reklama
Ja używam tormentiol jak miała odparzana pupcie inne neich sie pzry tm schowaja
Miaął nivea na odparzenia i sudocrem ale je uzywałam pzry kazdej zmianie pieluszki a ajk było odparzenie to niestety nie dały sobie z nim rady : a lekarka poleciła tormentiol i jest jak znalazł :laugh:
Miaął nivea na odparzenia i sudocrem ale je uzywałam pzry kazdej zmianie pieluszki a ajk było odparzenie to niestety nie dały sobie z nim rady : a lekarka poleciła tormentiol i jest jak znalazł :laugh:
sudocrem dodany - sorka dziewczynki zapomnialam
my uzywamy glownie bephanten, czasem linomag a na odparzenia pomagal termentiol (ale tylko na duze - bo tak to bephanten)
no i czasem nie smaruje wcale zeby dupke uodparniac
my uzywamy glownie bephanten, czasem linomag a na odparzenia pomagal termentiol (ale tylko na duze - bo tak to bephanten)
no i czasem nie smaruje wcale zeby dupke uodparniac
anaconda27
styczniówka2006
U nas pomógł tormentiol, i raz jak Maja miała bardzo odparzoną pupę pediatra przepisała jej pimafucord
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
U nas odpukac niebylo odparzenia ale kiedys smarowalam przy kazdej zmianie pieluszki linomagiem na zmiane z alantanem a teraz przewaznie smaruje dwa trzy razy.Na noc i w dzien czasami
Kachna321bum
Fanka BB :)
Ja nie smaruję niczym, czasami lekko się zaczerwienia, wtedy smaruję sudocremem i po jednym posmarowaniu ładnie znika.
dominika2000
Fanka BB :)
Ja wcześniej smarowałam Bartosza Nivea baby przy każdej zmianie pieluszki, a teraz tylko czasami, jak dotąd to nie mieliśmy żadnych odpażeń. Oby tak dalej
reklama
Podziel się: