musze wykorzystac bo jutro znow bedzie lalo i kolejny tydzien z brudnymi oknami denerwuja mnie okropnie... chociaz kuchnie i sypialnie obiade.....![]()
Ja Cię proszę Ty daj sobie dziś spokój z oknami niech se będą jakie chcą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musze wykorzystac bo jutro znow bedzie lalo i kolejny tydzien z brudnymi oknami denerwuja mnie okropnie... chociaz kuchnie i sypialnie obiade.....![]()
Ja Cię proszę Ty daj sobie dziś spokój z oknami niech se będą jakie chcą
ale ja sie krolowej anglii spodziewam![]()
kurcze a wczoraj skonczylam ksiazke..... musze dzis dzwonic do ciotki zeby mi kupila kolajne czesci bo wciagnelo mnie okropnie)
![]()
Jaka książka?
Ok jak se tam chcesz, żeby tylko potem nie było, że gorzej się czujesz
a chcialam sprawdzic skad tyle szumu wokol tego filmu "zmierzch" owszem podobal mi sie takie inne przedstawienie calej historii o wampirach i postanowilam przeczytac teraz druga czesc "ksiezyc w nowiu" i sie tak wciagnelam ze chce JESZCZE :-):-):-)
zobaczemoze jutro wykorzystam toma
)) poslucham straszych :*
A to wiem bo też teraz czytamczytam zmierzch a mam jeszcze księżyc w nowiu właśnie do czytania
No grzeczna dziewczynka![]()
Helloł Pani Moderator:-) Gratuluję i bardzo sie cieszę że mamy wtykikawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzień dobry :
no i chaiałm Wam jedną rzecz zakomunikowac... zostałam modem... więc jak cos walcie do mnie ;-);-);-)
uuu bidulko, pociesze cię ja mam kaszeldziendoberek)
Anetka no nowitam pania modern
)))
Danusia Violcia cumolki)
HERBATKI!!!!! ale mnie gardlo boli![]()
Hej Danusiu:-) ciesze się ze genetyka wyszła dobrze, z pracą masz rację załap się gdzieś i jak dostaniesz zielone światełko zabierajcie sie do staranek:-)Czekamy kochana :-)
Najważniejsze kochana, że genetyka jest ok teraz jak dostanę wyniki idę do ginki na usg i wymaz i poczekam na wyniki z nich no i zobaczę co powie na resztę wyników co zrobiłam jak wszystko będzie ok to zaczynamy się starać
Ale wcześniej chciałabym przed starankami pracę jakąś podjąć, żeby mi płacili chorobowe przez całą ciąże![]()
Okna? z bólem gardła? chyba dawno nikt po pupie ci nie natrzaskała jeszcze musze dzis okna obleciec bo slonko wyszlo z laski swojej ... a po ostatnich deszczach to ja przez okno drugiego bloku nie widze takie sa czysciutkie![]()
Mi film też bardzo sie podobał, nie wiedziałam ze sa książki muszę sobie zaraz koniecznie kupić na allegro skoro mówisz ze fajne:-)a chcialam sprawdzic skad tyle szumu wokol tego filmu "zmierzch" owszem podobal mi sie takie inne przedstawienie calej historii o wampirach i postanowilam przeczytac teraz druga czesc "ksiezyc w nowiu" i sie tak wciagnelam ze chce JESZCZE :-):-):-)