reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
to ja nie wiem skąd takie ceny u was ja płaciłam zawsze za 2 pampersów 38zł za 78szt
czasem nawet 36zł
może po prostu trzeba poszukać sklepu w którym są normalne ceny

reklama
no ja też się zastanawiam jak Wy kalkulujecie, że opłaca się inne pieluchy od Pampersów
ja kupuje zawsze Jumbo pack- jest w niej 90sztuk za 47zł-makro i 49-50 wszystkie inne sklepy
max. wychodzi 55groszy za sztukę
a jak liczę inne, to też są w granicach 50gr, to jaka to oszczędność, skoro inne chyba szybciej przeciekają- chociaż ja nigdy nie sprawdziłam, bo boję się stracić kase

I tak kazda z nas wybierze pieluchy, ktore wedlug niej sa najodpowiedniejsze dla dziecka. Ja pampersow nie bede kupowac, poniewaz nie uwazam, ze sa lepsze od pieluszek, ktorych uzywamy obecnie, a napewno sa duzo drozsze. Dla przykladu paczka pampersow Baby dry maxi od 7-18 kg, gdzie sa tylko 44 pieluszki, kosztuje u nas w najtanszym sklepie, w ktorym je mozna nabyc (Schlecker) 12 Euro, natomiast pieluszki ktore my uzywamy kosztuja 10 Euro i jest ich 74 sztuki. Dla mnie to spora roznica.

Aga no co Ty opowiadasz przecież sama piszesz ze płacisz za swoje 10euro nie wiem dokłqdnie ile teraz euro ale to napewno wyjdzie conajmniej 40zł więc to bedzie po 0,54 więc dlaczego ciągle piszesz że pampersy dużo drożśze skoro są nawet po 0,48

Ja uważam że lepeij zapłacić za pampersa czy huggiesa węcej niż załozyć jakiegoś "dziada/" na pupe. Juz sie przejechałam pare razy więcej nie spróbuje

reklama
Do góry