reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
reklama
O rany .....
A tak apropos, my też używamy huggies'ów i choć inne dziewczyny twierdzą, że są marne to nam pasują. Też "dziadów" nie kupuję  :p Głównie dlatego, że daleko mamy do sklepów z takimi wynalazkami :p

beata8422 pisze:
Aga no co Ty opowiadasz przecież sama piszesz ze płacisz za swoje 10euro nie wiem dokłqdnie ile teraz euro ale to napewno wyjdzie conajmniej 40zł więc to bedzie po 0,54 więc dlaczego ciągle piszesz że pampersy dużo drożśze skoro są nawet po 0,48

Beata chyba niedokladnie przeczytalas moj post. Pisze ze place 10 Euro i jest w paczce 74 sztuki, a pampersowch jest 44 sztuki i kosztuja 12 euro. Z reszta uwazam, ze to bezsensu ta dyskusja, bo i tak kazda z nas kupi takie pieluchy jakie jej dziecku najlepiej pasuja.

aga29 pisze:
beata8422 pisze:
Aga no co Ty opowiadasz przecież sama piszesz ze płacisz za swoje 10euro nie wiem dokłqdnie ile teraz euro ale to napewno wyjdzie conajmniej 40zł więc to bedzie po 0,54 więc dlaczego ciągle piszesz że pampersy dużo drożśze skoro są nawet po 0,48

Beata chyba niedokladnie przeczytalas moj post. Pisze ze place 10 Euro i jest w paczce 74 sztuki, a pampersowch jest 44 sztuki i kosztuja 12 euro. Z reszta uwazam, ze to bezsensu ta dyskusja, bo i tak kazda z nas kupi takie pieluchy jakie jej dziecku najlepiej pasuja.
ile kosztują u Ciebie pampersy 76 szt?

Nie spotkalam sie jeszcze u nas z opakowaniem pampersow, w ktorym byloby wiecej niz 52 pieluchy,chyba,ze zle szukalam ;D W kazdym razie w Schlecker, tam gdzie sie zaopatruje, a zaznaczam,ze jest to u nas chyba najtanszy sklep, w ktorym mozna zakupic pampersy, pieluchy te w najmniejszym rozmiarze (52 sztuki) kosztuja rowniez 12 euro (11,99). Zreszta spojrz sobie na strone www.schlecker.de tam znajdziesz wszystkie ceny pampersow.

Nasza walka się nie kończy. Wczoraj gorzej, dzisiaj lepiej i tak w kółko macieju. Wszystko przez to,że wciąż popuszcza kupkę. Oczywiście lekarze mówią że to normalne przy karmieniu piersią. Tylko i Maksiu i ja mamy już dosyć tej "normalności" ;)

reklama
Hehe - przeczytałam taki wątek - i myślę, że warto to sprawdzić - na pewno ankieta taka przyda się nowym mamusiom :)
Pozdrawiamy

Do góry