

Prosić możesz ale czy dostaniesz??? :-D:-D:-D:-D
kawaas.jpg
proszę :-)

Może faktycznie, a od rodzinnego skierowanie do genetyka dostanę, czy tylko gin....bo mój gin. dopiero w styczniu będzie....ech....:zawstydzona/y:

Wiesz nie wiem spytaj rodzinnego ale wydaje mi się, że chyba tylko gin. Ale spytaj nie zawadzi się dowiedzieć...
Ale wiesz spytaj czy możesz się dostać do genetyka na wizytę może właśnie on Was pokieruje co dalej??

MADZIA, jak wyszła pizza? Ja od rana na cieście do niej się wyżywałam :zawstydzona/y: ale wyszło pięknie.....
DANUŚ, z niecierpliwością czekam na wieści, mam nadzieję, że same pozytywne...trzymam kciuki sisi*
MARTUŚ, kochana moja, kiedyś zbierzemy się wszystkie razem i wyjedziemy gdzieś daleko,a wtedy.........och....wtedy to będzie jazda...;-)I ja w swoim imieniu przepraszam Cię za te smutki i żale, na które muszę Cię narażać, w Twoim stanie nie wskazane....buziam***
WIOLUŚ, Ty kochanie też już się nie smutkaj, bo wiesz....zaraz "pion" będzie....Mam nadzieję, że Kacperkowi już lepiej. Pomyśl o bańkach, niby babciny sposób, ale bardzo skuteczny....buziam*** mocno...

kochana zadna z Was nie ma mnie za co przepraszac i czemu tak wogole myslisz.... :*

Witam was kochane! Nasz syn jest juz z nami na świecie:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
malutki maciuś przyszedł na świat 27.11. O godzinie 13.oo mierzy 54cm i wazył 3020!!!

GRATULACJE rety ale sie ciesze malenka :*
pokarmem sie nie martw.... ja mialam tylko przez 3 miesiace z czego sie i tak okazalo ze nie powinnam mu go podawac bo mial skaze bialkowa jak wypil moje mleko to od razu wymiotowal... najwazniejsze ze Maciejka jest zdrowy i jest juz z wami :*

O 14:00 proszę zacisnąć &&& .....:zawstydzona/y:

dla Cibeie zawsze &&

reklama
ale sie stesknilam za wami - ostatnio net mi sie papral okazalo sie ze ta puszka przy telefonie sie popsula tom wczoraj kupil nowa i wrocilam ;)

Violciu jeszcze raz bardzo ci dziekuje ostatnio z tego wszytskiego zapomnialam ci napisac ze plyta jest juz u mnie...a tom jest w 7 niebie:-)

Do góry