reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

no jestem jestem i nie musisz pisac sama ze sobą... bo to niezdrowe :cool2::cool2::cool2::-D:-D

super jest... może nie będzie zimy tylko już wiosna jest... ech...pomarzyc... ale aż chce się normalnie wyjsc z domu... i podobno na razie ma taka pogoda sie utrzymac... zobaczymy czy mają rację synoptycy z tvn :-D:-D:-D:-D

A czego można spodziewać się po wariatach?? :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam bym wolała, żeby trochę przymroziło może tych zarazków tyle by się pałętało i mam nadzieje choć na odrobinę śniegu na święta :tak:

Kurcze jaką ja mam zgagę od kilku dni jeden kwas chyba umrę normalnie nic nie pomaga ani tabletki ani domowe sposoby...szok

reklama
A czego można spodziewać się po wariatach?? :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam bym wolała, żeby trochę przymroziło może tych zarazków tyle by się pałętało i mam nadzieje choć na odrobinę śniegu na święta :tak:

Kurcze jaką ja mam zgagę od kilku dni jeden kwas chyba umrę normalnie nic nie pomaga ani tabletki ani domowe sposoby...szok

hehe...no tak :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:happy::happy::happy::happy:

nie no,.... ja też licze na śnieg w śiwtea... bo bez niego nie ma takiego uroku :tak:

a mleko...próbowałaś?

hehe...no tak :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:happy::happy::happy::happy:
nie no,.... ja też licze na śnieg w śiwtea... bo bez niego nie ma takiego uroku :tak:
a mleko...próbowałaś?

No ja też licze na śnieżne święta inaczej to nie to samo :tak:

Mleko? Ulga na 5 minut niestety...tabletki są najlepsze ale to bym musiała dziennie po kilka brać inaczej nie ma efektu... Kochana co ja już nie próbowałam ja kiedyś miałam bakterie w żołądku i chyba znowu mi się odnowiły tu nic innego nie pomoże jak zrobić gastroskopie i leczyć. Wybieram się do białego po tabletki bo mi sie kończą to wtedy mu powiem niech daje skierowanie bo na samo badanie też pewnie poczekam. :sorry:

No to fajnie bo już myślałam, że sama do siebie pisać będe :-D:-D:-D:-D
Ładnie dziś na dworze nie?? U nas cieplutko jakby wiosna była nie zima :sorry:
przpraszam cie kochana ale gram w tysiaca na kurnika i mne wciągneło:zawstydzona/y:

Mleko? Ulga na 5 minut niestety...tabletki są najlepsze ale to bym musiała dziennie po kilka brać inaczej nie ma efektu... Kochana co ja już nie próbowałam ja kiedyś miałam bakterie w żołądku i chyba znowu mi się odnowiły tu nic innego nie pomoże jak zrobić gastroskopie i leczyć. Wybieram się do białego po tabletki bo mi sie kończą to wtedy mu powiem niech daje skierowanie bo na samo badanie też pewnie poczekam. :sorry:
Ja miałam gastroskopie jak przechodziłam zapalenie dwunastnicy okropne badanie, jak sobie przypomne to mi niedobrze, bleee:eek:

czesc Madziu :-D:-D:-D
ano macie macie !!!! się rozumie :-D:-D:-D

kuruj sie kochana i nie daj się chorobie !!!!

byłam z zołzami na spacerze spotkałam psiapsiółkę i musiałysmy kawkę wypic :-D ale już jestem :-D
To sie rozumie:-) swój człowiek:-)
Kuruje się, w domu smierdzi czosnkiem i cebulą, mam perfumy jak skunks:szok::-D

no to koniecznie dreptaj do doktorka !!! :tak:

Danusiu uciekam sprzątac... życzę Ci miłego dnia i weekendu i zapraszam w poniedziałek na kawkę!!!

Trzymaj sie i jak cos to pamiętaj ze jestem !!! :tak::tak::tak:

Dobra kochane zbieram się bo przed 14 muszę wyjechać.

Miłego popołudnia i wieczorku no i cudownego wspaniałego weekendu Wam życzę :-)

Pa kochane :-)

przpraszam cie kochana ale gram w tysiaca na kurnika i mne wciągneło:zawstydzona/y:
Ja miałam gastroskopie jak przechodziłam zapalenie dwunastnicy okropne badanie, jak sobie przypomne to mi niedobrze, bleee:eek:
To sie rozumie:-) swój człowiek:-)
Kuruje się, w domu smierdzi czosnkiem i cebulą, mam perfumy jak skunks:szok::-D

E tam nie takie starszne to badanie miałam już kilka ich w swoim życiu ;-) Ale masz perfumerie :-D:-D:-D:-D
Graj graj czas Ci zleci szybko ;-)

no to koniecznie dreptaj do doktorka !!! :tak:
Danusiu uciekam sprzątac... życzę Ci miłego dnia i weekendu i zapraszam w poniedziałek na kawkę!!!
Trzymaj sie i jak cos to pamiętaj ze jestem !!! :tak::tak::tak:

Pa kochanie miłego sprzątania i do zobaczenia w poniedziałek na kawusi :-)

o przyponiało mi się, ja na zgage i problemy z żoładkiem piłam manti w syropie i pomagało, spróbuj:tak:

Nie kochana mnie to nie pomoże wiem bo już nie jedno próbowałam :sorry:

Dobra uciekam papapapapapa :* buziam

reklama
Do góry