reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
minia1976 pisze:Taaaaa jeszcze chwila i się pokłócicie o ceny pieluch
ja sie nie kłócę o ceny wyrażam tylko opinie na temat pieluch po to ten wątek przecież 8)
aga29
Fanka BB :)
beata8422 pisze:Aga no co Ty opowiadasz przecież sama piszesz ze płacisz za swoje 10euro nie wiem dokłqdnie ile teraz euro ale to napewno wyjdzie conajmniej 40zł więc to bedzie po 0,54 więc dlaczego ciągle piszesz że pampersy dużo drożśze skoro są nawet po 0,48
Beata chyba niedokladnie przeczytalas moj post. Pisze ze place 10 Euro i jest w paczce 74 sztuki, a pampersowch jest 44 sztuki i kosztuja 12 euro. Z reszta uwazam, ze to bezsensu ta dyskusja, bo i tak kazda z nas kupi takie pieluchy jakie jej dziecku najlepiej pasuja.
ile kosztują u Ciebie pampersy 76 szt?aga29 pisze:beata8422 pisze:Aga no co Ty opowiadasz przecież sama piszesz ze płacisz za swoje 10euro nie wiem dokłqdnie ile teraz euro ale to napewno wyjdzie conajmniej 40zł więc to bedzie po 0,54 więc dlaczego ciągle piszesz że pampersy dużo drożśze skoro są nawet po 0,48
Beata chyba niedokladnie przeczytalas moj post. Pisze ze place 10 Euro i jest w paczce 74 sztuki, a pampersowch jest 44 sztuki i kosztuja 12 euro. Z reszta uwazam, ze to bezsensu ta dyskusja, bo i tak kazda z nas kupi takie pieluchy jakie jej dziecku najlepiej pasuja.
aga29
Fanka BB :)
Nie spotkalam sie jeszcze u nas z opakowaniem pampersow, w ktorym byloby wiecej niz 52 pieluchy,chyba,ze zle szukalam ;D W kazdym razie w Schlecker, tam gdzie sie zaopatruje, a zaznaczam,ze jest to u nas chyba najtanszy sklep, w ktorym mozna zakupic pampersy, pieluchy te w najmniejszym rozmiarze (52 sztuki) kosztuja rowniez 12 euro (11,99). Zreszta spojrz sobie na strone www.schlecker.de tam znajdziesz wszystkie ceny pampersow.
Nasza walka się nie kończy. Wczoraj gorzej, dzisiaj lepiej i tak w kółko macieju. Wszystko przez to,że wciąż popuszcza kupkę. Oczywiście lekarze mówią że to normalne przy karmieniu piersią. Tylko i Maksiu i ja mamy już dosyć tej "normalności"
gaga
uzależniona
u nas też odparzenia wróciły, takie sączące się rany i wiecie co zaczęłam smarować kremem z oriflame o takim http://www.oriflame.pl/prod/catalog/BrandCategory.jhtml?CATID=scSupplements i zaczyna być lepiej, a dzis odbieram z apteki maść robioną, ostatnio po niej sie uspokoiło
reklama
Podziel się: