reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

dziendoberek :):))

Anetka no no :) witam pania modern ;))))

Danusia Violcia cumolki :))

HERBATKI!!!!!
ale mnie gardlo boli :(:(:(

Cześć kochana chorujesz?? proszę
fu6hpb1idd5moga6wa.jpg

reklama
dokładnie... niedawno=2 miesiące temu... ech... mój M ma też czasami przebłyski...ale rzadko :eek: pozazdrościc takiego mężczyzny tylko :tak::-)
musze go wyciągnac koniecznie :-)

No to nic tylko zgarnij chłopka pod pachę i na kawkę w miasto :tak:

witamy :-D:-D:-D:-D
proszę
images

a tak na marginesie... WIOLA nam się gdzieś zapodziała :szok::szok::szok::szok::szok:

Pewnie sprząta wiesz ostatnie szlify robi :-D:-D:-D:-D:-D

dziekuje kochane :* ano jakos marnie sie czuje.... cos mi chyba bierze ostatnio... jeszcze w srode ta mala co ja pilnuje przyszla mi taka chora:wściekła/y::wściekła/y: matka nic nie poiwedziala dzwnilam do niej do pracy zeby mi ja brala bo ja nie zamierzam byc chora... a tu chwila i maly juz prycha:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: irytuje mnie taka nieodpowiedzialnosc:wściekła/y::wściekła/y:

dziekuje kochane :* ano jakos marnie sie czuje.... cos mi chyba bierze ostatnio... jeszcze w srode ta mala co ja pilnuje przyszla mi taka chora:wściekła/y::wściekła/y: matka nic nie poiwedziala dzwnilam do niej do pracy zeby mi ja brala bo ja nie zamierzam byc chora... a tu chwila i maly juz prycha:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: irytuje mnie taka nieodpowiedzialnosc:wściekła/y::wściekła/y:

ech... zadziwia mnie ludzka bezmyślnośc :wściekła/y: i głupota...

ide szybciutko umyc klatki paputom i zaraz wracam :happy:

Danusiu i co teraz po tych badaniach jesli jest wszytsko ok??? przepraszam ze pytam ale ja to nie bardzo sie na tym znam... tzn ze mozecie zaczac staranka???

tak bedę musiała zrobic... nie prośba to siłą :-D:-D:-D:-D
ano tak... jej ja też powinnam troche posprzatac ale na razie mi sie nie chce :-D:-D:-D

Ja za chwilę się muszę ruszyć bo piwnice od poniedziałku odkładam bo nie chce mi się w domu reszty do wyniesienia przygotować :-D:-D:-D:-D ale dziś muszę nie ma mocnych :tak:

Biedulo to może zrób sobie już mleka z miodem alebo inny babciny sposób zapobiegawczo...rany wiecznie coś się do Ciebie przyplątuje :sorry:

Ja za chwilę się muszę ruszyć bo piwnice od poniedziałku odkładam bo nie chce mi się w domu reszty do wyniesienia przygotować :-D:-D:-D:-D ale dziś muszę nie ma mocnych :tak:

Biedulo to może zrób sobie już mleka z miodem alebo inny babciny sposób zapobiegawczo...rany wiecznie coś się do Ciebie przyplątuje :sorry:

no niestety choroby i klopoty to mnie kochaja chyba :((((

reklama
ech... zadziwia mnie ludzka bezmyślnośc :wściekła/y: i głupota...
ide szybciutko umyc klatki paputom i zaraz wracam :happy:

Czekamy kochana :-)

Danusiu i co teraz po tych badaniach jesli jest wszytsko ok??? przepraszam ze pytam ale ja to nie bardzo sie na tym znam... tzn ze mozecie zaczac staranka???

Najważniejsze kochana, że genetyka jest ok teraz jak dostanę wyniki idę do ginki na usg i wymaz i poczekam na wyniki z nich no i zobaczę co powie na resztę wyników co zrobiłam jak wszystko będzie ok to zaczynamy się starać :tak:
Ale wcześniej chciałabym przed starankami pracę jakąś podjąć, żeby mi płacili chorobowe przez całą ciąże :tak:

Do góry