reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
a chcialam sprawdzic skad tyle szumu wokol tego filmu "zmierzch" owszem podobal mi sie takie inne przedstawienie calej historii o wampirach i postanowilam przeczytac teraz druga czesc "ksiezyc w nowiu" i sie tak wciagnelam ze chce JESZCZE :-):-):-)

A to wiem bo też teraz czytam :-D:-D:-D:-D:-D czytam zmierzch a mam jeszcze księżyc w nowiu właśnie do czytania :tak:

zobacze ;) moze jutro wykorzystam toma :))) poslucham straszych :*

No grzeczna dziewczynka :tak:

A to wiem bo też teraz czytam :-D:-D:-D:-D:-D czytam zmierzch a mam jeszcze księżyc w nowiu właśnie do czytania :tak:

No grzeczna dziewczynka :tak:

film mi sie bardzo spodobal skonczylam teraz ksiezyc w nowiu i chyba sie wybiore na to do kina zeby zobaczyc jak to wyglada na ekranie :):)):) sa jeszcze 2 czescie poza tym ta pisarka wydala teraz ksiaze "intruz" ale juz nie zwiazana ze saga... tez moze byc ciekawe wiec sie musze zaopatrzyc :)

reklama
kawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok:

dzień dobry ::-D

no i chaiałm Wam jedną rzecz zakomunikowac... zostałam modem... więc jak cos walcie do mnie ;-);-);-)
Helloł Pani Moderator:-) Gratuluję i bardzo sie cieszę że mamy wtyki:-D:-D

dziendoberek :):))

Anetka no no :) witam pania modern ;))))

Danusia Violcia cumolki :))

HERBATKI!!!!! ale mnie gardlo boli :(:(:(
uuu bidulko, pociesze cię ja mam kaszel:szok::-D wczoraj wieczorem mnie coś wzięło ale piję mleko z czosnkiem i syrop z cebuli, paskudne ale działa też spróbuj:tak:
Czekamy kochana :-)

Najważniejsze kochana, że genetyka jest ok teraz jak dostanę wyniki idę do ginki na usg i wymaz i poczekam na wyniki z nich no i zobaczę co powie na resztę wyników co zrobiłam jak wszystko będzie ok to zaczynamy się starać :tak:
Ale wcześniej chciałabym przed starankami pracę jakąś podjąć, żeby mi płacili chorobowe przez całą ciąże :tak:
Hej Danusiu:-) ciesze się ze genetyka wyszła dobrze, z pracą masz rację załap się gdzieś i jak dostaniesz zielone światełko zabierajcie sie do staranek:-)

a jeszcze musze dzis okna obleciec bo slonko wyszlo z laski swojej ... a po ostatnich deszczach to ja przez okno drugiego bloku nie widze takie sa czysciutkie:wściekła/y::wściekła/y:
Okna? z bólem gardła? chyba dawno nikt po pupie ci nie natrzaskał:no: stanowczo zabraniam:tak:

a chcialam sprawdzic skad tyle szumu wokol tego filmu "zmierzch" owszem podobal mi sie takie inne przedstawienie calej historii o wampirach i postanowilam przeczytac teraz druga czesc "ksiezyc w nowiu" i sie tak wciagnelam ze chce JESZCZE :-):-):-)
Mi film też bardzo sie podobał, nie wiedziałam ze sa książki muszę sobie zaraz koniecznie kupić na allegro skoro mówisz ze fajne:-)

Do góry