reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
reklama
Widziałyście reklamę nowych Pampersów co się niby rozciągają do 8 cm ? :) Dla mojej małej będa jak znalazł, kręcioł z niej niemiłosierny :)

Dzis kupilismy polecane na forum Dada z biedronki najmniejsze i sa super, prawie takie jak Pampers i roche lepsze niz Bella.

My tam nigdy nie uzywalismy pampersow, poniewaz wyszlismy z zalozenia, iz sa drogie i malo ich w opakowaniu, a jest obecnie wiele firm produkujacych pieluszki porownywalnej jakosci, gdzie nie placi sie za marke. Od poczatku uzywamy pieluszek firmy Vibelle (nie wiem,czy dostepne w Polsce), ktorych jest 70 w opakowaniu i kosztuja 10 Euro. Jestesmy z nich bardzo zadowoleni, bo pupa dzidzi w nich oddycha, nie powoduja odparzen i na fajniutkie rzepiki sa, ktore nie przyczepiaja sie do skorki dziecka. :)

Aga pampersy wcale nie wychodzą drożej ktoś tu już porównywał na forum inne pieluszki i nie widziałam tańszych od pampersów

Nie wiem jak u Ciebie Beata, ale jak bylismy w wakacje u moich rodzicow,to paczka pampersow w ktorych bylo 31 bodajze sztuk kosztowalo 40zl!!! Jak to uslyszalam, to myslalam,ze mnie piorun strzeli!!! Nie wiem, gdzie wy sie dziewczyny zaopatrujecie, ale dla mnie pampersy sa za drogie, a tylko za nazwe nie zamierzam placic ::)

Witam,

i popieram AGĘ29 - dla porównania za pieluszki DADA 28 szt. płacę 18 zł - 2 opakowania to 56 szt. i 36 zł a za Pampersy zapłacę minimum 45 zł - 10 zł różnicy to dużo

reklama
aga29 pisze:
Nie wiem jak u Ciebie Beata, ale jak bylismy w wakacje u moich rodzicow,to paczka pampersow w ktorych bylo 31 bodajze sztuk kosztowalo 40zl!!! Jak to uslyszalam, to myslalam,ze mnie piorun strzeli!!! Nie wiem, gdzie wy sie dziewczyny zaopatrujecie, ale dla mnie pampersy sa za drogie, a tylko za nazwe nie zamierzam placic ::)

no ja płacę 45 zł za 76 szt pampersów to jest trochę mniej ;) :laugh: :laugh: a dla Dada sa okropne fakt ten najmniejszy rozmiar był Ok a teraz ich nie znoszę tylko pampers albo huggies zileony

Do góry