reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Wiem z czego i wiem dlaczego..
Wczorajszy dzień był koszmarem wyszłam na zakupy, auto nie zapaliło wróciłam do domu ale wyszłam znowu stwierdzając, że jak nie zapali lece po mechanika, wsiadłam zapaliło potem zakupy wizyta koleżanki nie ciekawe wieści i wogóle...dobrze, że się już skończył.
Mam coś dla Was żeby nie było, żem nic nie kupiła :-p
40417954.jpg

oj... to rzeczywiscie nieciekawie... ech... mam nadzieje że będzie dobrze...u koleżanki...
dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!! a tak mi się słodkiego chce że :szok::szok::szok:
uratowałas mnie :-D:-D:-D

reklama
no tak :-)
wyleciało mi głowy :-D:-D:-D:-D
jakie plany na dzisiaj Danusiu ?

Wiesz w sumie żadnych muszę dom jak zwykle ogarnąć coś do kroniki pewnie naskrobie a po południu porządki w piwnicach bo nazbierało się trochę śmieci....czyli nic specjalnego liczę, że mężyk do pracy jutro nie pogna to może się do kogoś na kawkę wyrwiemy a jak nie to choć połazić gdzieś...

A Ty kochana jakie plany?

Wiesz w sumie żadnych muszę dom jak zwykle ogarnąć coś do kroniki pewnie naskrobie a po południu porządki w piwnicach bo nazbierało się trochę śmieci....czyli nic specjalnego liczę, że mężyk do pracy jutro nie pogna to może się do kogoś na kawkę wyrwiemy a jak nie to choć połazić gdzieś...

A Ty kochana jakie plany?

czyli porządki :-)
jej... jak ja dawno nie byłam tak nigdie z moim M na kawce...ech... musze go wyciągnąc :tak: wczoraj czy przedwczoraj powiedziałam mu że chcę dostawac kwiatki tak bez okazji... a on na to że kupił mi przeciez ostatio dwa doniczkowe.... a ja na to kiedy... a on no ze ze 2-1,5 m-ca temu :eek::eek::eek::eek: a za chwile dodał. "znowu coś na tym bb wyczytałas o tych kwaiatkach czy co" :-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

ja w sumie zadnych... popołudniu może jakies zakupki spożywcze na weekend... a w niedługim czasie spacer z burkami... i tyle :-)

czyli porządki :-)
jej... jak ja dawno nie byłam tak nigdie z moim M na kawce...ech... musze go wyciągnąc :tak: wczoraj czy przedwczoraj powiedziałam mu że chcę dostawac kwiatki tak bez okazji... a on na to że kupił mi przeciez ostatio dwa doniczkowe.... a ja na to kiedy... a on no ze ze 2-1,5 m-ca temu :eek::eek::eek::eek: a za chwile dodał. "znowu coś na tym bb wyczytałas o tych kwaiatkach czy co" :-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:
ja w sumie zadnych... popołudniu może jakies zakupki spożywcze na weekend... a w niedługim czasie spacer z burkami... i tyle :-)

No tak faceci mają dziwne pojęcie o czasie niedawno czyli dwa miesiące temu :-D:-D:-D:-D:-D ja od mojego dostaje dość często bez okazji jak chce mnie zaskoczyć to kupuje jakieś....no prosze jak jakaś prośba to od razu na bb :-D:-D:-D:-D
Wyciągnij go pewnie fajnie jest tak razem gdzieś wyjść połazić i przy okazji kawki się napić ja to uwielbiam :tak:

Hmmm dostałam esa podpisanego tu Marsji a wsumie od Wiol.....WIOLA wiesz coś na ten temat????

W esie jest, że w szpitalu masakra jak leki podziałają to wyjdzie za 1,5 tygodnia z dzidzią wsio ok :-) a w tej chwili umiera z nudów za to się wysypia i biedna tylko jeden dzień się chłopem nacieszyła :-D:-D:-D pozdrawia wszystkie kobietki :-)

No tak faceci mają dziwne pojęcie o czasie niedawno czyli dwa miesiące temu :-D:-D:-D:-D:-D ja od mojego dostaje dość często bez okazji jak chce mnie zaskoczyć to kupuje jakieś....no prosze jak jakaś prośba to od razu na bb :-D:-D:-D:-D
Wyciągnij go pewnie fajnie jest tak razem gdzieś wyjść połazić i przy okazji kawki się napić ja to uwielbiam :tak:

dokładnie... niedawno=2 miesiące temu... ech... mój M ma też czasami przebłyski...ale rzadko :eek: pozazdrościc takiego mężczyzny tylko :tak::-)
musze go wyciągnac koniecznie :-)

reklama
Do góry