reklama
no ja też się zastanawiam jak Wy kalkulujecie, że opłaca się inne pieluchy od Pampersów
ja kupuje zawsze Jumbo pack- jest w niej 90sztuk za 47zł-makro i 49-50 wszystkie inne sklepy
max. wychodzi 55groszy za sztukę
a jak liczę inne, to też są w granicach 50gr, to jaka to oszczędność, skoro inne chyba szybciej przeciekają- chociaż ja nigdy nie sprawdziłam, bo boję się stracić kase
ja kupuje zawsze Jumbo pack- jest w niej 90sztuk za 47zł-makro i 49-50 wszystkie inne sklepy
max. wychodzi 55groszy za sztukę
a jak liczę inne, to też są w granicach 50gr, to jaka to oszczędność, skoro inne chyba szybciej przeciekają- chociaż ja nigdy nie sprawdziłam, bo boję się stracić kase
aga29
Fanka BB :)
I tak kazda z nas wybierze pieluchy, ktore wedlug niej sa najodpowiedniejsze dla dziecka. Ja pampersow nie bede kupowac, poniewaz nie uwazam, ze sa lepsze od pieluszek, ktorych uzywamy obecnie, a napewno sa duzo drozsze. Dla przykladu paczka pampersow Baby dry maxi od 7-18 kg, gdzie sa tylko 44 pieluszki, kosztuje u nas w najtanszym sklepie, w ktorym je mozna nabyc (Schlecker) 12 Euro, natomiast pieluszki ktore my uzywamy kosztuja 10 Euro i jest ich 74 sztuki. Dla mnie to spora roznica.
Aga no co Ty opowiadasz przecież sama piszesz ze płacisz za swoje 10euro nie wiem dokłqdnie ile teraz euro ale to napewno wyjdzie conajmniej 40zł więc to bedzie po 0,54 więc dlaczego ciągle piszesz że pampersy dużo drożśze skoro są nawet po 0,48
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
minia1976 pisze:Ale dziewczyny macie problemy heheheheheheh. Obyście nie mialy większych ;D
ni cśmiesznego w tym nie widze ptrzecież po to ten watek jak cie bawi to nie zagladaj
Podziel się: