reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Ja przez lato przeszłam bez odparzen ale odkąd mała zaczeła sie ślinic to mam utrapienie z odparzeniami miedzy paluszkami nie do wygojenia dopiero po wizycie u lekarza dostałyysmy specjalne masci i troszke zeszło i pentacrem jest rewelacja lepszy niz tormentiol.
Nie zakładam małej rekawiczek bo boje sie ze za mocno ogranicza to jej ruchy i chwytnosc i mała przestanie miec aktywna tą roczke.
Nie zakładam małej rekawiczek bo boje sie ze za mocno ogranicza to jej ruchy i chwytnosc i mała przestanie miec aktywna tą roczke.
Witaj Priscilla, na temat przewijaka odpowiedziałam Ci na maila
A co do smarowania pupy, to co dziewczyny polecacie stosowac zaraz po urodzeniu? Słyszam dużo pochwał na temat Sudokremu, ale też obiło mi sie o uszy, że jeśli nie ma jeszcze odparzeń, to lepiej go nie stosowac. Co Wy na to? Nie wiem co kupic na sam początek...
A co do smarowania pupy, to co dziewczyny polecacie stosowac zaraz po urodzeniu? Słyszam dużo pochwał na temat Sudokremu, ale też obiło mi sie o uszy, że jeśli nie ma jeszcze odparzeń, to lepiej go nie stosowac. Co Wy na to? Nie wiem co kupic na sam początek...
reklama
Priscilla
Fan(ka)
Masc. Tu mozesz sobie poczytac o tym Bayer Polska
Podziel się: