reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ok, dzięks kochana za info.....Wiesz nie wiem spytaj rodzinnego ale wydaje mi się, że chyba tylko gin. Ale spytaj nie zawadzi się dowiedzieć...
Ale wiesz spytaj czy możesz się dostać do genetyka na wizytę może właśnie on Was pokieruje co dalej??
Już się umówiłam na piątek do rodzinnego, zobaczymy, może nas pokieruje gdzie trzeba....
A i na 10 grudnia mamy androloga na godz.17:00 ....ech...
witajcie - wkoncu wypelzlam z lozka takiego mam spiocha - pogoda taka ze wogole bym z niego nie wychodzila. brrrrrrrrr
Witaj śpiochu :-)
Wredziuchy....:-(
sama se zrobie
i sama se podam
a co!
Zosia-samosia

Martuś, witaj maleńka :-) Chyba sie pospało co???
ano spiocha mam takiego dzis ze szkoda gadac
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Taka pogoda....pada? U mnie lejeee...ano spiocha mam takiego dzis ze szkoda gadac![]()

Ok, dzięks kochana za info.....
Już się umówiłam na piątek do rodzinnego, zobaczymy, może nas pokieruje gdzie trzeba....
A i na 10 grudnia mamy androloga na godz.17:00 ....ech...
Popytaj koniecznie niech Was pokieruje gdzie trzeba inaczej nie ruszycie z miejsca wogóle
To już &&& za 10 grudnia
a to co jest wiecej to dla Kacperka na male co niecoi ucaluj go ode mnie mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowka.... teraz w przedszkolu to sa chyba wszystkie mozliwe wirusy.....:-(
Dziękujemy w imieniu Kacperka
Cieszę się, że mogłam pomóc...
A młody wcale mi na chorego nie wygląda
ale zobaczymy
co nam powiedzą wyniki moczu
ale zobaczymy

Taka pogoda....pada? U mnie lejeee...![]()
okropniasta..... brrrrrr ciemno jak nie powiem gdzie.... jeszcze nie pada ale za chwile chyba lunie

Dziękujemy w imieniu Kacperka
ale zobaczymy
kiedy macie wyniki???
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nie ukrywam, że sie boję tego badania....znaczy nie samego badania, a wyniku......Popytaj koniecznie niech Was pokieruje gdzie trzeba inaczej nie ruszycie z miejsca wogóle
To już &&& za 10 grudnia
Dzięki za &&, P już ma stresa, ale ostatnio zaczął żartować na temat swoich żołnierzy i stwierdził, że chyba za mocno włazem czołgu dostawały po główce, że takie słabe