reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

film mi sie bardzo spodobal skonczylam teraz ksiezyc w nowiu i chyba sie wybiore na to do kina zeby zobaczyc jak to wyglada na ekranie :):)):) sa jeszcze 2 czescie poza tym ta pisarka wydala teraz ksiaze "intruz" ale juz nie zwiazana ze saga... tez moze byc ciekawe wiec sie musze zaopatrzyc :)

No u nas teraz akurat leci z tego co wiem :-)

Ale numer pieniądze niby poszły dodzwoniłam się do księgowości oni żadnego przelewu na takie nazwisko nie mają :sorry: nie ma to jak polska rzeczywistość :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Helloł Pani Moderator:-) Gratuluję i bardzo sie cieszę że mamy wtyki:-D:-D
uuu bidulko, pociesze cię ja mam kaszel:szok::-D wczoraj wieczorem mnie coś wzięło ale piję mleko z czosnkiem i syrop z cebuli, paskudne ale działa też spróbuj:tak:
Hej Danusiu:-) ciesze się ze genetyka wyszła dobrze, z pracą masz rację załap się gdzieś i jak dostaniesz zielone światełko zabierajcie sie do staranek:-)
Okna? z bólem gardła? chyba dawno nikt po pupie ci nie natrzaskał:no: stanowczo zabraniam:tak:
Mi film też bardzo sie podobał, nie wiedziałam ze sa książki muszę sobie zaraz koniecznie kupić na allegro skoro mówisz ze fajne:-)

Witaj kochana moja też biedulo chorujesz??
No też się cieszę, że z genetyką dobrze teraz reszta badań i będziemy się starać jak tylko na ginka pozwoli :-)

Madziu polecam jak jeszcze nie widzialas filmu ksiezyca w nowiu to przeczytaj sobie najpierw ksiazke.... ja ja pochlonelamjak tabliczke czekolady a grubasna jest:-):-):-)

Witaj kochana moja też biedulo chorujesz??
No też się cieszę, że z genetyką dobrze teraz reszta badań i będziemy się starać jak tylko na ginka pozwoli :-)
No troszke sobie choruję ale nie mam goraczki więc nie jest źle:-) a kiedy masz wizytę?

Madziu polecam jak jeszcze nie widzialas filmu ksiezyca w nowiu to przeczytaj sobie najpierw ksiazke.... ja ja pochlonelamjak tabliczke czekolady a grubasna jest:-):-):-)
Przeczytam koniecznie:-) zaraz poszukam na allegro i sobie kupię:-) smacznego kochana mi zachcianki przeszły i mdłości też, od 2 dni mam zero objawów ciązowych, hmmm

reklama
Do góry