misiaszek
Fanka BB :)
kakakarolina - a jak przygotować taki krochmal? czy to to samo co mąka ziemniaczana do kąpieli? nawet jeśli tak to jak mam taka kąpiel zrobić? zwykle nalewam połowę średniej wanienki, daję nadmanganian potasu i emolium 15ml.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie powinnas się sugerować wagą dziecka bo każde ma inną budowę,jezeli ma duży brzuszek i grubiutkie nóżki to trzeba zmienić rozmiar pieluszek mimo że rozmiarowo pasują do wagi dziecka np.moja córeczka 9 kg ważyła w wieku 4 m i używaliśmy 4+ z Pampersa,do haggisów nie miałam przekonania jak dla mnie to za sztywne,z belli uczuliły małą.dobre okazały się babydreem z rossmana.ja uzwywam rozmiar 4 a mala ma 9 kg wiec to nie sa za male pampersy na nia.. z tym ze uzywam huggies....
albo 4+ z pampers active baby...
tych z bella nie rpobowalam jeszcze nigdy.... i wlasnie sie zastanawiam czy sa dobre.
Nie powinnas się sugerować wagą dziecka bo każde ma inną budowę,jezeli ma duży brzuszek i grubiutkie nóżki to trzeba zmienić rozmiar pieluszek mimo że rozmiarowo pasują do wagi dziecka np.moja córeczka 9 kg ważyła w wieku 4 m i używaliśmy 4+ z Pampersa,do haggisów nie miałam przekonania jak dla mnie to za sztywne,z belli uczuliły małą.dobre okazały się babydreem z rossmana.