reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
reklama
Ja używam tormentiol jak miała odparzana pupcie :) inne neich sie pzry tm schowaja ;)
Miaął nivea na odparzenia i sudocrem ale je uzywałam pzry kazdej zmianie pieluszki a ajk było odparzenie to niestety nie dały sobie z nim rady ::) :( a lekarka poleciła tormentiol i jest jak znalazł :laugh:

sudocrem dodany - sorka dziewczynki zapomnialam :)

my uzywamy glownie bephanten, czasem linomag a na odparzenia pomagal termentiol (ale tylko na duze - bo tak to bephanten)
no i czasem nie smaruje wcale zeby dupke uodparniac :)

U nas odpukac niebylo odparzenia ale kiedys smarowalam przy kazdej zmianie pieluszki linomagiem na zmiane z alantanem a teraz przewaznie smaruje dwa trzy razy.Na noc i w dzien czasami ;)

Ja wcześniej smarowałam Bartosza Nivea baby przy każdej zmianie pieluszki, a teraz tylko czasami, jak dotąd to nie mieliśmy żadnych odpażeń. Oby tak dalej

reklama
Do góry