dziendoberek)
Anetka no nowitam pania modern
)))
Danusia Violcia cumolki)
HERBATKI!!!!! ale mnie gardlo boli![]()
Cześć kochana chorujesz?? proszę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziendoberek)
Anetka no nowitam pania modern
)))
Danusia Violcia cumolki)
HERBATKI!!!!! ale mnie gardlo boli![]()
dokładnie... niedawno=2 miesiące temu... ech... mój M ma też czasami przebłyski...ale rzadkopozazdrościc takiego mężczyzny tylko
:-)
musze go wyciągnac koniecznie :-)
witamy
proszę![]()
a tak na marginesie... WIOLA nam się gdzieś zapodziała![]()
No to nic tylko zgarnij chłopka pod pachę i na kawkę w miasto
Pewnie sprząta wiesz ostatnie szlify robi![]()
dziekuje kochane :* ano jakos marnie sie czuje.... cos mi chyba bierze ostatnio... jeszcze w srode ta mala co ja pilnuje przyszla mi taka choramatka nic nie poiwedziala dzwnilam do niej do pracy zeby mi ja brala bo ja nie zamierzam byc chora... a tu chwila i maly juz prycha
irytuje mnie taka nieodpowiedzialnosc
![]()
tak bedę musiała zrobic... nie prośba to siłą
ano tak... jej ja też powinnam troche posprzatac ale na razie mi sie nie chce![]()
dziekuje kochane :* ano jakos marnie sie czuje.... cos mi chyba bierze ostatnio... jeszcze w srode ta mala co ja pilnuje przyszla mi taka choramatka nic nie poiwedziala dzwnilam do niej do pracy zeby mi ja brala bo ja nie zamierzam byc chora... a tu chwila i maly juz prycha
irytuje mnie taka nieodpowiedzialnosc
![]()
Ja za chwilę się muszę ruszyć bo piwnice od poniedziałku odkładam bo nie chce mi się w domu reszty do wyniesienia przygotowaćale dziś muszę nie ma mocnych
Biedulo to może zrób sobie już mleka z miodem alebo inny babciny sposób zapobiegawczo...rany wiecznie coś się do Ciebie przyplątuje![]()
ech... zadziwia mnie ludzka bezmyślności głupota...
ide szybciutko umyc klatki paputom i zaraz wracam![]()
Danusiu i co teraz po tych badaniach jesli jest wszytsko ok??? przepraszam ze pytam ale ja to nie bardzo sie na tym znam... tzn ze mozecie zaczac staranka???