reklama
jestem
czesc Danusiu
Cześć kochana
danusiu poczekaj
coś ci pokażę
Co mi pokażesz?
ja też zmykam... jakos dzisiaj weny brak... bo niby o czym tu pisac...ech
Danusia,Wiola, Rudzia, Majsi, Daa, Ewelinka zyczę Wam udanego popołudnia i wieczoru
a rano zapraszam na kawkę...
MAdziu jestem całym sercem z Tobą !!!!
Danusia,Wiola, Rudzia, Majsi, Daa, Ewelinka zyczę Wam udanego popołudnia i wieczoru

Widzisz tę dwójkę dzieciaków?!
To są dzieci mojego rodzonego brata...
Obok nich powinna być jeszcze dwójka...
starszych...
Moja bratowa, zanim urodził się Damian,
poroniła 2 razy...
Więc nie załamuj się
nie trać nadziei
bo tu masz przykład,
że po dwóch poronieniach można spokojnie donosić kolejne ciąże....
ja też zmykam... jakos dzisiaj weny brak... bo niby o czym tu pisac...ech
Danusia,Wiola, Rudzia, Majsi, Daa, Ewelinka zyczę Wam udanego popołudnia i wieczorua rano zapraszam na kawkę...
Pa miłego popołudnia
Widzisz tę dwójkę dzieciaków?!
To są dzieci mojego rodzonego brata...
Obok nich powinna być jeszcze dwójka...
starszych...
Moja bratowa, zanim urodził się Damian,
poroniła 2 razy...
Więc nie załamuj się
nie trać nadziei
bo tu masz przykład,
że po dwóch poronieniach można spokojnie donosić kolejne ciąże....
Śliczne dzieciaki....Wiola ja wiem o tym ale jak się czyta, że w jednym dniu albo w ciągu dwóch tyle aniołków nowych...nadzieja ulatuje, strach zostaje przed kolejną próbą..
Ale jak się znam na pewno spróbuje, może tylko raz ale spróbuje....choć pewnie strach będzie większy jak radość z II na teście
Pa miłego popołudnia
Śliczne dzieciaki....Wiola ja wiem o tym ale jak się czyta, że w jednym dniu albo w ciągu dwóch tyle aniołków nowych...nadzieja ulatuje, strach zostaje przed kolejną próbą..
Ale jak się znam na pewno spróbuje, może tylko raz ale spróbuje....choć pewnie strach będzie większy jak radość z II na teście
Strach pozostanie zawsze...
bez względu na wszystko...
tylko nie możemy pozwolić mu sobą zawładnąć....
Do zobaczenia jutro dziewczynki...
bez względu na wszystko...
tylko nie możemy pozwolić mu sobą zawładnąć....
Do zobaczenia jutro dziewczynki...
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witajcie kochane ponownie.....
Siedzę i płaczę....już nie dam rady.....jestem bezsilna......po prostu załamałam ręce....nie wiem o co w tym wszytskim chodzi??? Czy ja jestem złym człowiekiem, że Bóg mnie tak każe, czy po prostu wystawia mnie na próbę...wymiękam .....nie mam siły walczyć z "wiatrakami".....wszystkich pocieszać...być zawsze w 100% dla każdego....pomagać....a ja??? Gdzie ja qrfa jestem w tym wszystkim? Przepraszam dziewczynki, ale po prostu nie mogę wytrzymać...muszę w końcu porządnie wszystko wypłakać, wyrzucić z siebie.....wybaczcie....
Siedzę i płaczę....już nie dam rady.....jestem bezsilna......po prostu załamałam ręce....nie wiem o co w tym wszytskim chodzi??? Czy ja jestem złym człowiekiem, że Bóg mnie tak każe, czy po prostu wystawia mnie na próbę...wymiękam .....nie mam siły walczyć z "wiatrakami".....wszystkich pocieszać...być zawsze w 100% dla każdego....pomagać....a ja??? Gdzie ja qrfa jestem w tym wszystkim? Przepraszam dziewczynki, ale po prostu nie mogę wytrzymać...muszę w końcu porządnie wszystko wypłakać, wyrzucić z siebie.....wybaczcie....