reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

nic nie wiem :( co sie dzieje?????
ona miala do mnie napisac ale glucha cisza a ja nie mam jej numeru :(

Ja pisałam wcześniej co u niej z tego sms co dostałam :-)

Szybko :-)

siem staram :-D:-D:-D:-D
a więc u Majsi wszyst\ko na dobrej drodze... jest w szpitalu, jeśli leki podziałają to za jakies półtora tyg wyjdzie. Kazała wszystkie dziewczynki pozdrowic :-)

Dokładnie :-)

A ja wyjaśniam ze szkody co zgłosiłam piwnice przelew ponoć był zrobiony a ja do dziś nic nie mam na koncie...ciekawe nie? :sorry:

reklama
nie no dzis sie wypinam na wszytsko na obiad bedzie rybka staruszka i tak nie bedzie caly dzien ..... okropnie sie czuje :(((( i sie martwie bo maly jeszcze od rana nie dal o sobie znac.... to o niego nie podobne :(((

Ja pisałam wcześniej co u niej z tego sms co dostałam :-)

Szybko :-)

Dokładnie :-)

A ja wyjaśniam ze szkody co zgłosiłam piwnice przelew ponoć był zrobiony a ja do dziś nic nie mam na koncie...ciekawe nie? :sorry:

no tak jesli chodzi o pieniadze to kochana pewnie jeszce poczekasz....oni sie nie spiesza do rozdawania...

a jeszcze musze dzis okna obleciec bo slonko wyszlo z laski swojej ... a po ostatnich deszczach to ja przez okno drugiego bloku nie widze takie sa czysciutkie:wściekła/y::wściekła/y:

nie no dzis sie wypinam na wszytsko na obiad bedzie rybka staruszka i tak nie bedzie caly dzien ..... okropnie sie czuje :(((( i sie martwie bo maly jeszcze od rana nie dal o sobie znac.... to o niego nie podobne :(((

Pewnie jeszcze śpi sobie jak żle się czujesz on to odczuwa ;-)

no tak jesli chodzi o pieniadze to kochana pewnie jeszce poczekasz....oni sie nie spiesza do rozdawania...

Ale przelew już poszedł z tego co mi mówili 10 listopada a ja na końcie nic nie mam dwa razy sprawdzałam :sorry:

reklama
Do góry