reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
reklama
Widziałyście reklamę nowych Pampersów co się niby rozciągają do 8 cm ? :) Dla mojej małej będa jak znalazł, kręcioł z niej niemiłosierny :)

Dzis kupilismy polecane na forum Dada z biedronki najmniejsze i sa super, prawie takie jak Pampers i roche lepsze niz Bella.

My tam nigdy nie uzywalismy pampersow, poniewaz wyszlismy z zalozenia, iz sa drogie i malo ich w opakowaniu, a jest obecnie wiele firm produkujacych pieluszki porownywalnej jakosci, gdzie nie placi sie za marke. Od poczatku uzywamy pieluszek firmy Vibelle (nie wiem,czy dostepne w Polsce), ktorych jest 70 w opakowaniu i kosztuja 10 Euro. Jestesmy z nich bardzo zadowoleni, bo pupa dzidzi w nich oddycha, nie powoduja odparzen i na fajniutkie rzepiki sa, ktore nie przyczepiaja sie do skorki dziecka. :)

Aga pampersy wcale nie wychodzą drożej ktoś tu już porównywał na forum inne pieluszki i nie widziałam tańszych od pampersów

Nie wiem jak u Ciebie Beata, ale jak bylismy w wakacje u moich rodzicow,to paczka pampersow w ktorych bylo 31 bodajze sztuk kosztowalo 40zl!!! Jak to uslyszalam, to myslalam,ze mnie piorun strzeli!!! Nie wiem, gdzie wy sie dziewczyny zaopatrujecie, ale dla mnie pampersy sa za drogie, a tylko za nazwe nie zamierzam placic ::)

Witam,

i popieram AGĘ29 - dla porównania za pieluszki DADA 28 szt. płacę 18 zł - 2 opakowania to 56 szt. i 36 zł a za Pampersy zapłacę minimum 45 zł - 10 zł różnicy to dużo

reklama
aga29 pisze:
Nie wiem jak u Ciebie Beata, ale jak bylismy w wakacje u moich rodzicow,to paczka pampersow w ktorych bylo 31 bodajze sztuk kosztowalo 40zl!!! Jak to uslyszalam, to myslalam,ze mnie piorun strzeli!!! Nie wiem, gdzie wy sie dziewczyny zaopatrujecie, ale dla mnie pampersy sa za drogie, a tylko za nazwe nie zamierzam placic ::)

no ja płacę 45 zł za 76 szt pampersów to jest trochę mniej ;) :laugh: :laugh: a dla Dada sa okropne fakt ten najmniejszy rozmiar był Ok a teraz ich nie znoszę tylko pampers albo huggies zileony

Do góry