reklama
No to fajnie, może jeszcze wykorzystam tą paczkę A co do 3 to naprawde wyrasta się szybko, uwierzciejsorbek pisze:bo dzieci jak zaczynaja chodzić chudną w pasie i nózkach i spokojnie sie mieszcza wtedy :laugh:
aga29
Fanka BB :)
My tam nigdy nie uzywalismy pampersow, poniewaz wyszlismy z zalozenia, iz sa drogie i malo ich w opakowaniu, a jest obecnie wiele firm produkujacych pieluszki porownywalnej jakosci, gdzie nie placi sie za marke. Od poczatku uzywamy pieluszek firmy Vibelle (nie wiem,czy dostepne w Polsce), ktorych jest 70 w opakowaniu i kosztuja 10 Euro. Jestesmy z nich bardzo zadowoleni, bo pupa dzidzi w nich oddycha, nie powoduja odparzen i na fajniutkie rzepiki sa, ktore nie przyczepiaja sie do skorki dziecka.
aga29
Fanka BB :)
Nie wiem jak u Ciebie Beata, ale jak bylismy w wakacje u moich rodzicow,to paczka pampersow w ktorych bylo 31 bodajze sztuk kosztowalo 40zl!!! Jak to uslyszalam, to myslalam,ze mnie piorun strzeli!!! Nie wiem, gdzie wy sie dziewczyny zaopatrujecie, ale dla mnie pampersy sa za drogie, a tylko za nazwe nie zamierzam placic :
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
aga29 pisze:Nie wiem jak u Ciebie Beata, ale jak bylismy w wakacje u moich rodzicow,to paczka pampersow w ktorych bylo 31 bodajze sztuk kosztowalo 40zl!!! Jak to uslyszalam, to myslalam,ze mnie piorun strzeli!!! Nie wiem, gdzie wy sie dziewczyny zaopatrujecie, ale dla mnie pampersy sa za drogie, a tylko za nazwe nie zamierzam placic :
no ja płacę 45 zł za 76 szt pampersów to jest trochę mniej :laugh: :laugh: a dla Dada sa okropne fakt ten najmniejszy rozmiar był Ok a teraz ich nie znoszę tylko pampers albo huggies zileony
Podziel się: