reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ja na razie pić herbatkę
potem zjeść śniadanie, albo i nie bo coś nie mam apetyta
potem iść zapłacić za przedszkole
potem zrobić zakupy
potem dokończyć sprzątanie
potem umyć i wysuszyć włosy
potem (chyba już) pojechać po Gabryśkę

ech.. no to powodzenia w realizowaniu planów :tak:
czyli jeszcze nie podjełas decyzji co z przyjazdem Gabrysi?

Cześć laseczki :-)

Anecia???????????????? no co ja widzę :-):-):-):-)

Nadrabiam zaległości w czytaniu..

Miałam telefon z genetyki znam wyniki

Dzwoniłam
i powiedziała, że zaryzykuje....

i dobrze :tak::-)

Cześć laseczki :-)

Anecia???????????????? no co ja widzę :-):-):-):-)

Nadrabiam zaległości w czytaniu..

Miałam telefon z genetyki znam wyniki

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i jak Danusiu wyniki ?

przyznam się szczerze że właśnie pisałam takiego oto posta

"DANUSIA wstawaj !!!!!!! kawkę pijemy !!!!!"

miło Cię widziec kochana :-)

ech... doprowadziłam swoje włosy do porządku... a powiem Wam szczerze że była to prawie walka z wiatrakami:szok::szok::szok::cool2:

i dobrze :tak::-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i jak Danusiu wyniki ?
przyznam się szczerze że właśnie pisałam takiego oto posta
"DANUSIA wstawaj !!!!!!! kawkę pijemy !!!!!"
miło Cię widziec kochana :-)
ech... doprowadziłam swoje włosy do porządku... a powiem Wam szczerze że była to prawie walka z wiatrakami:szok::szok::szok::cool2:

To ja poproszę tą kawkę z Wami zawsze :-)
Kochana cieszę się strasznie...wiesz z czego??? ;-)

Wyniki mamy DOBRE kardiotyp żeński jest ok męski jest ok wyniki przyjdą pocztą...rany jak dobrze teraz muszę jeszcze ten wymaz zrobić może z niego coś wyniknie bo jak na razie wszystko mamy ok więc....czemu się tak dzieje??

To ja poproszę tą kawkę z Wami zawsze :-)
Kochana cieszę się strasznie...wiesz z czego??? ;-)

Wyniki mamy DOBRE kardiotyp żeński jest ok męski jest ok wyniki przyjdą pocztą...rany jak dobrze teraz muszę jeszcze ten wymaz zrobić może z niego coś wyniknie bo jak na razie wszystko mamy ok więc....czemu się tak dzieje??

super że wyniki dobre :tak::-) a to czemu sie tak dzieje... najgorsze że czasami niestety to pytanie pozostaje zawsze bez odpowiedzi....

ja też sie cieszę... wiesz z czego i wiesz dlaczego :-p:-p:-p

to ja stawiam kawke :-D
Wiola napijesz się z nami mam nadzieję ??? :-D

images

reklama
super że wyniki dobre :tak::-) a to czemu sie tak dzieje... najgorsze że czasami niestety to pytanie pozostaje zawsze bez odpowiedzi....

ja też sie cieszę... wiesz z czego i wiesz dlaczego :-p:-p:-p

to ja stawiam kawke :-D
Wiola napijesz się z nami mam nadzieję ??? :-D

images

Wiem z czego i wiem dlaczego..
Wczorajszy dzień był koszmarem wyszłam na zakupy, auto nie zapaliło wróciłam do domu ale wyszłam znowu stwierdzając, że jak nie zapali lece po mechanika, wsiadłam zapaliło potem zakupy wizyta koleżanki nie ciekawe wieści i wogóle...dobrze, że się już skończył.
Mam coś dla Was żeby nie było, żem nic nie kupiła :-p
40417954.jpg

Do góry