reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
reklama
Ja używam tormentiol jak miała odparzana pupcie :) inne neich sie pzry tm schowaja ;)
Miaął nivea na odparzenia i sudocrem ale je uzywałam pzry kazdej zmianie pieluszki a ajk było odparzenie to niestety nie dały sobie z nim rady ::) :( a lekarka poleciła tormentiol i jest jak znalazł :laugh:

sudocrem dodany - sorka dziewczynki zapomnialam :)

my uzywamy glownie bephanten, czasem linomag a na odparzenia pomagal termentiol (ale tylko na duze - bo tak to bephanten)
no i czasem nie smaruje wcale zeby dupke uodparniac :)

U nas odpukac niebylo odparzenia ale kiedys smarowalam przy kazdej zmianie pieluszki linomagiem na zmiane z alantanem a teraz przewaznie smaruje dwa trzy razy.Na noc i w dzien czasami ;)

Ja wcześniej smarowałam Bartosza Nivea baby przy każdej zmianie pieluszki, a teraz tylko czasami, jak dotąd to nie mieliśmy żadnych odpażeń. Oby tak dalej

reklama
Do góry